€ 6,90
€ 6,21
Bespaar 10% (€ 0,69)

Omschrijving van Vitapantol Neuszalf

Herstellende en verzachtende neuszalf.

Neuszalf op basis van polygevitamineerde bestanddelen die voedselopname vergemakkelijkt en de gevoelige weefsels van de neusslijmvlies verzacht.

Gebruik van Vitapantol Neuszalf

Voor kinderen vanaf 3 jaar en voor volwassenen. 3 keer per dag 0.5cm zalf in elk neusgat langzaam inwrijven. Buitenkanten van de neus zachtjes masseren.

Ingrediënten Vitapantol Neuszalf

Calc. Pantothenas 2 g. – Retinol acetas 200.000 U.I – Nicotinamid 1g. – Geranii aetherol. – Paraffin liquid.Polysorbat.80 – Vaselin. q.s. pro 100g.
€ 6,90
€ 6,21

Laatste reviews en ervaringen met Vitapantol Neuszalf

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend

  Product dat mij werd aanbevolen voor een neusoperatie na kleine neuswondjes. Vet de slijmvliezen goed in. Klein probleempje dat de smaak in de mond achterblijft wanneer het in de keel stroomt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Helend bij slecht werkend neusslijmvlies

  Heeft u last van een slecht werkend neusslijmvlies met korstvorming dan is vitapantol een aanrader. Door deze zalf enkele malen per dag(2 of 3 x/dag) aan te brengen verdwijnt de korstvorming waardoor het normaal ademen via de neus weer mogelijk is. Het dagelijks, pijnlijk verwijderen van de korstvorming in de neus is hiermee ook verdwenen. Het gebruik kan men afbouwen in functie van de snelheid waarmee het neusslijmvlies zich heeft hersteld.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  goeie hulp

  Vitapantol Neuszalf is ideaal bij een gevoelige binnenkant van de neus . Bijv. na een verkoudheid verzacht de zalf enorm , maar ik gebruik ze ook wel wat preventief. Er zijn zeker geen bijwerkingen en het is ook niet zo dat ze té vettig is :)

  Was deze beoordeling nuttig?

Vitapantol Neuszalf kopen

Je kan Vitapantol Neuszalf van het merk Davigo , geproduceerd door NEW DAVIGO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Neushygiëne