€ 14,90
€ 12,07
Bespaar 19% (€ 2,83)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 30/04/2019

Omschrijving van Vista-D3 2000

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. In tegenstelling tot andere (wateroplosbare) vitaminen, wordt het teveel niet gewoon uitgescheiden, maar opgestapeld in het vetweefsel. Dit kan leiden tot overdosering en tot bepaalde nevenwerkingen. Het is dus beter deze opstapeling in het organisme te vermijden. De beste manier om ons organisme te bevoorraden met vitamine D is gewoon elke dag een normale (fysiologische) dosis ervan in te nemen. De (ouderwetse) vitamine D kuur met zeer hoge dosissen (50 x de gemiddelde aanbevolen dagdosis !) die wekelijks of maandelijks toegediend wordt is duidelijk niet fysiologisch en is daarenboven, volgens recent onderzoek, minder efficiënt om de normale bloedspiegels te bereiken.
 
VISTA-D3 2000  bevat een fysiologische dosis vitamine D3 (2000 ie) aangepast om een uitgesproken tekort sneller op te vullen.

Indicatie

VISTA-D3 2000, om een uitgesproken tekort sneller op te vullen.

Gebruik van Vista-D3 2000

Eén smelttabletje voor iedereen gemakkelijk: men kan het doorslikken, opzuigen of oplossen in water !
Voor baby’s: gedaan met druppels te tellen in een lepel of in de zuigfles. Met VISTA-D3 400 bent u er zeker van de juiste dosis toe te dienen: geen risico om te weinig of te veel te geven of in te nemen. De tablet gewoon in de zuigfles toevoegen en even schudden.
Voor kinderen of personen die moeilijk kunnen slikken: het tabletje kan men zo laten smelten in de mond.
Voor volwassenen mag de tablet ook gewoon doorgeslikt worden.

Ingrediënten Vista-D3 2000

Vulstoffen: mannitol, cellulose; Bindmiddel : polyvinylpolypyrrolidone; Vitamine : cholecalciferol; Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide; Zoetstof: steviolglycosiden; Aroma: pepermunt.
€ 14,90
€ 12,07

Laatste reviews en ervaringen met Vista-D3 2000

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Tot slot, wat gemakkelijk te plaatsen vitamine D

  Geen tassen meer om te verdunnen, etc. De behandeling is door mijzelf begonnen omdat ik in grote tekortkomingen en schijnbare effectiviteit na een korte tijd Zeer nuttig in ons klimaat. Zeer snel en gratis geleverd als u uw bestellingen groepeert Efficiënte service en een goed gedocumenteerde site, rijk aan advies.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Deze smelttabletten neem ik als vervolg op degene die de dokter had gegeven . Ze zijn er in 3 varianten en ik ben dus begonnen met die van de 3000 dosering . Nu stap ik over naar 2000 ( 2 maanden ) om dan hopelijk tegen die tijd weer in een zonnig voorjaar te zitten ! Ideale aanvulling tijdens de donkere herfst- en wintermaanden ...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Vroeger nam ik wekelijks of maandelijks een kuur, omdat artsen het niet altijd eens waren over de ene of de andere frequentie! Bovendien vergeten we het..... Bij dagelijkse inname is alles goed uitgebalanceerd en geïntegreerd in het dagelijkse verzorgingsplan. Zonder vitaal te zijn, is het een product dat helpt om een aangename stemming en toon te behouden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vista-D3 2000 kopen

Je kan Vista-D3 2000 van het merk Vista, geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D