€ 269,85
€ 242,87
Bespaar 10% (€ 26,98)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Vichy Dercos Neogenic Voordeelpak: 3x28 Monodoses (3-maanden kuur)

Het leven van haren volgt een vaste cyclus: het groeit, stabiliseert en valt uiteindelijk uit. Tussen 2 cyclussen kan de haarbulbus in een slaapfase komen. Als in een winterslaap, is de bulbus inactief en blijft leeg. Hoe langer deze fase duurt, hoe groter het aantal bulbussen wat leeg blijft. Haarvolume neemt af, de hoofdhuid wordt zichtbaar door het haar heen.

De oorsprong van het ontstaan van nieuw haar: stamcellen. L'Oréal research heeft het geheim van haarvernieuwing gelokaliseerd: stamcellen, en onderzocht het wakker maken van slapende bulbussen om zo nieuw haar te creëren.
Wereldwijd gepatenteerde innovatie: stemoxydine. Neogenic is de 1e haarvernieuwings behandeling met Stemoxydine 5%: een molecuul met een biomimetische activiteit welke een optimale omgeving voor stamcellen stimuleert, om zo hun goede functioneren te bevorderen. Slapende bulbussen ontwaken. Het aantal haren neemt toe, het hoofdhaar heeft meer «dichtheid».Doeltreffendheid bewezen onder dermatologisch toezicht versus placebo: De doeltreffendheid van Neogenic is aangetoond in een ziekenhuisomgeving onder dermatologisch toezicht, gedurende 3 maanden op 101 personen. Na 3 maanden lieten metingen van haardichtheid een toename van +4% zien versus placebo, wat equivalent is aan 1700 nieuwe haren. De haardichtheid is zichtbaar toegenomen: het haar dekt de hoofdhuid waardoor deze minder zichtbaar is. Innovatie gepresenteerd op de EHRS (European Hair Research Society) congres en het onderwerp van wetenschappelijke publicaties.

Indicatie

Behandeling die de haargroei stimuleert voor meer en steviger haar.
 • Voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar of van wie de hoofdhuid zichtbaar is geworden 
 • Eerste haarvernieuwingsbehandeling: met Stemoxydine 5% - gepatenteerde molecule - 1700 nieuwe haren in 90 dagen* 
*Getest op 101 personen, dagelijkse toepassing gedurende drie maanden

Gebruik van Vichy Dercos Neogenic Voordeelpak: 3x28 Monodoses (3-maanden kuur)

Dagelijkse behandeling:1 ampul 's morgens of 's avonds op droog of nat haar. Met massageapplicator. Gedurende 3 maanden voor een optimale effectiviteit. Niet vette, niet plakkerige formule toegediend via een massagehulpstuk voor een gemakkelijke en plezierige applicatie. Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Hypoallergeen

Een aangename lotion met een subtiele geur
Het aanbrengen van de Neogenic lotion gaat gepaard met een gevoel van stimulerende frisheid. De lotion verdwijnt vervolgens snel en laat geen vet laagje achter. Stylen is makkelijk. De lichte zeer natuurlijke geur van de verzorging is zo samengesteld dat het zowel voor mannen als voor vrouwen aantrekkelijk is.

Het plezier van een micromassage
Dankzij de ergonomische massagepunt. De bijzonder huidvriendelijke massagepunt zorgt voor een prettige en stimulerende micromassage van de hoofdhuid, om de microcirculatie te bevorderen.

Ingrediënten Vichy Dercos Neogenic Voordeelpak: 3x28 Monodoses (3-maanden kuur)

ALCOHOL DENAT. - AQUA / WATER - DIETHYLLUTIDINATE - CITRIC ACID - SAFFLOWER GLUCOSIDE - PARFUM / FRAGRANCE
Vichy Dercos Neogenic Voordeelpak: 3x28 Monodoses (3-maanden kuur) 84 ampoules
€ 269,85
€ 242,87

Laatste reviews en ervaringen met Vichy dercos neogenic voordeelpak: 3x28 monodoses (3-maanden kuur)

