€ 20,99
€ 18,89
(€ 41,98 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,10)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Hemoclin Aambeiengel

HemoClin Aambeiengel behandelt en voorkomt aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken. Het verlicht direct de bijbehorende symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie en branderigheid. HemoClin neutraliseert schadelijke bacteriën en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. En met de gebruiksvriendelijke applicator is de gel handig en hygienisch aan te brengen.

HemoClin:
 • Werkt snel en effectief bij aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken.
 • Direct verkoelend, verlichtend en verzachtend
 • Verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces
 • Handig, schoon en hygiënisch aan te brengen
 • Is handig te doseren en hygiënisch aan te brengen
 • Vooral geschikt voor inwendig gebruik (gebruik bij uitwendige aambeien de nieuwe HemoClin Spray)Inwendige aambeien behandelen met een natuurlijke gel

De kleurloze gel bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. De blokker neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. HemoClin is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, geurstoffen of stoffen van dierlijke herkomst.

Symptomen van inwendige aambeien? Hemoclin: makkelijk in gebruik

Voor de behandeling van inwendige aambeien is Hemoclin makkelijk in gebruik. Aanbrengen van de gel gaat handig en hygieisch met de innovatieve applicator. Hiermee kan de gel direct op de gewenste plek worden aangebracht.

Maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen bij inwendige aambeien

HemoClin heeft een gesloten bewaarsysteem, waardoor de gel in de spuitbus niet in contact staat met de applicator. Het is handig te doseren. Het binnendeel van de applicator wordt per behandeling gevuld met de juiste hoeveelheid gel, die pas tijdens het aanbrengen in contact komt met het beschermende buitendeel. Dit biedt maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen.

Indicatie

HemoClin Gel wordt met name toegepast bij inwendige aambeien en anale ongemakken zoals jeuk, branderigheid en irritatie. De kleurloze gel bevat 2QR, 2QR neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.

Gebruik van Hemoclin Aambeiengel

1) Druk het blauwe deel naar beneden.
2) Neem het blauwe deel uit de houder.

Dosering

Voor de behandeling van aambeien en anale ongemakken (gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid): minimaal tweemaal per dag aanbrengen in en rondom de anus in ruime hoeveelheden gedurende een periode van twee weken of wanneer verlichting gewenst is. Regelmatiger aanbrengen verhoogt de werkzaamheid. Ter voorkoming van aambeien en anale kloofjes: aanbrengen in en rondom de anus voor en na iedere stoelgang.

Bewaring

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

Ingrediënten Hemoclin Aambeiengel

aqua, aloe barbadensis gel, PEG-8, xanthan gum, betaine, potassium phosphate, laureth-9, galactoarabinan polyglucoronic acid crosspolymer (2QR), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin en sodium hydroxide.

Bijwerkingen van Hemoclin Aambeiengel

Er zijn voor zover bekend geen bijwerkingen van betekenis.

Waarschuwing

Er zijn voor zover bekend bij gebruik volgens voorschrift geen wisselwerkingen van betekenis met andere medicijnen, voedsel, dranken of andere stoffen.
€ 20,99
€ 18,89
(€ 41,98 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hemoclin Aambeiengel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Hemoclin

  Dit product is gebruiksvriendelijker en hygiënischer dan de meeste crèmes met "canule". Bovendien is deze gel zeer effectief en zorgt voor een snelle ontlasting. Ik raad het ten zeerste aan. Goede prijs-kwaliteitverhouding

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Aambeiengel

  Het voordeel van deze gel is dat hij onmiddellijk verzachtend, verkoelend werkt. De gebruiksaanwijzing geeft aan om het blauwe deel 2 seconden stevig in te drukken. Dit verliep echter heel moelijk! Veel verspilling van product, wat ik heel jammer vond. Na enkele keren werkte het beter.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  gemakkelijke toepassing !

  Deze zalf is heel gemakkelijk in te brengen , en helpt bijna onmiddelijk en langdurig tegen jeuk !

  Was deze beoordeling nuttig?

Hemoclin Aambeiengel kopen

Je kan Hemoclin Aambeiengel van het merk A.Vogel , geproduceerd door Biohorma Belgium , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Hemoclin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Lokaal
50+ > Aambeien & Zware Benen > Lokaal