Vitapantol Neuszalf 16,50 g

€ 6,90
€ 6,56
Bespaar 5% (€ 0,34)

Omschrijving van Vitapantol Neuszalf

Herstellende en verzachtende neuszalf.

Neuszalf op basis van polygevitamineerde bestanddelen die voedselopname vergemakkelijkt en de gevoelige weefsels van de neusslijmvlies verzacht.

Gebruik van Vitapantol Neuszalf

Voor kinderen vanaf 3 jaar en voor volwassenen. 3 keer per dag 0.5cm zalf in elk neusgat langzaam inwrijven. Buitenkanten van de neus zachtjes masseren.

Ingrediënten Vitapantol Neuszalf

-Calc. pantothenas 2g (vit B5)
-Retinol acetas 200000 IU (vit A)
-Nicotinamide 1 g (vit B3)
-Gearanii aetherol.
-Paraffin liquid
-Vaselin q.s. pro 100 g
Vitapantol Neuszalf 16,50 g
€ 6,90
€ 6,56

Laatste reviews en ervaringen met Vitapantol neuszalf

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Verzacht de neus en dit vooral tijdens de nacht. Ik breng het aan bij het slapen gaan en dit geeft gans de nacht een zacht gevoel. Is niet te sterk waardoor mijn gevoelige neus dit verdraagt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze neuszalf is handig om in huis te hebben in al de seizoenen want hij lost de droge neusproblemen goed op. In de winter heb ik er vaker last van, wellicht door de verwarming overal en koude droge lucht soms. Het is een goede zalf en je doet een hele tijd met de tube, slecht een klein beetje per keer nodig om te verzachten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van nko dokter, wegens o.a door airco van te droge neus. Iedere morgen een erwt groot zalf aanbrengen in ieder neusholte. Doe diit elke dag met daarna een rustig gevoel in de neus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer content met Vitapantol. Deze neuszalf werd mij door de KNO-arts van een Rotterdams ziekenhuis voorgeschreven. Ideaal als vervanger van neusdruppels of spray en naast specifieke neussprays (bijv. Rhinocort) een zalf die de neusslijmvliezen beschermt tegen uitdroging. Prijs kwaliteit een topper, vele malen goedkoper dan bij bestelling bij de plaatselijke apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitapantol 16,50gr is een uitstekende neuszalf tegen vorming van korstjes, heb vroeger biologische middelen uitgeprobeerd maar dat hielp langs geen kanten .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede zalf dringt zeer snel in we gebruiken het voor de neus voor onze hond voor de kloven op zijn en heeft er nu een glanzend neus door wel regelmatig herhalen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik gewaar word dat ik een neusverkoudheid zal krijgen, dan doe ik 2 x per dag een beetje zalf in mijn neus. Zeker 's avonds voor het slapengaan. Kan ook gebruikt worden als je kroetjes hebt in je neus. Super product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vertrouwd, betrouwbaar en economisch product. Geen korstjes meer in de neus en onderhoudt slijmvliezen. Grootmoeders middeltje dat door artsen nogal eens over het hoofd gezien wordt. Ik gebruik dit reeds jaren...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed, gebruik het al ca. 15 jaar dagelijks tegen droge neus ter vervanging van Homeoplasmine dat dikker en minder geschikt is. Ik hoor hier klachten over het tubetje dat de zalf er moeilijk uit te knijpen is. De tube op warmere plaats bewaren helpt, maar ook niet te warm, want dan loopt de zalf er onstopbaar uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goeie neuszalf bijvoorbeeld na een verkoudheid heb je zo wat droge korstjes in je neus, met vitapantol is dat op 2 dagen genezen,word door veel specialisten voorgeschreven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vroeger altijd last van droge korstjes in de neus. vanaf dat ik de neuszalf Vitapantol gebruik, total geen last meer van. Uitstekend en blijvend resultaat !!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede neuszalf , wordt gebruikt door mijn dochter op aanraden van nko arts . De tube is niet zo handig , er komt nog zalf uit nadat je geduwd hebt .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne zachte goed smeerbare neuszalf! Erg tevreden! Jarenlang Nisita neuszalf gebruikt, deze is duurder en vaak moeilijker uit het tubetje te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb altijd last van een droge neus. Daar ik niet altijd naar de specialist kan om een neuszalfje te laten voorschrijven ben ik prima gesteld met deze zalf. Het droge gevoel verdwijnt bij gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een heel goede zalf, doet wat het moet doen. Enige nadeel: als je een beetje teveel gebruikt en het komt in je keel terecht is de smaak afschuwelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect voor kroetjes in neus, maakt zacht, men krabt er minder aan en het geneest ook op die manier! Ik kende het product al en ben blij dat ik het bij jullie aan die prijs heb gekregen...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed tegen verkoudheden. ook om de neus te reinigen. Vangt alle vreemde stoffen op die in de lucht aanwezig zijn .preventief werkend aangenaam aroma
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik vitapantol neuszalf gebruik, dit is al zo'n 47 jaar heb ik altijd een aangenaam gevoel in mijn neus. Het is goed voor mensen die de ganse dag in lokalen met airco verblijven, je krijgt geen droge neus meer, daarom ben ik het ook gaan gebruiken. Echt een topproduct.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zowel mijn echtgenoot als ik hebben veel last van een 'onverwachte' bloedneus, door deze neus zalf met 'fudicin' (ook te verkrijgen via farmaline) en deze te mengen "half om half daarna dagelijks te gebruiken, ik kan zeggen :het probleem is opgelost, een aanrader dus
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende hulp bij chronische sinusitis; voorkomt uitdroging vooral 's nachts. Ik gebruik Vitapantol zalf voor slapengaan al meer dan 30 jaar zonder enig bijverschijnsel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze neuszalf is zachte en heeft een neutrale geur. het maakt je neus terug in orde. na een verkoudheid of van een allergie wordt je neus weer hersteld.

Vitapantol Neuszalf kopen

Je kan Vitapantol Neuszalf van het merk Davigo, geproduceerd door NEW DAVIGO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Neushygiëne