€ 51,12
€ 46,01
(€ 92,02 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 5,11)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Vitix Depigmentatie Regulerend

Vitix helpt het normale niveau van melanine in cellen zonder pigment te herstellen en werkt dus preventief tegen de verdere ontwikkeling van vitiligo.

Vitix heeft een volledig vernieuwende werking tegen vitiligo dankzij zijn capaciteit om het fysiologisch evenwicht in vrije radicalen in de opperhuidcellen (melanocyten en keratinocyten) te herstellen, dankzij een gebrevetteerd actief bestanddeel dat rijk is aan anti-oxidanten.

Vitix is een ondoorschijnende nietvette enigszins korrelige gel. De micro-korrels bevatten en beschermen het bijzonder broze plantaardige actieve bestanddeel. Bij het aanbrengen komt dit bestanddeel vrij aan het contact van de huid.

Gebruik van Vitix Depigmentatie Regulerend

Het volstaat Vitix tweemaal daags aan te brengen op de zones met vitiligo, evenals aan de randen van de beschadigde zones. Na volledige opname door de huid kan men een verzorgingscrème of eventueel make-up aanbrengen.

Vitix Depigmentatie Regulerend 50 ml gel
€ 51,12
€ 46,01
(€ 92,02 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Vitix depigmentatie regulerend

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, zal het vaken kopen. gewoon jammer dat het zo duur is. ik gebruik per maand ongeveer 1tube vanwege mijn ziekte: (misschien kunnen ze iets aan de prijs doen) Jenny
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze crème gebruik ik nog niet lang genoeg om een goede beoordeling te geven. Maar ik stel wel vast dat het er iets op verbetert is. Deze zomer als de zon meer schijnt zullen we meer weten.

Vitix Depigmentatie Regulerend kopen

Je kan Vitix Depigmentatie Regulerend van het merk ACM Laboratoire, geproduceerd door LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE ACM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Pigmentvlekken