Veggiedent <10kg 15 St kauwgoms

€ 12,76
€ 11,48
Bespaar 10% (€ 1,28)
Op voorraad

Omschrijving van Veggiedent <10kg

VeggieDent is een smakelijke caloriearme en gebitsverzorgende kauwstrip gebaseerd op plantaardige ingrediënten. VeggieDent kauwstrips zijn daarom uitermate geschikt voor honden met voedselintolerantie als gevolg van dierlijke eiwitten. Schone tanden, frisse adem De zeer goede acceptatie zorgt voor een eenvoudige gebitsverzorging voor de hondeneigenaar. De gepatenteerde 'Z' vorm zorgt voor mechanische reiniging waardoor de hond niet alleen schone tanden krijgt maar ook een frisse adem.

Ingrediënten Veggiedent <10kg

Samenstelling: Maïszetmeel, glycerine, soja-eiwit, rijstmeel, biergist, sorbitol en maïskolf.
Veggiedent <10kg 15 St kauwgoms
€ 12,76
€ 11,48

Laatste reviews en ervaringen met Veggiedent <10kg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De hond is er zot op, meestal 5 pakken per bestelling. Gezond zonder complicaties voor darmen en houd het gebit mooi schoon. Mag alleen wat meer staffelkorting op komen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DE AANBEVOLEN KAUWSTICK DOOR DIERENARTSEN. DE HOND MOET ECHT KAUWEN, DAARDOOR IS DE AANSLAG VAN TANDSTEEN BETER TE BESTRIJDEN. HET IS GEEN DIK MAKER.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Levering, Op tijd zoals beloofd. Prijs veel minder dan in apotheek. Goede website met grote keuze. Website is ordelijk en men vind er allesgemakkelijk op terug
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veggiedent is een prima product. Ik kocht het product op aanraden van de dierenarts, om tandproblemen bij mijn hond te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Nu ze dagelijks Veggiedent gebruikt blijven haar tanden mooi schoon en glad. Ze vindt de kauwgoms ook erg lekker en springt enthousiast rond als ze ziet dat ik het pakje uit de kast haal.Prettig ook dat het een plantaardig product is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een harde kauwstick , waar zelfs mijn hond ( zeker 3 minuten) over doet om weg te kauwen, de gewone sticks zijn binnen een paar seconden opgekauwd, aangeraden door onze hondentandarts in Wageningen

Veggiedent <10kg kopen

Je kan Veggiedent <10kg van het merk Virbac, geproduceerd door VIRBAC, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne