€ 18,19
€ 14,55
Bespaar 20% (€ 3,64)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce + Vitamine C

A.Vogel Echinaforce + Vitamine C tabletten bevatten per stuk 60 mg natuurlijke vitamine C, verkregen uit de vruchten van Malpighia punicifolia. Deze vruchten staan bekend als een van de rijkste natuurlijke bronnen van
vitamine C. Vitamine C is nodig voor een goede weerstand. Verder is het een antioxidant dat, net als bijvoorbeeld vitamine E, zorgt voor een bescherming van onze lichaamscellen. Vitamine C verhoogt de weerstand, bevordert de opname van ijzer uit de maaltijd en speelt een belangrijke functie bij het behoud van gezonde botten, tanden, vaten en andere lichaamsweefsels. Mensen die roken hebben meer vitamine C nodig: bij hen wordt meer vitamine C afgebroken in het lichaam. 

Een goede weerstand is nodig om fit te blijven. Hoe beter je weerstand, hoe fitter je bent. Bovendien ben je dankzij een goede weerstand sneller weer fit na een mindere periode. De Echinacea purpurea (rode zonnehoed) staat bekend om haar positieve invloed op de weerstand. Het is dan ook deze plant die de basis vormt voor Echinaforce + Vitamine C.

Vitamine C is een essentiële vitamine voor het menselijk lichaam. Het verhoogt de weerstand en bevordert de opname van ijzer uit je voeding. Vitamine C is bovendien een anti-oxidant. Het helpt dus bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Met één tablet Echinaforce + Vitamine C pep je je weerstand op én krijg je 75% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitamine C binnen.
 • Voor een ijzersterke weerstand
 • Stimuleert het afweersysteem
 • Sneller fit na een mindere periode
 • Bevat 75% van de ADH vitamine C
 • 100% natuurlijk
... en ontdek in de video zelf met hoeveel zorg A.Vogel hun Echinacea purpurea kweken! 

Indicatie

Helpt bij het stimuleren van het afweersysteem en zorgt zo voor een ijzersterke weerstand.

Gebruik van A.Vogel Echinaforce + Vitamine C

1x daags 1-2 tabletten met wat water innemen

Ingrediënten A.Vogel Echinaforce + Vitamine C

Gemodificeerd zetmeel: maltodextrine, verdikkingsmiddel: microkristallijne cellulose, Braziliaanse kers (Malpighia punicifolia L.) 60 mg: bron van natuurlijke vitamine C (60 mg per tablet = 75% RI voor vitamine C), vulmiddel: natriumcroscarmellose, purperen rudbeckia (Echinacea purpurea (L.) Moench, herba et radix) 1210 mg, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, kleurstof: titaandioxide, verdikkingsmiddel: talk, vloeimiddel: silicium dioxide, verdikkingsmiddel: PEG-6000, kleurstof: ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij
Kinderen jonger dan 12 jaar. Indien er een overgevoeligheid is voor één van de componenten. 

Combinatie met andere producten
Je kan dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met een arts of apotheker.

Verdraagzaamheid
In de aanbevolen hoeveelheden wordt het product over het algemeen prima verdragen.

Bewaren
Droog, donker, niet bewaren boven 25ºC. Ten minste houdbaar tot het eind van de maand vermeld op de bovenzijde van de verpakking.

Wat je moet weten voordat u Echinaforce + vitamine C gebruikt
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.
€ 18,19
€ 14,55
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Echinaforce + Vitamine C

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  A. Vogel Echinaforce + Vit C 45 tabletten

  De ganse winter heb ik Echinacea Forte + Vit C kauwtabletten gebruikt om mijn weerstand te verhogen. Zeker met de huidige pandemie ben ik dat nog steeds aan het nemen. Ik ben overgeschakeld naar hetgeen beschikbaar was op het ogenblik van mijn bestelling.. De dosis vit. C ligt hier wel de helft lager, zodat je een dubbele dosis moet nemen om aan hetzelfde resultaat te komen. Is dus minder voordelig in gebruik.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Bons avis

  En lisant les bonnes critiques, j’ai décidé de commander ces comprimés pour mon immunité et je dois dire que je suis plus en forme et je n’ai plus de rhume pour le moment. J’en prends un par jour depuis deux semaines

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Boost je weerstand

  Eenvoudig in te nemen tabletten die de weerstand in de wintermaanden verhogen. De extra vitamine C is een handige surplus.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Echinaforce + Vitamine C kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce + Vitamine C van het merk A.Vogel , geproduceerd door Biohorma Belgium , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Welzijn & Gezondheid > Weerstand