€ 9,48
€ 6,92
(€ 138,40 / 100 g)
Bespaar 27% (€ 2,56)
Promotie 27% korting
Bijsluiter van Vita-Pos Oogzalf 5 g

Omschrijving van Vita-Pos Oogzalf

VitA-POS® verbetert de traanfilm en beschermt het oogoppervlak. VitA-POS® is een zeer zachte en gladde oogzalf die zich over het oogoppervlak verspreidt. Het bestanddeel vitamine A is een fysiologisch onderdeel van de traanfilm. Daarmee wordt een goede verdraagzaamheid verkregen en de oogzalf vermengt zich goed met het aanwezige traanvocht. Het brandende, droge of vermoeide gevoel van de ogen wordt verlicht. De oogleden glijden gemakkelijk over de conjunctiva en de cornea.

Wanneer moet VitA-POS® gebruikt worden?
Brandende of jeukende ogen, met een gevoel of er iets in zit of het gevoel van droge ogen treden vaak op indien u verblijft in ruimtes met airconditioning zoals auto´s of vliegtuigen, in de wind, koude, heftige zonnestralen, slechte lucht of sigarettenrook. Hiernaast kan ook turen, b.v. lang werken achter een computerscherm, televisie kijken, of rijden in het donker deze klachten veroorzaken. Bij het dragen van contactlenzen is de kans op deze klachten zelfs groter. VitA-POS® verlicht deze symptomen en vormt een comfortabele en langdurige beschermende film op de ogen. Deze vettige samenstelling van de oogzalf veroorzaakt een lichte vermindering van het gezichtsvermogen. Daarom wordt aanbevolen VitAPOS® toe te dienen voor het slapen gaan. Mogelijke moeilijkheden met het openen van de ogen in de ochtend worden voorkomen met VitA-POS® .

Indicatie

VitA-POS®  is een steriele, vitamine A-bevattende oogzalf, die 250 I.E./g Retinolpalmitaat (vitamine A) alsmede vloeistof en licht vloeibaar paraffine, wolvet en witte vaseline bevat.

Gebruik van Vita-Pos Oogzalf

Bij het toedienen van oogzalf dient direct contact met de opening van de tube met het oog of de omringende huid vermeden te worden. Verwijder de kleine dop. De dop is verzegeld met een witte ring, die de integriteit van de tube voor het eerste gebruik garandeert en dus zorgt voor uw veiligheid. Gebruik VitA-POS® alleen als de afdichtring van de tube intact was voor het eerste gebruik. Bij de eerste de opening wordt de dop gescheiden van de witte afdichtring. Verwijder deze afdichtring van de tube vóór de eerste gebruik van de oogzalf. Houdt uw hoofd licht achterover, trek het onderste ooglid een beetje naar beneden, druk zacht op de tube en dien een kleine hoeveelheid in de conjunctivale zak toe. Doe de oogleden langzaam dicht. Na gebruik dient de tube zorgvuldig gesloten te worden.

Ingrediënten Vita-Pos Oogzalf

VitA-POS®

 • Enige zalf met vitamine A in België
 • 6 maanden te gebruiken na opening
 • Zonder bewaarmiddelen, noch fosfaten, dus uiterst veilig product !
 • Uiterst voordelige tube, tot 300 dosissen

Waarschuwing

Indien er overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van VitA-POS® bekend is moet het product niet worden gebruikt. VitA-POS® kan niet worden toegediend tijdens het dragen van contactlenzen.
€ 9,48
€ 6,92
(€ 138,40 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Vita-Pos Oogzalf

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed

  Mijn schoonzus gebruikt dit product al enkele maanden op advies van haar oogarts. Haar ogen zijn erg droog en vaak lopend, waardoor ze zich erg ongemakkelijk voelt Dit product ontlast haar zeer goed. Goed beschermde ogen blijven langer vochtig, zodat er minder kunstmatige tranen hoeven te worden afgestoten. Zeer goed product dat een goed levenscomfort biedt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Oogheelkundige zalf

  Deze zalf is erg vettig. Het hydrateert de ogen diepgaand gedurende minstens twaalf uur. Ogen die moeten worden gehydrateerd zijn direct minder pijnlijk, zelfs als het zicht een tijdje wazig is terwijl de zalf wordt geabsorbeerd. Zeer praktisch in een klein formaat zonder irriterende en/of allergene conserveringsmiddelen. Ik raad dit product, dat mij door mijn oogarts is aanbevolen, ten zeerste aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dry eyes

  I use this product every night before going to bed. It helps to keep my eyes moisturised so that during the day they are not irritated.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vita-Pos Oogzalf kopen

Je kan Vita-Pos Oogzalf van het merk Ursapharm , geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen