€ 29,99
€ 22,79
Bespaar 24% (€ 7,20)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Vitamine B Complex

Vitamine B complex bestaat uit één capsule die vitamines van de B-groep verzamelt ( vitamines B1, B2, B3,B5, B6, B12, H en M)

Elke B vitamine heeft zijn eigen unieke biologische rol en zijn eigen individuele eigenschappen, maar vaak werken ze . Zo dragen zowel vit B2, vit B3, vit B6 en vit B12 tot een vermindering van moeheid en uitputting, terwijl vit B1, vit B2, vit B3, vit B6, vit B8 en vit B12 bijdragen tot een normale functie van ons zenuwstelsel en een normale werking van onze psyche. Bovendien dragen vit B2, vit B3, en vit B8 bij tot een normale huidfunctie. Voor het behoud van een gezonde hartfunctie draagt vit B1 dan weer zijn steentje bij.

100 % veilig: Vitamine B wordt relatief weinig opgeslagen in het lichaam, waardoor regelmatige inname noodzakelijk is. Deze vitamines zijn in water oplosbaar, wat wil zeggen dat een eventueel teveel het lichaam via de urine verlaat.

Indicatie

voor een gezond energiepeil.
voor een gezonde psyche en een goed werkend zenuwstelsel.
voor een gezonde huid
voor een in stand houding van een gezonde hartfunctie

Gebruik van Natural Energy Vitamine B Complex

2 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden.

Ingrediënten Natural Energy Vitamine B Complex

Bijwerkingen van Natural Energy Vitamine B Complex

Bij het gebruik van vitamine B-complex zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
De verpakking goed afsluiten en op een droge, koele en donkere plaats bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 29,99
€ 22,79

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy vitamine b complex

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Complexe de vitamine B Naturalisation Energy est un bon produit pour la peau. Ça lui apporte ce dont elle a besoin en vitamines B. Prix intéressant étant donné que c'est une boite de 2mois.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon en man gebruiken elke dag de Natural Energy Vitamine B Complex en dit sinds maanden al. Ze voelen zich er energieker en gezonder door. Ze kunnen niet zonder hun vitamines .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede boost met deze vit b complex , zeker aan te bevelen.! Na een maand begint het te werken.en verminderd de rug en spierpijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vitamine B is zo belangrijk en aangezien ik al wat sukkel met de gezondheid lijkt het dat het onmisbaar is geworden voor mij om het in te nemen om zeker te zijn dat ik kan blijven meedraaien in het drukke leven
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Punten zijn toegekend op basis van de prijs. Aangezien men 2 capsules per dag poeten nemen veel duurder dan sommige andere magnesium supplementen van 450mg. Werkt voor mij niet beter noch slechter dan bijv B Magnum
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Heel mooi dit vitaminecomplex omdat je na een week al het verschil van een betere vorm kunt zien, in afwachting van de winter is het een goed idee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na twee maanden merkte ik al een duidelijk verschil met mijn lichaam. Ook de spijsvertering is stukken beter. Ik neem het ondertussen nu al 1 jaar en voel me goed
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Noodzakelijke aanvulling van de verschillende B-vitamines. Ik voel me hierbij niet speciaal "beter" of "dynamischer"; doch zal het opnemen van die capsules Vitamine B Complex zeker een goede invloed hebben op mijn lichamelijk functioneren.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik koop de meeste van mijn vitaminen uit natuurlijke energie omdat ze gegarandeerd zijn zonder problematische hulpstoffen. Dit product bevat alle soorten vitamine B en vooral B12 die essentieel is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van dokter gaan gebruiken om tekorten vitamine B complex aan te vullen. Na enkele weken al een beetje verbetering merkbaar. Natuurlijk vit B complex van hoge kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een vermoeiende en stresserende periode ben ik deze beginnen te nemen. Ik had meer energie en had een betere weerstand. Een echte aanrader na een winterperiode!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik vitamine B complex 1 capsule per dag neem voel ik me beter, minder moe en de brandwonden aan mijn voeten en de zwelling aan mijn rechter enkel (oedeem) zijn dag na dag afgenomen. Zeer goed product.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik dit product gebruik. het valt dus nog af te wachten. Mijn dochter in volle pubertijd neemt het omdat ze van verschillende B vit te kort heeft. Natural energy is gekend voor heel zijn goeie kwaliteit. Je hebt alle B vit in een keer.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik net kanker en een beenmerg- en stamceltransplantatie heb gehad.... zelfs tijdens het innemen van de voorgeschreven medicatie voelde ik me moe.... Maar ik zie een verschil in vermoeidheid sinds ik ben begonnen met het innemen ervan Met vriendelijke groeten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik dit supplement neem voel ik me fitter en vitaler, ik heb een burn-out gehad en werd heel snel ziek bij de minste kuch of zucht. Onlangs was mijn vriend verkouden en ik heb het voor de eerste keer niet over gekregen! Een topper!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem een vit B-complex bij omdat ik last heb van gespleten nagels. Ik had betere resultaten met de vit B forte van Physalis. Ook het feit dat je 2 pilletjes per dag moet nemen, vind ik minder
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  geachte, ik ben zeer tevreden van de vit B complex echt waarde naar je geld. IK zou het zeker iedereen aanraden die ooit een tekot heeft het daar te bestellen.Zelfs de energiekliniek heeft het me aangeradaen dus dat zegt al genoeg.gr inge
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werd me voorgeschreven in het kader van depressie na een hele periode vitamine B-complex te hebben genomen. Versterkt immers het zenuwstelsel en is een goede aanvulling bij de klassieke antidepressiva.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste gebruik van dit vitamine complex, op voorschrift van dokter in orthopedie ter versterking van de voetzenuwen wegens regelmatig slaperig gevoel in voorvoet. Werd meer dan twintig jaar geleden geopereerd wegens hallux valgus en heb last van voorvoet en middenvoet doorzakking.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  aanbevolen door mijn arts zeer goed product voor de Vitamine B-groep geeft ook een energieboost met de inname van 2 en activeert de haargroei & nagels ;-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken vit B aanvullend op een poging om een gezonde levensstijl te genieten. Vitamine B is uitgezocht onder medisch oog en dit doen we zeker niet op eigen houtje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  doet wat het moest doen vrij grote verpakking, 60 capsullen, ik nam 1 per dag. Normaal als alles opgenomen wordt is dit ruim voldoende. ben intussen gestopt, mijn vit B2 is ok nu
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dez vitaminen B zijn zeer goed en geven op korte termijn energy wat mooi mee door genomen is en het helpt ook bij haar uitval en afbrekende nagels echt een super product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt schenkt mij een goed resultaat, en draagt bij tot een optimaal gezond en goed voelen, bij het ouder worden moet men zeker proberen zich zo goed mogelijk te verzorgen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige dosering van Vitamine B, neem deze op aanraden van mijn homéopaat. Samen met Energy complex van Natural. Krijg daardoor meer energy tijdens stressvolle periodes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geen bijwerkingen ondervonden goed gedoseerd goed verteerbaar geen verdere opmerkingen ................................................................
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een volledig supplement van vitamine B, de pilletjes zijn individueel verpakt en daardoor handig mee te nemen. Ik heb het op aanraden van mijn homeopaat gekocht.

Natural Energy Vitamine B Complex kopen

Je kan Natural Energy Vitamine B Complex van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B