€ 17,29
€ 12,79
Bespaar 26% (€ 4,50)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van A.Vogel Cranberry Monarda

Cranberry Monarda van A.Vogel is een krachtige 3-in-1 formule met Solidago virgaurea (echte guldenroede) voor een optimaal plascomfort. Het helpt snel bij het handhaven van gezonde urinwegen en draagt bij tot het normaal functioneren ervan. Eén of twee tabletten per dag is voldoende. Ook geschikt voor kinderen.

De blaas is een tijdelijk ‘opvangbassin’ voor urine. Vanuit de hogere urinewegdelen vloeit de urine druppelsgewijs naar beneden om vervolgens via de urinebuis naar buiten te worden afgevoerd. Zou dit handige opvangorgaan ontbreken, dan moesten we wel drie keer per minuut naar het toilet.

De urinewegen vragen soms om ondersteuning
Er zijn van die momenten dat de onderste urinewegen wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Voor die momenten bestaan er vier natuurlijke ingrediënten die er al van oudsher om bekend staan ondersteuning te bieden. A.Vogel combineerde deze ingrediënten in Cranberry Monarda en biedt daarmee een krachtige 3-in-1 formule:

1. Goed milieu in de urinewegen
Cranberries zijn rode besjes die de urine extra zuur maken. En juist daar kunnen bacteriën slecht tegen. Cranberry Monarda bevat 7.500 mg cranberries (veenbessen) met 35% organische zuren en ondersteunt daarmee een gezond milieu in de onderste urinewegen.

2. Ondersteunt het natuurlijke afweersysteem
Oost-Indische kers en mierikswortel staan erom bekend een sterke steun voor de urinewegen te bieden. Ze ondersteunen namelijk het natuurlijke afweersysteem en verhogen er zo ook de weerstand.

3. Reinigende functie
De echte guldenroede is goed voor een gezonde werking van de urinewegen. De plant helpt bij het handhaven van gezonde urinewegen en draagt bij tot het normaal functioneren ervan.

Indicatie

 • Voor een optimaal urinecomfort
 • Draagt bij tot het gezond functioneren van de onderste urinewegen
 • Helpt gezonde urinewegen handhaven
 • 100% natuurlijk
 • Ook geschikt voor kinderen

Gebruik van A.Vogel Cranberry Monarda

Eén of twee tabletten per dag zijn voldoende.

€ 17,29
€ 12,79

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel cranberry monarda

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer goed product bij acute blaasontsteking. Het is gemakkelijk te doseren en het werkt snel. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en het middel heeft geen nevenwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit nu al een paar weken in gebruik, vooral preventief tegen blaasontsteking ! Ik kan nog niet over de lange termijn oordlelen - maar toto op heden geen klagen over de werking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Er was vrij vlug verlichting van het probleem en ook door voldoende water te drinken. Dit blijft ook belangrijk. Let wel op: het is een grote tablet om door te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondersteunt een sterke blaas en verlaagt het risico op blaasontstekingen. Natuurlijk product van A. Vogel dat de gezondheid van de blaas helpt te behouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor het algemeen welzijn van je nieren en blaas, gemakkelijk in gebruik en je kan het meenemen op reis of in de handtas. Verteerd ook goed en je hebt geen gepruts met thee enz.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een 100% natuurlijk product voor urineproblemen, ook preventief te gebruiken. het heeft een reinigende functie ; de unieke samenstelling (rode bessen, mierikswortel,guldenroede) geeft een natuurlijke ondersteuning
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vlotte afhandeling en versturen door de firme. Vogel's pillen doen wat ze moeten doen, nl. De blaas versterken.over het algemeen, alle verhoudingen in acht genomen, ben ik tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al jaren veenbessenpilletjes voor mijn blaasfunctie. Deze van A.Vogel zijn zeker goed, iets duurder dan die die ik gewoonlijk koop. Ik ben er tevreden over.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer waterdichte verpakking, uiterlijk van de tablet zeer goed, effectiviteit te volgen in de nabije toekomst, maar de cranberry is over het algemeen zeer effectief, maar ik heb het nog niet gebruikt onder dit merk tot nu toe
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blaasirritatie en of onsteking blijven uit.Sinds het gebruik van 1 tablet per dag,na 1 week geen problemen meer ondervonden. Als preventief middel te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik mijn eerste blaasontsteking heb gehad, heb ik regelmatig last van blaasontstekingen. De ene na de andere, en 's nachts vaak moeten opstaan voor te plassen. Met deze tabletten in te nemen, ben ik veel gemakkelijker en minder last van de blaas
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cranberry Monarda van A.Vogel is inderdaad heel goed tegen blaasontsteking, heb sindsdien geen last meer gehad en neem nu om de andere dag een pil en ga ze ook blijven innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend medicijn tegen chronische blaasontsteking. Veel baat met dagelijks innemen van 1 tablet 's ochtends onder het ontbijt. Daarnaast veel water drinken en goed bewegen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt elke ochtend 1 tablet om zijn blaas zuiver te houden. Bij een blaasontsteking moet hij naar de dokter en die schrijft dan medicijnen voor die natuurlijk goed werken. De Cranberry tabletten zijn eerder ter voorkoming.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze cranberry Monarda van Dr Vogel gebruiken wij voor onze hond in combinatie met c-Will om de Ph naar beneden te krijgen en na een jaar is dit aardig gelukt .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is zeer doelgericht en werkt.Ken al langer de cranberry maar van Vogel is het veel beter,ik denk puur Voordeel dat het ook kleine pillen zijn en niet die monstertabletten
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruikte het product cranberrysim, dat helaas uit de markt is gehaald, dus besloot ik om cranberry Monarda te gebruiken, die ik veel minder makkelijk doorslikbaar vind omdat het vrij grote tabletten zijn en geen capsules meer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb, door de jaren, al vele producten van Dr. Vogel genomen. Dit product nog nooit gebruikt en is mij door mijn blaas problemen goed bevallen en werkt prima. Waarschijnlijk door de combinatie de Veenbes met de Monarda plant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik het gebuik dus ik vind dat ik wel meer moet wateren dus ik denk wel dat het werkt. meer kan ik er nog niet over zeggen bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  als 37jaren verlamd weet dat de blaas en nieren het grootte van ons lichaam recht houd de ecoly bakterie kan men dus beter uit het lichaam zetten geen beter en zekerd werkend AVogel cranberry mondana die al die jaren blaas en nieren in goede funktie hebben gehouden

A.Vogel Cranberry Monarda kopen

Je kan A.Vogel Cranberry Monarda van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties