€ 18,35
€ 16,52
(€ 6,61 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,83)

Omschrijving van Vichy Deodorant Anti-Transpiratie Duo Promo

Vichy Deodorant Anti-Transpiratie voor Mannen en vrouwen die op zoek zijn naar het beste compromis tussen effectiviteit en gebruiksgemak Voorkomt het ontstaan van gele strepen op lichte kleding en restjes die de stof hard kunnen maken. Voorkomt het ontstaan van witte strepen op donkere kleding. Tot 48 uur anti-transpiratie werking, duidelijke vermindering van de vergeling van textiel en de afzetting van restjes. Geen witte strepen op kleding.

Gebruik van Vichy Deodorant Anti-Transpiratie Duo Promo

Verstuiven op 15 cm van de oksel

Ingrediënten Vichy Deodorant Anti-Transpiratie Duo Promo

Aluminiumzouten.

Dermatologisch getest, Hypoallergeen, Gevoelige huid
Vichy Deodorant Anti-Transpiratie Duo Promo 2x125 ml spray
€ 18,35
€ 16,52
(€ 6,61 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Vichy deodorant anti-transpiratie duo promo

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze deodorant vind ik niet zo super ruiken, heel neutraal. Tegen de avond moet toch opnieuw spuiten omdat ik zeker geen zweetgeur wil. Ik heb wel de indruk dat ik minder zweet
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De deo zelf vind ik super goed, maar heb al drie bussen verbruikt en telkens zit er op t einde nog deo in de bus, terwijl het gas al op is. Daarom een jammerlijke verspilling ☹️
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De deo van vichy gebruik ik al verschillende jaren. Ze heeft een frisse en fijne geur. Laat geen sporen na op je kleding. Het zweten vermindert echt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte deo, zacht voor de oksels en efficiënt.geen witte sporen. Met een fijn en zeker gevoel de deur uit, gegarandeerd de hele dag zonder zweetluchtjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze deodorant helpt enorm goed bij het overmatig zweten. Ik heb ook wat zwaardere borsten en daar kreeg ik altijd uitslag onder van het zweten. Nu spuit ik dagelijks een beetje onder mijn oksels en mijn borsten en ik blijf een hele dag fris!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik de Vichy Deodorant Anti Transparantie al enkele jaren ,zeer tevreden over het product en mijn huid kan geen andere deodorant verdragen ,een aanrader .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product dat ik al vele jaren ben. De beste prijs-kwaliteitverhouding... Ik raad u aan. Een perfecte geur, niet te veel en niet geurloos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  J'utilise le deodorant anti transpirent vichy depuis de nombreuses années et je suis très satisfaite! Il est efficace toute la journée et son parfum est très agréable.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al veel producten geprobeerd, maar deze ziet er echt effectief uit. Geur Zeer fris en zeer aangenaam op de huid. Aan te bevelen voor degenen die veel transpireren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt gebruik ik al enkele jaren en vind het zeer goed.bevat geen parfum maar houdt zeer lang aan echt een aanrader. is iets duurder of gewone deodorant maar het is het wel waard. per twee is het steeds voordeliger aankopen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende deodorant tegen transpiratievocht. Het voldoet aan de geadverteerde kenmerken en verbergt goed geuren in mensen die een sterke geurige transpiratie hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte deodorant, welke de hele dag een fris en zuiver gevoel geeft. Ideaal voor mensen met een allergie. Volledig reukloos en kan dus goed gecombineerd worden met een parfum
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij deze deo moet je 's morgens maar één keer spuiten en je bent een hele dag fris. het is ook geen doordringende geur maar een frisse, aangename geur die geen vlekken maakt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds jaar en dag de enige deo waarop ik niet allergisch reageer! Eerder een neutrale geur, zeker geen opvallende geur. Geeft wel witte strepen als je daarover iets gekleurd aan trekt moet je oppassen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede en fris geurende deodorant die geen sporen nalaat op kledij.blijft ook geruime tijd zijn frisheid behouden. de duo promo is steeds mooi meegenomen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Frisse geur, goed voor de gevoelige huid en mensen die snel last hebben van irritatie. Veel minder last van transpiratie dan bij vergelijkbare commerciële producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze deodorant steekt uit, vèr boven alle andere deodorants: werkt 24 uur en bovenal: is NIET GEPARFUMEERD, zo goed als geurloos. Dit is gewoon een aanrader, ik zou die anders niet al zo lang kopen en gebruiken, iedereen die ik hem aanraad en die hem probeert, is direct overtuigd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Product ruikt fris, maar werkt niet zo lang als aangegeven op de verpakking. Voor deze prijs kan je in het warenhuis producten kopen die beter werken!

Vichy Deodorant Anti-Transpiratie Duo Promo kopen

Je kan Vichy Deodorant Anti-Transpiratie Duo Promo van het merk Vichy, geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Vichy Deodorant of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Spray