€ 17,29
€ 12,28
Bespaar 29% (€ 5,01)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 30/04/2019

Omschrijving van A.Vogel Cranberry Monarda

Cranberry Monarda van A.Vogel is een krachtige 3-in-1 formule met Solidago virgaurea (echte guldenroede) voor een optimaal plascomfort. Het helpt snel bij het handhaven van gezonde urinwegen en draagt bij tot het normaal functioneren ervan. Eén of twee tabletten per dag is voldoende. Ook geschikt voor kinderen.

De blaas is een tijdelijk ‘opvangbassin’ voor urine. Vanuit de hogere urinewegdelen vloeit de urine druppelsgewijs naar beneden om vervolgens via de urinebuis naar buiten te worden afgevoerd. Zou dit handige opvangorgaan ontbreken, dan moesten we wel drie keer per minuut naar het toilet.

De urinewegen vragen soms om ondersteuning
Er zijn van die momenten dat de onderste urinewegen wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Voor die momenten bestaan er vier natuurlijke ingrediënten die er al van oudsher om bekend staan ondersteuning te bieden. A.Vogel combineerde deze ingrediënten in Cranberry Monarda en biedt daarmee een krachtige 3-in-1 formule:

1. Goed milieu in de urinewegen
Cranberries zijn rode besjes die de urine extra zuur maken. En juist daar kunnen bacteriën slecht tegen. Cranberry Monarda bevat 7.500 mg cranberries (veenbessen) met 35% organische zuren en ondersteunt daarmee een gezond milieu in de onderste urinewegen.

2. Ondersteunt het natuurlijke afweersysteem
Oost-Indische kers en mierikswortel staan erom bekend een sterke steun voor de urinewegen te bieden. Ze ondersteunen namelijk het natuurlijke afweersysteem en verhogen er zo ook de weerstand.

3. Reinigende functie
De echte guldenroede is goed voor een gezonde werking van de urinewegen. De plant helpt bij het handhaven van gezonde urinewegen en draagt bij tot het normaal functioneren ervan.

Indicatie

 • Voor een optimaal urinecomfort
 • Draagt bij tot het gezond functioneren van de onderste urinewegen
 • Helpt gezonde urinewegen handhaven
 • 100% natuurlijk
 • Ook geschikt voor kinderen

Gebruik van A.Vogel Cranberry Monarda

Eén of twee tabletten per dag zijn voldoende.

€ 17,29
€ 12,28

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Cranberry Monarda

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Het is een zeer goed product bij acute blaasontsteking. Het is gemakkelijk te doseren en het werkt snel. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en het middel heeft geen nevenwerkingen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Heb dit nu al een paar weken in gebruik, vooral preventief tegen blaasontsteking ! Ik kan nog niet over de lange termijn oordlelen - maar toto op heden geen klagen over de werking.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Er was vrij vlug verlichting van het probleem en ook door voldoende water te drinken. Dit blijft ook belangrijk. Let wel op: het is een grote tablet om door te slikken.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Cranberry Monarda kopen

Je kan A.Vogel Cranberry Monarda van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties