€ 17,96
€ 12,39
(€ 8,26 / 100 ml)
Bespaar 31% (€ 5,57)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Vichy Dermo Tolerance Ontharingscreme

De DERMO-TOLERANTE ONTHARINGSCRÈME van Vichy is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, en is verrijkt met kalmerend Thermaalwater tegen huidirritatie en verzachtende Amandelolie. Smeert bijzonder goed uit dankzij de smeuïge textuur, en verwijdert alle haartjes op huidvriendelijke wijze. Kan gebruikt worden op de benen, de oksels en de bikinilijn. Uw huid is gehydrateerd en gekalmeerd en schoner en zachter.

De smeuïge textuur, die makkelijk uitsmeert, zorgt voor een praktische en snelle ontharing. De huid is zacht en gehydrateerd. Dermatologisch getest.

Indicatie

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een effectieve maar huidvriendelijke ontharing voor de gevoelige huid. Ontharingscrème Hoge Huidtolerantie voor de gevoelige huid

Gebruik van Vichy Dermo Tolerance Ontharingscreme

Aanbrengen op een gezonde, niet geïrriteerde huid. Niet gebruiken na blootstelling aan de zon. Wanneer u deze DERMO-TOLERANTE ONTHARINGSCRÈME voor het eerst gebruikt, raden wij u aan om het 24 uur van te voren eerst op een klein plekje uit te proberen.

Ingrediënten Vichy Dermo Tolerance Ontharingscreme

Aqua (eau), Thioacide glycolique, Alcool cétéarylique, Sorbitol, Oxyde de calcium, Ceteth–2, Butyrospermum parkii, Hydroxyde de sodium, Acide stéarique, Alcool stéarylique, Cétéareth–33, Triéthanolamine, Alcool cétylique, Prunus Dulcis, Gluceptate de sodium, Parfum.
€ 17,96
€ 12,39
(€ 8,26 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Vichy dermo tolerance ontharingscreme

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voor het aanbrengen in een dikke laag geeft de crème na 9 minuten zeer goede resultaten. Niet langer dan 10 minuten laten staan. Aangename geur en fijne textuur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  moet het jammer genoeg nog uittesten naar behoren op de intiem plaats maar voor de ontharing (oksels) werkt het prima . geur is aangenaam en geen bijwerking qua jeuk enz
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze creme ondertussen 1x gebruikt. Het is een fijne creme waarvan ik geen irritaties kreeg. De geur is aangenamer dan de ontharingscrèmes uit de supermarkt. Heel doeltreffend. Fijn product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De ontharingscreme van Vichy is een zachte ontharingscreme voor de gevoelige huid en voor gevoelige plaatsen zoals onder de oksels. Een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze ontharingscrème is zeer doeltreffend. Na 1 keer aan te brengen is de huid vrij dan onaangename haartjes en dit zonder enige reactie van de huid.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet het product wat langer laten inwerken dan op de gebruiksaanwijzing staat. De geur is niet te sterk, maar toch ruik je nog die typische ontharingscrème-geur. Maar de haartjes komen wel zachtervterug dan na het scheren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect product. het product voldoen aan de omschrijving die op de website staat vermeld. Aan iedereen aan te bevelen. Indien ik dit nog nodig heb zal ik het zeker via deze website bestellen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product neemt niet alle haartjes weg (bij mij) en ik kreeg een heleboel uitslag nadien, dus voor mij geen geschikt product. Wel gemakkelijk in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer huidvriendelijk.Ruikt prettig.Makkelijk en snel in gebruik.Geschikt voor oksel en intieme ontharing.Zou het iedereen aanraden. Het fijnste is dat het beslist niet viesruikt wat alle andere ontharingscreme, s wel doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Normally I have the problem, that my skin is very sensitive and easily irritated. The Vichy product works perfectly for me. (no hair left and no skin irrtation)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product: heeft een goede werking, moet er weinig van gebruiken, blijft goed terugplaatsen en geeft geen irritaties. Een negatief puntje, de uitleg van het product staat veel te klein genoteerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben allergisch aan de ontharingsproducten die in grootwarenhuizen verkrijgbaar zijn, Vichy kan ik zonder problemen gebruiken. Het ruikt lekker en is makkelijk te gebruiken. Alle haar worden op een zachte manier verwijderd. Ik ben super tevreden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend maar wie een gevoelige huis heeft kan de voorgeschreven tijd best inkorten en voortgaan op het gevoel anders krijg je hetzelfde effect als bij ontharing met was : brandwonden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb in de winkels altijd van die goedkope spullen gekocht om te ontharen, maar kreeg er altijd uitslag van. Bij deze van vichy niet, dus hij is zeer huidvriendelijk.

Vichy Dermo Tolerance Ontharingscreme kopen

Je kan Vichy Dermo Tolerance Ontharingscreme van het merk Vichy, geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Ontharen
Schoonheid & Hygiëne > Ontharen > Lichaam
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ontharen