€ 9,44
€ 8,50
(€ 85,00 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,94)

Omschrijving van Visionlux Oogdruppels

Visionlux® steriele, smerende oftalmologische oplossing bevat naast natriumhyaluronaat (0,3%) ook verschillende elektrolyten (Ca, Mg, K, Na) en de vitamines B12 en B5. Hyaluronzuur en derivaten beschermen, bevochtigen en verzachten het oogoppervlak door zich vast te hechten aan het slijmvlies van het oogoppervlak. De hoge concentratie natriumhyaluronaat (0,30%) garandeert door zijn hoge viscositeit een langdurige werking. Vitamine B12 is celbeschermend en bevordert de groei van de epitheelcellen van de cornea. Vitamine B5 versnelt de processen van heling en heropbouw van het epitheel. Visonlux® bevat ook een biologisch afbreekbaar bewaarsysteem SOC (Stabilised Oxychloro Complex) waardoor de oplossing in het flesje 3 maanden na opening steriel en bruikbaar blijft. Visonlux® herstelt de fysiologische conditie van het oogoppervlak.

Indicatie

Visionlux® is aangewezen voor de verlichting van droge, geïrriteerde en vermoeide ogen, veroorzaakt door externe factoren zoals bv. langdurige blootstelling aan airconditioning, schermen, stof en het dragen van contactlenzen.

Gebruik van Visionlux Oogdruppels

Elke dag één of twee druppels in de aangetaste ogen druppelen. Visionlux® is verenigbaar met alle soorten contactlenzen. De rooskleurige oplossing verkleurt de zachte contactlenzen niet daar het traanvocht de lichte verkleuring wegspoelt.

Waarschuwing

Niet van toepassing bij specifieke overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. Het product niet aan zonlicht blootstellen.
€ 9,44
€ 8,50
(€ 85,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Visionlux Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik ben ook tevreden over oogdruppels

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik ben een lenzendrager en had last van droge ogen. Doordat ik overdag in een stoffige omgeving werk, werden mijn ogen nog eens extra belast. Sinds ik iedere avond voor het slapen gaan Visionlux Oogdruppels gebruik, gaat het een stuk beter en heb ik veel minder last. Bestellen via Farmaline is supervoordelig en levering is altijd vlot.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Helpt goed om na een oogwonde het oog te hydrateren zodat de wonde niet opnieuw open gaat. Veel beter dan vitapos die kleverig is en het oog bij het openen extra belast en de wonde doet open gaan

  Was deze beoordeling nuttig?

Visionlux Oogdruppels kopen

Je kan Visionlux Oogdruppels van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze