€ 15,13
€ 13,62
Bespaar 10% (€ 1,51)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Vitamine B12 1000mcg

Vitamine B12 1000 mcg. - Vitaminepreparaat
 
Voor de psychologische functie, het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Gebruik van Vitamine B12 1000mcg

1 kauwtablet per dag of zoals aanbevolen.

Ingrediënten Vitamine B12 1000mcg

Samenstelling per dagdosering van 1 kauwtablet:

  %RI*
Vitamine B121000 mcg40.000%

*RI=Referentie inname

Ingredienten
Isomaltulose, draagstof: hydroxypropylcellulose, antiklonermiddel: natriumcarboxymethylcellulose, framboosaroma, smaakstof: appelzuur, kleurstof: rode bietenpoeder, antiklontermiddelen: silliciumdioxide en magnesiumstearaat, methylcobalamine, kemfe-aroma, zoetstof: steviolglycosiden

Waarschuwing

Bij vitamine B12-tekort moet een check-up gedaan worden om de oorzaak te identificeren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 15,13
€ 13,62

Laatste reviews en ervaringen met Vitamine b12 1000mcg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine B12 werd mij voorgeschreven door mijn huisarts. Het is doeltreffend voor het zenuwstelsel en het immuunsysteem, met positieve resultaten. Een degelijk product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een hoge dosis vit B12 wordt door m"n arts aangeraden om perioden door te komen van grote vermoeidheid. Het effect na het innemen is duidelijk voelbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit supplement op doktersadvies omwille van z'n lage bloedwaarden. Mooi meegenomen hoe z'n dunner wordende haardos weer aan dikte en volume wint.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Moeder neemt deze kauwtabletten nu 2 weken in tegen slijmbeursontsteking in de heup. Deze tijd is te kort om een positief resultaat te hebben op deze ontsteking. Positief: deze tabletten helpen wel om een betere gemoedstoestand te hebben en de stress beter aan te kunnen!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze vitamines gekocht voor mijn hond met alvleesklierinsufficiëntie. Na 2 weken, in aanvulling op de Pancrex 2,5 maanden geleden gestart, een groot positief verschil
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We kopen regelmatig deze dauwtabletten omdat het aan te raden is een B12 supplement te nemen. De tabletten zijn makkelijk, klein en hebben een goede smaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metagenics Vitamine B12 1000mcg tabletten zijn een voedingsupplement met vitamine B12. Vitamine B12 ondersteunt het energieniveau en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid. Vitamine B12 komt alleen voor in dierlijke producten en dan ook een goede aanvulling wanneer je minder dierlijke producten eet zoals melk, vlees, vis en eieren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voorgeschreven in het kader van volledige uitputting van de bijnieren. De vitamine B12 helpen deze toestand te normaliseren op het gebied van de psychische gevolgen van deze uittputtingstoestand.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamines hebben een lekkere fruitsmaak en zijn gemakkelijk om te knabbelen. Dus zeer gemakkelijk en tijdsbesparend om toch dagelijks je vitamientjes binnen te krijgen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goede manier om vitamine B12 in te nemen als je een tekort hebt. De kleine tabletten hebben geen water nodig; het zijn zuigtabletten met een lichte frambozensmaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moet regelmatig vitamine b12 gebruiken wegens maagoperatie waardoor opname van vitaminen uit voeding niet zo goed gaat. Smaak is lekker .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement noodzakelijk wanneer de darmwand kwetsbaar wordt of beschadigd raakt door gluten- en lactose-intoleranties, wat een slechte voedselopname veroorzaakt

Vitamine B12 1000mcg kopen

Je kan Vitamine B12 1000mcg van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B