€ 15,95
€ 14,36
(€ 143,60 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,59)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Vismed Gel Multi Druppels 10 ml
Vismed Gel Multi Druppels 10 ml
€ 15,95
€ 14,36
(€ 143,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Vismed gel multi druppels

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij aanhoudende droge ogen kan ik gedurende de dag deze Vismed Gel Multi Druppels 10 ml regelmatig gebruiken. Deze geven een zeer comfortabel gevoel en verminderen de droogheid van mijn ogen. Goed product.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit product werd aanbevolen door de dierenarts, een oogspecialist, voor mijn hond, die te droge ogen en risico's voor zijn gezichtsvermogen had sinds ik de druppels twee keer per dag op hem doe, heeft hij geen problemen meer
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename, hydraterende emulsie voor droge ogen. Handig knijpflesje, doseert makkelijk. Zorgt voor helder zicht en voorkomt uitdroging van het netvlies.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels werden voorgeschreven door een oogarts en voldoen uitstekend. De druppels ( één in elk oog) worden 's morgens bij het opstaan en 's avonds voor het slapen gaan toegediend. De flesjes laten zich tot de laatste druppels ledigen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In geval van droge ogen hebben deze geldruppels een langdurig effect. Met gewone druppels is het effect snel over. Met deze gel blijven de ogen toch een 4-tal uur comfortabel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk iets dat echt helpt. Bijt niet. Verzacht en een lange houdbaarheid. Geen irritaties. Kortom, een goed product zonder irritaties. Ik ben er erg tevreden mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Inderdaad een gel die mijn ogen vochtig houdt voor een paar uurtjes, beter dan de druppels die heel beperkt werken en dus weinig soelaas bieden. Een druppeltje gel is toch voldoende voor 3 à 4 uur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al bijna 40 jaar heb ik een herpes-aandoening aan beide ogen. Vooral 's winters (droge lucht) heb ik extra last van zeer geïrriteerde ogen. Vismed Gel Multi Druppels geeft een langdurig ontspannen gevoel en verbetert het zicht.

Vismed Gel Multi Druppels kopen

Je kan Vismed Gel Multi Druppels van het merk Vismed, geproduceerd door TRB CHEMEDICA AG , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging