Vista-D3 2000 60 smelttabletten

€ 14,90
€ 13,41
Bespaar 10% (€ 1,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Vista-D3 2000

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. In tegenstelling tot andere (wateroplosbare) vitaminen, wordt het teveel niet gewoon uitgescheiden, maar opgestapeld in het vetweefsel. Dit kan leiden tot overdosering en tot bepaalde nevenwerkingen. Het is dus beter deze opstapeling in het organisme te vermijden. De beste manier om ons organisme te bevoorraden met vitamine D is gewoon elke dag een normale (fysiologische) dosis ervan in te nemen. De (ouderwetse) vitamine D kuur met zeer hoge dosissen (50 x de gemiddelde aanbevolen dagdosis !) die wekelijks of maandelijks toegediend wordt is duidelijk niet fysiologisch en is daarenboven, volgens recent onderzoek, minder efficiënt om de normale bloedspiegels te bereiken.
 
VISTA-D3 2000  bevat een fysiologische dosis vitamine D3 (2000 ie) aangepast om een uitgesproken tekort sneller op te vullen.

Indicatie

VISTA-D3 2000, om een uitgesproken tekort sneller op te vullen.

Gebruik van Vista-D3 2000

Eén smelttabletje voor iedereen gemakkelijk: men kan het doorslikken, opzuigen of oplossen in water !
Voor baby’s: gedaan met druppels te tellen in een lepel of in de zuigfles. Met VISTA-D3 400 bent u er zeker van de juiste dosis toe te dienen: geen risico om te weinig of te veel te geven of in te nemen. De tablet gewoon in de zuigfles toevoegen en even schudden.
Voor kinderen of personen die moeilijk kunnen slikken: het tabletje kan men zo laten smelten in de mond.
Voor volwassenen mag de tablet ook gewoon doorgeslikt worden.

Ingrediënten Vista-D3 2000

Vulstoffen: mannitol, cellulose; Bindmiddel : polyvinylpolypyrrolidone; Vitamine : cholecalciferol; Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide; Zoetstof: steviolglycosiden; Aroma: pepermunt.
Vista-D3 2000 60 smelttabletten
€ 14,90
€ 13,41

Laatste reviews en ervaringen met Vista-d3 2000

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In deze donkere tijden is er een groot tekort aan zon. De leverancier van vitamine D. Met deze Vista-D3 2000 is het een eenvoudige manier om dat tekort aan te vullen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele weken inname voel ik wel degelijk effect. Ik voel me opvallend minder vermoeid. De kleine tabletjes zijn heel gemakkelijk in te nemen, ze smelten heel snel in de mond en hebben een aangename muntsmaak!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik krijg deze hoge dosis vitamine D voorgeschreven voor de behandeling van osteoporose. Ik zal dus pas op langere termijn kunnen zeggen of dit helpt. Maar baat het niet dan schaadt het niet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te nemen...het is lekker van smaaek. Vind ik ook lekker tov de olie-achtige capsules.. bestelling snel geleverd alles was goed ingepakt..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind deze voedingsupplementen een zeer goede aanvulling op mijn eetpatroon, ik krijg namelijk te weinig vitamine D binnen na een gastric bypass, dus voor mij is dit een ideale oplossing om mijn tekort aan vit.D te verhelpen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vista D3 smelttabletten zijn zeer handig en gemakkelijk om in te nemen. De voornaamste rol van vitamine D is het stimuleren van de goede opname van Calcium. De vitamine D is dus onmisbaar voor de vorming en het behoud van een sterk beendergestel. Aangezien ik een tekort daar aan heb is dit een zeer goed middel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijke tabletjes die je gewoon opzuigt na een vetrijke maaltijd (bv als je vlees of vette vis eet). Dan wordt de vitamine D het beste opgenomen. Lekkere smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat wij 6 op 7 dagen binnen werken van in de morgen tot laat in de avond zorgt Vista vitamine d er toch voor dat de vitamine d op peil blijft bewezen met bloedonderzoek.

Vista-D3 2000 kopen

Je kan Vista-D3 2000 van het merk Vista, geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D