€ 27,75
€ 24,98
(€ 138,78 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,77)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vismed Bevochtigende Oogdruppels

Eigenschappen en wijze van werking:

Vismed bevat natriumhyaluronaat, een natuurlijk polymeer dat in bepaalde structuren van het oog voorkomt en ook in andere delen van het lichaam. Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap dat het een gelijkmatige en stabiele film op het oog kan vormen, d.w.z. een film die langdurig aanwezig blijft, die niet snel weggespoeld wordt en die het zicht niet nadelig beïnvloedt. Dit is een polymeer die de viscositeit en de bioadhesieve kracht van het in het oog ingedruppelde product doet toenemen.

De speciale kenmerken van natriumhyaluronaat geven Vismed zijn visco-elastische en waterbindende eigenschappen. Inderdaad, Vismed vormt een stabiele film op het oogoppervlak. Deze film verdwijnt langzaam door het knipperen. Daarom combineert Vismed een langdurige werking met een maximaal comfort.

Vismed is door zijn unieke samenstelling zeer goed te verdragen. Bovendien bevat Vismed geen conserveringsmiddelen.

Indicatie

Aangewezen in volgende gevallen:

ter bevochtiging van het oog bij het ervaren van een droogtegevoel (gevoel van droge ogen), van brandende en/of vermoeide ogen;
ter bevochtiging van het oog bij andere minder belangrijke klachten van niet-pathologische aard veroorzaakt door stof, rook, droge hitte (droge lucht), airconditioning, wind, koude, langdurig beeldschermgebruik of het dragen van contactlenzen.

Gebruik van Vismed Bevochtigende Oogdruppels

Dosering en wijze van gebruik:

Draai het bovenste deel van de ampul/de flacon. Indien niet anders aanbevolen naar behoefte 1 à 2 druppels Vismed in de conjunctivale zak van het oog druppelen. Door het knipperen wordt de oplossing verspreid en vormt ze een transparante, vloeibare en langdurig aanwezige/duurzame film op het oogoppervlak. Vismed kan daarom ook tijdens het dragen van harde en zachte contactlenzen worden gebruikt.

Ingrediënten Vismed Bevochtigende Oogdruppels

1 ml oplossing bevat 1,8 mg natriumhyaluronaat, natriumchloride, kaliumchloride, dinatriumwaterstoffosfaat, natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride en water voor injecties. De oplossing is hypotoon.

Steriel, bevat geen conserveringsmiddelen.

€ 27,75
€ 24,98
(€ 138,78 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Vismed Bevochtigende Oogdruppels

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Goed product dat de ogen goed hydrateert zonder de ogen te storen en compatibel is met het dragen van contactlenzen, maar de hydratatietijd is een beetje kort, je moet het regelmatig dragen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Soepele ampullen en de druppels voelen aan als gel, stromen dus niet weg. Je kunt wel gelijk goed zien. Dit is een prettig product. Handig een paar ampullen in je tas of broekzak.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Deze oogdruppels zijn een goede behandeling voor droge ogen. als je af en toe last hebt, heeft het geen zin om een ganse flacon te kopen en biedt dit een oplossing

  Was deze beoordeling nuttig?

Vismed Bevochtigende Oogdruppels kopen

Je kan Vismed Bevochtigende Oogdruppels van het merk Vismed, geproduceerd door TRB CHEMEDICA AG , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen