€ 14,96
€ 12,57
(€ 125,70 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 2,39)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Visionlux Oogdruppels

Visionlux® steriele, smerende oftalmologische oplossing bevat naast natriumhyaluronaat (0,3%) ook verschillende elektrolyten (Ca, Mg, K, Na) en de vitamines B12 en B5. Hyaluronzuur en derivaten beschermen, bevochtigen en verzachten het oogoppervlak door zich vast te hechten aan het slijmvlies van het oogoppervlak. De hoge concentratie natriumhyaluronaat (0,30%) garandeert door zijn hoge viscositeit een langdurige werking. Vitamine B12 is celbeschermend en bevordert de groei van de epitheelcellen van de cornea. Vitamine B5 versnelt de processen van heling en heropbouw van het epitheel. Visonlux® bevat ook een biologisch afbreekbaar bewaarsysteem SOC (Stabilised Oxychloro Complex) waardoor de oplossing in het flesje 3 maanden na opening steriel en bruikbaar blijft. Visonlux® herstelt de fysiologische conditie van het oogoppervlak.

Indicatie

Visionlux® is aangewezen voor de verlichting van droge, geïrriteerde en vermoeide ogen, veroorzaakt door externe factoren zoals bv. langdurige blootstelling aan airconditioning, schermen, stof en het dragen van contactlenzen.

Gebruik van Visionlux Oogdruppels

Elke dag één of twee druppels in de aangetaste ogen druppelen. Visionlux® is verenigbaar met alle soorten contactlenzen. De rooskleurige oplossing verkleurt de zachte contactlenzen niet daar het traanvocht de lichte verkleuring wegspoelt.

Waarschuwing

Niet van toepassing bij specifieke overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. Het product niet aan zonlicht blootstellen.
€ 14,96
€ 12,57
(€ 125,70 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Visionlux oogdruppels

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vision Luxe werd me aangeraden door mijn oogarts. Vision Luxe helpt snel het zichtvermogen bij vermoeide ogen te verbeteren. Ik gebruik het minstens éénmaal per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Visionlux oogdruppels zijn goed voor de verlichting van droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Ze kunnen ook gebruikt worden samen met contactlenzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij de best werkende oogdruppels tot nu toe.Helpt bij droge ogen en vermoeide ogen. ook bij beginnende irritatie van de ogen. Met deze ook weinig last van vertroebeling van zicht na inbrengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering en dan nog met een goede korting ! Goedkoper dan in de apotheek ! Een prachtige service ! Zou ik aan iedereen willen aanraden ! gewoon heel goed !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tot hiertoe het beste product op de markt voor de ergste vorm van chronische droge ogen, onmiddellijke verlichting, bevochtiging en helder zicht, kan soms een beetje prikken bij het aanbrengen maar dat verdwijnt snel, laat geen residu achter zoals gelatine of gekrystaliseerde partikels.in tegenstelling tot andere producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden, ik zou geen ander product meer kopen. Goed voor occasioneel gebruik. Voelt aangenaam op het oog. Het flesje heeft een opvallende kleur, steeds makkelijker terug te vinden dus. Klinkt misschien onnozel maar het heeft me al geholpen met mijn wazig zicht.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik het wanneer mijn ogen moe zijn of wanneer ik teveel computer gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele oogoperaties (glaucoom en cataract) raadde de oogarts mij het gebruik aan van deze kunsttranen. Het resultaat is uitstekend - nooit meer last van droge ogen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels van visionlux zijn van prima kwaliteit en perfect voor droge ogen. En daarenboven ook nog snel geleverd aan een scherpe competitieve prijs.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik draag harde, sclerale lenzen en mijn ogen zijn zo droog dat mijn lenzen op het einde van de dag aan mijn oogleden blijven kleven. Deze oogdruppels helpen om gedurende heel de dag mijn ogen te bevochtigen. Ze zijn nog steeds zeer droog, maar het doet deugd als ik de druppels inbreng
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn beide ouders zijn 80+ en gebruiken al erg lang deze Visionlux oogdruppels om droge ogen te verhelpen. Het is een gebruiksvriendelijke verpakking die overigens qua kleur goed zichtbaar is voor oude mensen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Visionlux is mij aangeraden door mijn oogarts. is uiterst geschikt voor droge en vermoeide of geïrriteerde ogen. Het bevat vitamines B12 en B5 .Aanbevolen voor Tv en computerschermen te kijken.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Biedt snelle en langdurige verlichting van droogte en vermoeidheid van de ogen behoudt en herstelt de fysiologische omstandigheden van het oogoppervlak, beschermt de cellen met een blijvend effect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed produkt voor normaal gebruik. Maar vorige week waren we in de sauna en heb het gevoel dat het vlugger opgenomen is dan de hylo- gel oogdruppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het zijn al de beste oogdruppels die mijn oogarts aangeraden heeft. Ik heb zeer droge ogen en ik gebuik deze 2 maal per dag en mijn ogen voelen niet zo droog meer aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de druppels niet dagelijks, alleen als ik ze nodig heb, dus als mijn ogen tranen of stekend aanvoelen. Ik ben dan wel tevreden met het resultaat. Het voelt dan comfortabel aan. Dus voor mij een goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb deze oogdruppels besteld voor een oudere tante die deze druppels al een tijdje neemt met goed resultaat . Prijs - kwaliteit is uitstekend , en worden oog door oogartsen voorgeschreven.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels werden aanbevolen door mijn oogarts om droge ogen te vermijden, het is een zeer goed en comfortabel product, dat droge ogen de hele dag lang goed irrigeert.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product op zich: deze druppels werken voor mij het best. Ze zijn prima, niets op aan te merken. Alleen: de druppelteller laat altijd te veel druppeltjes door, hij lekt! Je kan niet gewoon één druppeltje in je oog doen, of het zijn er meer, of er komen er ook naast terecht. Dus er gaat veel verloren en het flesje gaat niet erg lang mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vriendin gebruikt deze druppels al enige tijd in combinatie met haar lenzen. Ze hebben een verlichtend effect en houden dat ook geruime tijd vast. Voor haar geen andere meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Visionlux oogdruppels graag als ik vermoeide of droge ogen heb. Heb een staaroperatie gehad en multifocale lenzen ingeplant. Zit heel veel aan de PC en lees erg veel, waardoor ik soms geïrriteerde en droge ogen heb. Het is een zalige verlichting als ik visionlux kan druppelen en een gevoel van ontspannen ogen krijg.

Visionlux Oogdruppels kopen

Je kan Visionlux Oogdruppels van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen