€ 4,65
€ 4,14
(€ 10,35 / 100 g)
Bespaar 11% (€ 0,51)

Omschrijving van Vitamef Hairfix

Steeds een keurig voorkomen met Vitamef Hair-Fix. Houdt het haar in elke gewenste lijn. Geeft prachtglans.

Gebruik van Vitamef Hairfix

Het haar, zo nodig, lichtjes bevochtigen. Nijp de nodige hoeveelheid uit de tube. Tussen de handpalmen rondwrijven en gelijkmatig op het haar uitspreiden. Het haar kammen en borstelen.

€ 4,65
€ 4,14
(€ 10,35 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Vitamef hairfix

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn kapper ben ik Vitamef Hairfix beginnen te gebruiken bij mijn man daar die door medicatie dunner van haar is geworden.Door deze vitamine ondervind ik dat zij haar er gezonder uitziet en ook aanvoelt. Ik raad dit product aan iedereen aan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit product al een lange tijd, maar ik had moeite om het in de winkel te vinden - probleem opgelost sinds ik het met u vind - absoluut essentieel voor mij omdat ik zeer droog haar heb
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamef is een uitstekende haarcrème die ik niet alleen voor mezelf gebruik, maar ook om de manen en staart van onze welshcobs (grote ^pony's)klaar te maken voor de keuringen. De haren worden dan zachter en liggen beter voor de presentatie voor de juryleden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamef haarcreme is voor mij ideaal, omdat ik het makkelijk verdelen en uitsmeren in mijn haar. Daardoor krijg ik ook niet zo plakkerig hoofd zoals je dat vaak met gel wel hebt. Prijstechnisch is het ook gunstiger dan vele andere haarcreme's.

Vitamef Hairfix kopen

Je kan Vitamef Hairfix van het merk Vitamef, geproduceerd door SOBELHYSAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging