€ 39,95
€ 30,36
Bespaar 24% (€ 9,59)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vista-Omega 3

VISTA-Omega 3 wordt gehaald uit natuurlijke, gezuiverde visolie van farmaceutische kwaliteit. De visolie is afkomstig van de visvangst in de diepe oceanen en hiervoor worden enkel niet-bedereigde en niet-edele diersoorten gebruikt. Zo worden kabeljauw, tonijn, zalm, haaien en dolfijnen… NIET gebruikt. Wel vissen zoals sardienen, makreel en ansjovis.

Hierdoor heeft VISTA-Omega 3 de volgende voordelen :
De samenstelling wordt streng gecontroleerd zowel op het gehalte aan omega-3, alsook op de zuiverheid. Eventuele onzuiverheden, zoals zware metalen (lood, kwik, cadmium) en andere schadelijke stoffen die in de zee aanwezig kunnen zijn, zoals PCB’s, pesticiden en dioxines, worden systematisch verwijderd.
Vermits de vissen niet afkomstig zijn uit kwekerijen (maar van de visvangst!)zit er in deze visolie ook geen resten van antibiotica of andere dierengeneesmiddelen.
Het zuiveringsproces doet ook de typische onaangename vis-geur en dito-smaak bijna volledig verdwijnen, om alzo VISTA-Omega-3 zeer goed verteerbaar te maken en visoprispingen te vermijden.

HOOGGEDOSEERD met 1 g omega-3-vetzuren
Deze dosering volgt de richtlijnen van “The American Hearth Association”: Een dagelijkse inname van tenminste 1 g omega-3-vetzuren wordt aanbevolen voor volwassenen die een typische westerse voeding nuttigen.

VOLLEDIG: bevat beide belangrijkste omega-3-vetzuren, EPA en DHA
Door aanvoer van een zeer hoge dosis van de 2 voornaamste omega-3 vetzuren, EPA en DHA, draagt VISTA-Omega 3 ertoe bij om, op een natuurlijke wijze, het juiste evenwicht tussen de verschillende vetzuren terug te vinden, hetgeen absoluut onmisbaar is voor een optimaal functioneren van ons organisme.

Indicatie

- Vanaf de leeftijd van 50 om een optimaal welzijn te behouden. En dit zowel op het fysisch plan: een goede circulatie en soepele gewrichten, als op het mentale vlak: emotioneel evenwicht, goed geheugen en een levendige, snelle geest 
- Bij studenten, in perioden van intense intellectuele arbeid

Gebruik van Vista-Omega 3

1 capsule per dag Deze dosis is aangepast voor volwassenen. Vista-Omega 3 mag op elk ogenblik van de dag ingenomen worden, liefst tijdens een maaltijd. Vooral vanaf de leeftijd van 50, is het aangeraden Vista-Omega 3 over een langere termijn in te nemen, om een juist evenwicht tussen de vetzuren te bevorderen en aldus op lange termijn een optimaal welzijn te behouden.

Ingrediënten Vista-Omega 3

1 capsule VISTA-Omega 3 bevat 1 g omega-3 vetzuren waarvan 450 mg DHA (docosahexoëenzuur) en 500 mg EPA (eicosapentaëenzuur).
€ 39,95
€ 30,36

Laatste reviews en ervaringen met Vista-Omega 3

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  De samenstelling van dit product wordt streng gecontroleerd, zowel op het gehalte aan omega-3, als op de zuiverheid. Eventuele onzuiverheden, zoals zware metalen (lood, cadmium, kwik) en andere schadelijke stoffen die in de zee aanwezig zouden kunnen zijn worden systematisch verwijderd.Ik vertrouw op dit product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik neem deze al verschillende jaren uit voorzorg en op aan raden van de oogarts. Nu kan ik er niks van zeggen van het resultaat. Om een erfelijke oogziekte maar nu zijn mijn ogen nog altijd gezond.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  zeer goed product dat ik adviseer ik het 1 maand heb gebruikt en niet meer zonder het zou willen doen had ik een niveau van 240 cholesterol en het laatste bloedonderzoek dat ik enkel gaf me 199 mijn arts vertelt me dat is goed u geen enkel d omega 3 getest een ander merk hebt gezegd ik zei geen enkel d omega 3 testte zodat bevestig ik dat vista omega3 zeer goed is en ik het zeer goed verteren

  Was deze beoordeling nuttig?

Vista-Omega 3 kopen

Je kan Vista-Omega 3 van het merk Vista, geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten