€ 38,95
€ 35,06
(€ 116,87 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 3,89)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

Na 10 jaar Onderzoek, ontdekt Vichy de Kracht van het Derm Source, de laag van de lederhuid die de regeneratie van de hele huid aanstuurt. Na meer dan 50 antiverouderingsmoleculen te hebben gescreend, heeft de onderzoeksafdeling van Vichy gekozen voor Rhamnose, een van oorsprong plantaardige werkstof in een concentratie van 10%, om gericht in te werken op het Derm Source. De anti-verouderingswerking is aangetoond met een protocol van tests* die zijn geïnspireerd op medisch onderzoek. Nu biedt Laboratoires Vichy u de Derm Source Liftactiv Technologie, het beste van Vichy wetenschap, voor uw huid. Een grote doorbraak tegen huidveroudering, geconcentreerd in een Serum 10 voor u en uw huid. *In-vitrotests.

Deze nieuwe formulering geeft 2x meer rhamnose af in de opperhuid voor en nog doeltreffendere werking tegen rimpels.

Indicatie

Voor vrouwen vanaf 35, die rimpels, verlies aan stevigheid, huidkwaliteit en glans willen verzorgen. Het eerste krachtige verjongingsserum voor een nieuwe huid vanaf de eerste druppel.

Gebruik van Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

's morgens en/of 's avonds enkele druppels serum over het gehele gezicht verdelen. U kunt het aanbrengen onder een dag- of nachtcrème of afzonderlijk.
€ 38,95
€ 35,06
(€ 116,87 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vichy liftactiv serum 10 supreme

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een serum gebruik ik beurtelings van verschillende merken onder mijn dagcrème. Dit omdat ik vind dat elk merk toch op een iets andere manier toedraagt aan je verzorging; Vichy is iets dat ik zeker steeds terug laat aansluiten in mijn rijtje alleen spijtig dat het geen pompje is , je moet het staafje er steeds uithalen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Van het serum zelf ben ik tevreden. Jammer genoeg werkte het pompje niet - is een grote tegenvaller. Is nu moeilijk om te doseren. Ik denk niet dat ik dit product nog zal kopen. Ik ben wel een fan van Vichy - heb meerdere andere producten in huis.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer aangenaam product en de resultaten zijn er. Er zijn misschien andere producten die dit resultaat geven, maar om dit te gebruiken voor ten minste 5 jaar, het bevredigt me ruimschoots.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zalig product!!! Heerlijke frisse geur. Heel zachte crème op het gelaat, niet vettig voelt heel goed aan. Een topproduct! Ga het zeker nog eens bestellen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben volledig tevreden met mijn bestelling van Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme 30 ml en de perfect georganiseerde levering door DPD die het beloofde schema respecteert.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Product voldoet aan de verwachtingen maar is niet gebruiksvriendelijk.Het zou beter geweest zijn indien rond de opening een 'kraagje' voorzien was,op die manier zou er beter gedoseerd kunnen worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zalig zachte serum , ruikt fris en hydrateerd de rijpere huid prima , brengt makkelijk aan en wordt snel opgenomen , nadeel het pompje werkt op het einde niet meer naar behoren .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit flesje geeft mij het gevoel van een schoonheidsinstituut. Ik gebruik slechts zeer weinig en heb onmiddellijk effect! Na het aanbrengen van het serum heb ik bijna geen dagcreme meer nodig.

Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme kopen

Je kan Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme van het merk Vichy, geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Vichy Gelaatsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Serum & Masker > Serum
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Lippen
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Serum & Masker > Serum > Anti-Aging
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Serum & Masker > Serum > Pigmentatie