€ 13,33
€ 9,60
Bespaar 28% (€ 3,73)
Promotie 28% korting

Omschrijving van Veggiedent <5kg

VeggieDent is een smakelijke caloriearme en gebitsverzorgende kauwstrip gebaseerd op plantaardige ingrediënten. VeggieDent kauwstrips zijn daarom uitermate geschikt voor honden met voedselintolerantie als gevolg van dierlijke eiwitten. Schone tanden, frisse adem De zeer goede acceptatie zorgt voor een eenvoudige gebitsverzorging voor de hondeneigenaar. De gepatenteerde 'Z' vorm zorgt voor mechanische reiniging waardoor de hond niet alleen schone tanden krijgt maar ook een frisse adem.

Gebruik van Veggiedent <5kg

Samenstelling: Maïszetmeel, glycerine, soja-eiwit, rijstmeel, biergist, sorbitol en maïskolf.

Waarschuwing

Let op! Onvoldoende kauwen op dit soort producten kan leiden tot braken of verstopping van de darmen. Let daarom op het kauwgedrag van uw hond en geef niet een te kleine kauwstrip
€ 13,33
€ 9,60

Laatste reviews en ervaringen met Veggiedent <5kg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Iets te hard voor onze chihuahua

  Goed product, maar iets te groot en hard voor onze chihuahua. Ze heeft moeite om deze verwerkt te krijgen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer effectief.

  Ik heb twee chihuahuahua's van respectievelijk 2.800 kg en 3.600 kg. Hun mond is duidelijk erg klein en iedereen weet dat zeer kleine honden een sterke neiging hebben om tandsteen te hebben. Ik deel elke ochtend een Veggiedent plakje met hen. De oudste is al bijna 6 jaar oud en heeft geen tandsteen. De prijs is de moeite waard als het hen de anesthesie van schaalvergroting kan besparen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zijn perfect, mijn hond is zeer allergisch voor voeding, dus ben blij dat hij deze zonder problemen verdraagt en dat hij er tot 5 mag eten per dag

  Was deze beoordeling nuttig?

Veggiedent <5kg kopen

Je kan Veggiedent <5kg van het merk Virbac , geproduceerd door VIRBAC , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne