Omschrijving van Vitacys Haar & Nagels +1 maand gratis

De nieuwe Vitacys® formule is een voedingssupplement met :
Cystine : een aminozuur. Dit is een bouwsteen voor keratine, de proteïne voor haren en nagels.
Vitamine B6 : helpt bij de normale synthese van cysteïne.
Zink, Selenium en Vitamine C : zink en selenium dragen bij tot het behoud van gezonde haren en nagels. De drie componenten samen beschermen cellen tegen oxidatieve stress.
OPC uit druivenpitten : OPC polyfenolen uit druivenpitten hebben een antioxiderende werking.

Indicatie

 • Draagt bij tot het behoud van gezond haar en gezonde nagels dankzij zink en selenium
 • Bevordert groei en herstel van haar en nagels

Gebruik van Vitacys Haar & Nagels +1 maand gratis

Consumeer dagelijks 2 tabletten tijdens de maaltijd, bij voorkeur het ontbijt. Een kuur van 2 maanden is aangeraden voor een optimaal resultaat.

Ingrediënten Vitacys Haar & Nagels +1 maand gratis

Voor 2 tabletten
Cystine: 1000mg
Zink: 15mg
Selenium: 82.5µg
Vit B6: 2.8mg
Vit C: 80mg
Druivenpit extract: 150mg

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 42,95
€ 33,50

Laatste reviews en ervaringen met Vitacys haar & nagels +1 maand gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promopakket dus interessante prijs en snel Geleverd- heel goede service - makkelijk te bestellen via app of via website. Ik kan het alleen maar aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote gebruikt deze capsules al een tijdje. Ze is daar heel tevreden over. Haar haar en ook haar nagels zijn steviger. In de toekomst zal zij dit product zeker opnieuw bestellen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Genomen na mijn bevalling om een groot haarverlies te voorkomen en het werkt niet meer haarverlies dan normaal. Ik raad vrouwen aan die net als ik bevallen zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem ik specifiek voor mijn nagels . maar het helpt ook voor mijn haar;; Het is wel de bedoeling het lange tijd te nemen om resultaat te hebben; Ik blijf het voortdurend nemen omw!lle van het mooie resultat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik volg één maal per jaar een kuur Vitacys Haar & Nagels vooral voor mijn nagels , na een drie a vier tal weken begint het te werken en krijg ik terug mooie sterke nagels echt een aanrader , bij de laatste aankoop was er een promotie van een kuur van twee maanden + één maand gratis , leuk meegenomen ,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  twee tabletten per dag gedurende 3 maanden zouden het verschil moeten maken maar daar kan ik nu nog niet over oordelen na 10 dagen. Voor deze beoordeling met je binnen een paar maanden nog eens vragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitacys is mij aangeraden door iemand anders en ik moet zeggen dat ik een duidelijk verschil merk, mijn haren vallen niet meer uit en lijken ook dikker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over VITACYS, na een een week had ik al goede resultaten. Mijn handnagels zijn niet meer zo broos en breken en of scheuren niet meer zo snel af.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een maand voel ik al een evolutie! Mijn nagels groeien harder en mijn haar groeit goed! Nu kan dit het resultaat zijn van een andere kuur van 2 maanden geleden..... om te zien. In ieder geval denk ik dat dit product een uitstekende prijs/kwantiteit verhouding biedt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitacys haar en nagels is een zeer goed produkt dat je nagels extra stevig maakt en je haar extra voedt waardoor je snel nieuwe haartjes ziet groeien.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product nu al 5 jaar en ik ben er zeer tevreden mee. Ik veranderde een tijdje maar kwam terug. Daarnaast heeft Farmaline nog steeds een gratis maandaanbieding!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product besteld omdat ik dacht dat het leuk zou zijn om een vitamine te nemen om de nagels te versterken waar we het moeilijk mee hebben. Evenals ons haar, dat altijd wordt blootgesteld.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling en de betaling verlopen vlot, het product werd netjes geleverd binnen de afgesproken termijn. Het product voldoet aan de verwachtingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik stond er in het begin skeptisch tegenover want ik had immers al zoveel vitamines geprobeerd, dat ik er niet meer in geloofde. Sinds juli 2014 ben ik, vrouw van rond de 40, de helft van mijn haren kwijt en komen er kale plekken tevoorschijn. Op aanraden van mijn natuurkapper, gebruik ik sinds 2,5 maanden Vitacys. 2 capsules/dag, die me geen maagproblemen bezorgen. Resultaat: dikke, stevige nagels en kleine haartjes die beginnen te groeien. De kale plekken zijn er nog, de haaruitval is ook nog niet gedaan, maar het aantal haren dat ik nu verlies is eigenlijk te verwaarlozen. Ook m'n staart is/lijkt dikker. Ik durf er niet meer mee stoppen, want het gaat echt wel de goede kant op! Ik ben geen pillenslikker, en bijt deze altijd kapot, maar zo gaat het ook :-)!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al veel verschillende merken en soorten van supplementen voor haarverlies geprobeerd, maar deze is gewoonweg top!! Ik zal deze dan ook blijven innemen. Ik neem iedere dag 2 tabletten (nu al ongeveer 2 maanden) en ik heb bijna geen haarverlies meer. ook super is dat je 1 maand gratis krijgt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds de geboorte van mijn oudste kind doe ik jaarlijks een kuur met Vitacys tijdens de wintermaanden. En op mijn zesenvijftigste heb ik nog altijd geen grijze haren
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  ondanks de goede recensies van anderen kan ik niet zeggen dat dit product goed is. Gebruik het nu al een hele tijd en heb niks van verandering. Mijn haar valt evenveel uit ,ik kocht dit niet voor de nagels maar die zijn ook helemaal niet verbeterd. ik geloof nu wel de anderen maar denk dat het eerder toeval is als het hun haar verbetert en dat dit zonder dit product ook zo zou zijn geweest. spijtig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit nu al drie maand en mijn nagels zijn duidelijk veel sterker geworden. Ze splijten niet meer en breken niet meer af. Dat mijn haar er beter van wordt heb ik nog niet echt ondervonden maar voor broze nagels is het zeer zeker een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jaren geleden nam ik Vitacys. Nu na een ziekte waren mijn nagels zo broos dat ik ze steeds ultra kort moest knippen of ze braken direct af. Ik had ook haarverlies. Ik neem 2 tabletten al verschillende maanden en mijn problemen zijn verholpen. Ik kies natuurlijk ook voor een gezonde voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een paar maanden geleden heb ik een kuur gevolgd en ik merkte duidelijk verschil in de dikte, de algemene gezondheid van mijn haar. Dus na enige tijd ben ik nu terug gestart.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik vitacys inneem zijn mijn nagels veel sterker geworden, vroeger braken ze af of splitsten ze zich, dit is nu verleden tijd. Dus een zeer goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  IK GEBRUIK DEZE VITAMINES AL 5 JAAR EN HEB HIER ALLEEN MAAR LOF OVER. VROEGER HAD IK BROZE NAGELS DIE VAAK AFSCHEURDEN. DIT IS NU VERLEDEN TIJD EN HEB MOOIE VERZORGDE NAGELS. EEN TOP AANRADER ???????????
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vitacys Promo is zeer effectief. Ik verlies minder haar, het versterkt mijn wortel. Ik heb meer andere vitaminen geprobeerd, maar deze is beter. Hij werd geadviseerd door een vriend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik ongeveer 2 weken deze capsules nadat mijn haar zeer dun begon te worden ik ben overgestapt van andere tabletten die niet zo goed werkten heb toch precies al een beetje meer resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik veel last van haaruitval heb gebruik ik op aanraden van de diëtiste Vitacys 3 maanden achter elkaar. Prima product en nu met 1 maand gratis. Super deal.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht dit product om mijn haar sneller te laten groeien. Ik gebruik het nu al een goeie 5 maanden en mijn haar is gegroeid, maar eerder op normaal tempo. Ik ondervind wel dat mijn haar veel gezonder is en volumineuzer. Ik ben heel tevreden en blijf dit product gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb na mijn zwangerschappen veel last gehad van haarverlies en een kuur met Vitacys kan dan wonderen doen. De pilletjes wel gedurende minstens twee maand dagelijks nemen voor een goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Git is het beste produkt ooit, na meerdere vruchtbaarheidsbehandelingen viel mijn haar er met pakken uit. Na amper 1 maand begon dit al te beteren. Geen last aan maag noch darmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn dochter verliest regelmatig veel haar. Sinds ze vitacys neemt krijgt ze terug volume en gezond haar.Dus dit product is echt aan te raden bij verlies van haar en is ook nog goed voor stevige nagels. Dit product heeft een dubbele werking.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een voedingssupplement met werking langere termijn. Het product moet enige tijd genomen worden. bij voorkeur worden dus enkele kuren per jaar genomen, bv in de lente en herfst.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had veel last van brekende vingernagels. Regelmatig een kuur met Vitacys heeft dit probleem volledig verholpen. Ik kan dus niet anders dan het product aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel producten tegen hairuitval getest, maar het is de enige die helpt, aangezien die prijs het is een heel goed product,aan te raden bij haaruitval

Vitacys Haar & Nagels +1 maand gratis kopen

Je kan Vitacys Haar & Nagels +1 maand gratis van het merk Takeda, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
50+ > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Supplementen