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 3 maanden Neogenic ampullen te hebben gebruikt was ik zeer tevreden met het resultaat.Maar...Dit was niet van lange duur ,want wat vichy niet zegt is, dat men niet nog eens 3 maanden verder mag doen met die ampullen en wel verder moet doen met een onderhouds ampullen van Dercos, Aminexil en dit 3 ampullen per week gedurende 6 weken.Maar na een week begonnen mijn haren terug uit te vallen.Ik deed toch verder met deze ampullen en na de vierde week ben ik toch maar gestopt daar mijn haar bleef uitvallen.ik vroeg dan aan vichy of ik terug Neogenic mocht gebruiken waarop men zegde nee,alleen na 1jaar.Nu ben ik radeloos.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Vichy Dercos Neogenic mogen testen. En ik moet zeggen, ik ben heel tevreden. Het product is zeer makkelijk in gebruik (De ampule gewoon inklikken en dan masseren). Ik breng de ampule altijd aan voor het slapen gaan. Op die manier vergeet ik het nooit (de ampule licht altijd klaar op mijn nachtkastje). Ik gebruik het product nu al een 2 maand en heb de indruk dat mijn haar voller is. Mijn haar valt ook minder uit. Al ben ik benieuwd wat het resultaat gaat zijn na de volledige 3 maand!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn haar voor gebruik van Vichy Dercos Neogenic: - is dun - is niet volumineus - en je ziet de hoofdhuid een stuk beter dan vroeger (na de zwangerschap nogal veel haar verloren) Mijn bevindingen na 2 maanden testen * Nieuwe haren: Kleine nieuwe haren zijn zichtbaar! Maar dit is voor mij niet zo heel duidelijk van verder gezien, enkel van dicht zie je dit goed. Na ongeveer 1 maand zag ik al wat resultaat, na 2 maanden is het duidelijker. 7/10. * Zichtbare hoofdhuid: Mijn hoofdhuid is minder zichtbaar, hiervoor ben ik alvast heel blij. Net als voor de zwangerschap! Na de zwangerschap viel mijn haar met bosjes uit…en werd de hoofdhuid zichtbaar. Toch een opluchting dat de hoofdhuid terug minder zichtbaar is. 9/10 * Volume: Het volume van mijn haar is zichtbaar toegenomen. Het ziet er goed uit! 9/10 * Prijs: Gezien het product doet wat het beloofd, vind ik het zijn prijs waard. 7/10 * Gebruik: De ampullen en de applicator zijn handig in gebruik. Je moet er echt een routine van maken, want het moet dagelijks aangebracht worden. 8/10 Conclusie: Vichy Dercos Neogenic doet wat wordt beloofd: “Een behandeling voor meer en voller haar, waardoor de hoofdhuid minder zichtbaar wordt.” 8/10
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een anderhalve maand dit te gebruiken zie ik al een enorm verschil. Mijn haren zijn verzorgder, jonger en veel meer volumineus. Het voelt heel licht aan en mijn hoofdhuid jeukt niet. De lichte haren beginnen snel te komen en je moet ze wel even geven om volledig te groeien. Ik ga dit blijven gebruiken, gewoon licht inmasseren en dat is alles. Het is wel aangeraden om dit te gebruiken voor je haar weg is, anders is het wat te laat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  vichy dercos neogenic est tout simplement révolutionnaire.deja quasi 2mois de traitement et resultat époustouflant!chevelure plus dense et repousse assez frappantes.c est un traitement a recommander a tous complexes ou problèmes capillaires...a suivre minutieusement ainsi le resultat se fera ressentir.texture et odeur agreable.ne grassifie pas les cheveux!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nu ik ongeveer halverwege ben met de Vichy Dercos Neogenic kuur kan ik al duidelijk een verschil merken. Ik zie kleine haartjes verschijnen en mijn hoofdhuid voelt gewoon super gezond aan. Ik laat me wekelijks controleren door mijn echtgenote en ook zei staat versteld van wat dit product doet. Ik kan het alleen maar beamen dat alles waar dit product voor staat pure waarheid is en ik raad het iedereen aan die terug een mooie vollere haardos wil hebben. Ik ben blij dat Vichy Dercos Neogenic zijn beloftes nakomt en dagelijks sta ik versteld van hoe dit product zo een positief effect heeft op mijn haar. Dit is gewonweg een TOP-product dat ik niet meer kan missen. Bedankt Vichy !! Een zéér tevreden klant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte dit als deel van een experiment en na 20 dagen begon ik kleine haartjes te zien waar ik er eerst geen meer had. Ik kam mijn haar en de borstel heeft veel minder haren erin dan tevoren. Ik zal zien binnen 2 maanden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben erg enthousiast over dit project! Probeer het nu een aantal weken en begin echt verschil te merken in de dichtheid van mijn haren. Blijf dit absoluut langer gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en veilige levering, mijn bestelling was ook goed ingepakt. Over het product, ik gebruik het al sinds enkele weken, en mijn haar wordt niet erger, en dat is een goed teken. Tot nu toe kan ik zeggen dat mijn haar er mooier uitziet, niet droog, niet vettig, geen slechte geur, en om eerlijk te zijn kan ik een kleine vooruitgang opmerken. Op het einde van de 3 maanden kan het misschien een beetje beter zijn.

Vichy Dercos Neogenic Voordeelpak: 3x28 Monodoses (3-maanden kuur) kopen

Je kan Vichy Dercos Neogenic Voordeelpak: 3x28 Monodoses (3-maanden kuur) van het merk Vichy Dercos, geproduceerd door , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Vichy Dercos Neogenic of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Ampoulen