€ 14,90
€ 11,32
Bespaar 24% (€ 3,58)
Promotie 24% korting

Omschrijving van Vista-D3 600 Adult

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. In tegenstelling tot andere (wateroplosbare) vitaminen, wordt het teveel niet gewoon uitgescheiden, maar opgestapeld in het vetweefsel. Dit kan leiden tot overdosering en tot bepaalde nevenwerkingen. Het is dus beter deze opstapeling in het organisme te vermijden. De beste manier om ons organisme te bevoorraden met vitamine D is gewoon elke dag een normale (fysiologische) dosis ervan in te nemen. De (ouderwetse) vitamine D kuur met zeer hoge dosissen (50 x de gemiddelde aanbevolen dagdosis !) die wekelijks of maandelijks toegediend wordt is duidelijk niet fysiologisch en is daarenboven, volgens recent onderzoek, minder efficiënt om de normale bloedspiegels te bereiken.
 
VISTA-D3 600 bevat een fysiologische dosis vitamine D3 (600 ie) aangepast aan adolescenten en volwassenen en ook aan kinderen met verhoogde behoeften.

Indicatie

VISTA-D3 600, voor adolescenten en volwassenen en ook voor kinderen met verhoogde behoeften.

Gebruik van Vista-D3 600 Adult

Eén smelttabletje voor iedereen gemakkelijk: men kan het doorslikken, opzuigen of oplossen in water !
Voor baby’s: gedaan met druppels te tellen in een lepel of in de zuigfles. Met VISTA-D3 400 bent u er zeker van de juiste dosis toe te dienen: geen risico om te weinig of te veel te geven of in te nemen. De tablet gewoon in de zuigfles toevoegen en even schudden.
Voor kinderen of personen die moeilijk kunnen slikken: het tabletje kan men zo laten smelten in de mond.
Voor volwassenen mag de tablet ook gewoon doorgeslikt worden.

Ingrediënten Vista-D3 600 Adult

Vulstoffen: mannitol, cellulose; Bindmiddel : polyvinylpolypyrrolidone; Vitamine : cholecalciferol; Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide; Zoetstof: steviolglycosiden; Aroma: pepermunt.
€ 14,90
€ 11,32

Laatste reviews en ervaringen met Vista-D3 600 Adult

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Olivier

  exactement le meme produit qu'en pharmacie et de plus moin chere. vous faites une économie de + -2 € rt livre tres rapidement. alors pourquoi ne pas commander sur ce site

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tevereden

  Ik ben tevreden met dit product, het smelt in je mond of je kunt het inslikken met water.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Smelttabletten Vista D3

  Ik vind ze zeer goed, elke dag een pilletje om zo te voldoen aan mjin dagelijkse behoefte D3. Ik heb als vrouw net voor de menopauze immers kans op botontkalking. En in de zon zitten zie ik niet zo goed zitten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vista-D3 600 Adult kopen

Je kan Vista-D3 600 Adult van het merk Vista , geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D