€ 44,99
€ 40,49
Bespaar 10% (€ 4,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl

Zijdezachte voeten in een handomdraai - altijd en overal! Velvet Smooth Wet & Dry Voetvijl is oplaadbaar, draadloos en kan droog, in bad of onder de douche worden gebruikt. Met zijn speciaal ontworpen roller, die gebruikt kan worden op een droge of vochtige huid, maakt hij uw harde huid moeiteloos glad. Beweeg de voetvijl voorzichtig over de harde huid en zie hoe gemakkelijk die wordt verwijderd. Werkt zowel op een droge als op een vochtige huid. Oplaadbare voetvijl. Zijdezachte voeten in een handomdraai. Na één gebruik.

Gebruik van Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl

Reiniging na gebruik:
Zet de voetvijl uit en spoel hem onder de kraan af. Droog hem met een schone droge doek en bewaar hem op een koele, droge plaats, buiten het bereik van kinderen.

De roller vervangen:
Vervang de roller wanneer u denkt dat hij minder effectief wordt. Zorg ervoor dat de voetvijl uitgeschakeld is en volg daarna de volgende stappen:
Stap 1: Verwijder de roller
Stap 2: Vervang de roller
Gebruik met deze voetvijl uitsluitend Velvet Smooth Wet & Dry rollers

Ingrediënten Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl

Inhoud van de verpakking:
1x waterdichte, oplaadbare voetvijl
1x wet & dry roller
1x Oplaadstation en kabel
1x stekker

Waarschuwing

Deze voetvijl is niet geschikt voor mensen die aan diabetes lijden of een slechte bloedsomloop hebben.

Uitsluitend voor gebruik op harde huid op voeten. Gebruik de voetvijl niet op andere lichaamsdelen. Alleen gebruiken voor de beoogde doeleinden. Buiten bereik van kinderen houden. Niet langer dan 3 tot 4 seconden op eenzelfde gebied gebruiken. Onmiddelijk stoppen bij irritatie of ongemak. Niet gebruiken op beschadigde, pijnlijke of geïrriteerde huid. Wees altijd op uw hoede voor uitglijgevaar wanneer het product in een natte omgeving wordt gebruikt. Dompel de voetvijl niet gedurende lange periodes onder water. Gebruik voor het opladen van de batterij uitsluitend de afneembare voedingsunit die met dit apparaat is meegeleverd. De voetvijl mag uitsluitend met het bij dit product meegeleverde oplaadstation worden gebruikt. Gebruik de voetvijl niet tijdens het opladen.

Haal de voetvijl van het oplaadstation voordat u hem in het water schoonmaakt. Het oplaadstation is niet waterdicht: niet in de buurt van water opladen, niet in water onderdompelen en niet met natte handen gebruiken. De kabel kan niet worden vervangen. Als de kabel beschadigd is, moet het apparaat worden afgedankt. Houd lang haar en kleren uit de buurt van de voetvijl wanneer hij in gebruik is.
€ 44,99
€ 40,49
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Scholl velvet smooth wet & dry oplaadbare voetvijl

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oplaadbare voetvijl is voor mijn echtgenote en mezelf een echte openbaring. We wis- ten allang dat dit elektrisch toestel bestond, maar we stonden er sceptisch tegenover. Tot mijn echtgenote - na een voetbad waarbij het eelt zachter wordt - er haar meest hardnek- kige eelt op haar linker voetbal grotendeels en pijnloos mee kon verwijderen evenals de steeds weerkerende eelt op haar hielen. Ikzelf heb er ook de weerkerende eelt aan de bui- tenzijde van mijn linker grote teen pijnloos mee kunnen verwijderen. Top!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig apparaat, kan overal onder de voet gaan om de verdikte huid te verwijderen. Kan gebruikt worden op zowel droge als natte huid..... We vinden zeer zachte voeten.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  GEMIDDELDE PLUTOT . LANG OM OP TE LADEN. IK VERWACHTTE EEN BETER RESULTAAT. IK HEB HET DROOG GEPROBEERD. DE VOLGENDE KEER ZAL IK PROBEREN OM NAT TE WORDEN EN TE KIJKEN OF HET RESULTAAT BETER IS
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De kracht is zeer laag en de beweging wordt geblokkeerd als je licht op de huid drukt. Om het een beetje te laten werken, hoef je alleen maar de huid aan te raken met de verkrachting. Ik ben teleurgesteld, omdat je moet meten hoe je dingen de hele tijd doet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Scholl Velvet Smooth Wet & Dry heb ik aangekocht daar ik heel veel eeltvorming heb. Ik vind het vrij duur in aankoop en de roller die meegeleverd is, is absoluut niet krachtig genoeg (soft). Dus, heb ik de extra grove navullingen gekocht en deze werken beter. Ook de navullingen zijn duur in aankoop. Ik geef toch nog steeds voorkeur aan mijn bistouriemesjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een zeer goed resultaat na een paar keer te gebruiken. Normaal sukkelde ik met zeer veel eelt in de zomer en was genoodzaakt praktisch dagelijks de eeltvijl te gebruiken. Nu is dit verleden tijd, werkelijk een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  It is a nice product for summer. And I think every girl worth it to smooth our feet. It can be used in wet or dry conditions. recommend it to every one!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Eerste poging: tevreden, gemakkelijk te gebruiken, efficiënt. Een pluspunt voor gebruik onder de douche. Leuke korting op dit product op Farmaline!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De voetvijl werkt goed om eelt te verwijderen, best regelmatig gebruiken om resultaat te behouden en in combinatie met eeltcrème. Snel geleverd in veilige verpakking om het product niet te beschadigen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Ik raad het zeker aan, aangezien ik ook andere producten heb uitgeprobeerd, en dit toch wel de beste keuze is. Ik beoordeel nadat ik het apparaat eerst een maand geprobeerd heb en ik ben er heel tevreden mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect om de voeten zacht te maken. Ik raad het eerder 2 keer aan dan 1 keer! De batterij gaat ook lang mee... al 3 keer gebruikt sinds ik het apparaat heb, en ik heb het nog geen enkele keer moeten opladen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering en de communicatie verliep erg snel. Ik raad Farmaline voor 100% aan. Het product werkt goed. Doordat je het apparaat kan opladen door het in het stopcontact in te steken, kan je de aankoop van veel en vooral dure batterijen vermijden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Scholl Velvet Wett and dry, bevalt heel erg goed, ben erg bij mee... Doet wat er in de reclames wordt gezegd. Wel na elk gebruik even aan de lader zetten, maar ik vind dat geen probleem.

Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl kopen

Je kan Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl van het merk Scholl, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Scholl Velvet Smooth of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voeten