€ 14,95
€ 12,11
Bespaar 19% (€ 2,84)
Promotie 19% korting

Omschrijving van Vista-Cal D

Calciumsupplementen worden zeer veel gebruikt. De meeste supplementen moeten opgelost worden in water of gekauwd worden en hebben een artificiële sinaasappel- of citroensmaak. Op korte termijn is dit geen probleem. Op lange termijn stoppen te veel mensen de inname van deze calciumsupplementen, gewoon omdat de smaak “tegensteekt”.
De enige oplossing voor dit (onoverkomelijk) probleem is het smaak-probleem weg te nemen door calcium in slik-tabletten aan te bieden. Hierbij is dan wel de voorwaarde dat de slik-tablet niet te groot mag zijn en makkelijk doorslikbaar moet zijn maar toch voldoende gedoseerd (minstens 500 mg calcium-element).
Dit is het geval voor VISTA-Cal D !
De tabletten zijn zo klein gehouden als enigszins mogelijk is, en bovendien zijn ze omhuld door een glad filmlaagje dat het doorslikken bevordert. De tablet gewoon doorslikken met voldoende vocht of een weinig voedsel.

Indicatie

Bent u ook de smaak van uw calcium-supplement beu?
De oplossing: calcium + vitamine D in 1 sliktablet !

Ingrediënten Vista-Cal D

1 tablet VISTA-Cal D bevat 500 mg Calcium-element en 20 mcg vitamine D3 (800ie).
€ 14,95
€ 12,11

Laatste reviews en ervaringen met Vista-Cal D

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  zeer goed

  besteld en snel ontvangen - gedegen verpakt - is waarschijnlijk de beste oplossing voor de gestelde diagnose - alternatieven zijn er onvoldoende en worden niet in het daglicht gesteld - we zullen dit artikel zeker opnieuw bestellen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tevreden

  Grote verpakking, correcte prijs, vlotte levering.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  OSTEOPOROSIS

  Veel gemakkelijker dan het scheiden van calcium en vitamine D tegen een betaalbare prijs, kan de dosering echter een beetje laag zijn, dus neem contact op met uw arts. Het grote tablet is een negatief punt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vista-Cal D kopen

Je kan Vista-Cal D van het merk Vista , geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Menopauze of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Calcium
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze