€ 17,29
€ 12,28
Bespaar 29% (€ 5,01)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van A.Vogel Solidago Forte

Solidago forte van A.Vogel ondersteunt een goede nierfunctie en stimuleert de vochthuishouding, zodat u minder hinder heeft van vocht vasthouden. Ook tijdens reizen en periodes van warmte. Slechts twee tabletten per dag zijn voldoende voor een goede vochtbalans.

Indicatie

 • Voor een goede vochthuishouding
 • Ondersteunt de nierfunctie
 • Zuiverend effect
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Solidago Forte

-2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.
-Kinderen vanaf 6 jaar: 1x daags 1 tablet.
-Jonge kinderen dienen dit product alleen onder toezicht te gebruiken, in verband met eventuele problemen bij het slikken. U kunt bij gebruik door kinderen de tabletten beter eerst fijnmaken.

€ 17,29
€ 12,28

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel solidago forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een kuur met ontstekingsremmers kan ik behoorlijk wat vocht vasthouden, daarbovenop nog wat hormonale schommelingen door de menopauze kan het je hoed lastig 'maken, gezwollen voeten zijn een gevolg. Daarom kies ik voor een natuurlijke vocht regulator, Solidago van Vogel is ideaal voor mij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Redelijk snel werkend product. Neem het om vochtophoping door medicijnen te helpen oplossen. Neem het nu een aantal weken en de vocht is redelijk onder controle
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goeie manier om nieren te ondersteunen indien ze niet optimaal werken , dit is een volledig plantaardig product dus zeker geen bijwerkingen zeer goed
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  omdat mijn nierwaarden bij mijn bloedanalyse niet al te best waren neem ik nu Solidago Forte tabletjes , het is nog wat vroeg om te beoordelen of ze daadwerkelijk helpen maar mijn nierwaarden zijn sindsdien stabiel gebleven wat toch al positief is
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uiterlijk en smaak correct, gemakkelijk te gebruiken Door hoge warmte, lichte verbetering en comfort in de benen Te gebruiken op lange termijn Natuurlijk product +++
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel effectief als natuurlijke "plaspil", voor mij volstaat ééntje s'ochtends. Vooral de vochtophoping in mijn benen wordt aanzienlijk minder, wat ook meteen een pluspunt is bij het stappen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt om zwelling van de benen te verminderen als gevolg van een aderlijk probleem, vooral in de periode en voor een lagere prijs dan capsules van andere merken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerst en vooral zijn de producten van A.Vogel gewoon geweldig. Gebruik dit telkens in de periodes van Lente en Herfst omdat ik dan wat ondersteuning voor de nieren kan gebruiken. Ben hier heel tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over dit product , daar ik regelmatig veel vocht vast hou helpt solidago forte goed voor een betere vochthuishouding, ik blijf het alleszins gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  A.Vogel Solidago Forte - 60 tabletten * bevatten een bijzondere combinatie van krachtige extracten van Solidago virgaurea en Betula pendula. Deze ondersteunen een goede nier- en blaasfunctie en een goede vochthuishouding.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam steeds vochtafdrijvende medicatie die erg belastend is voor de nieren. Met dit product kan ik het redelijk goed onder controle houden en laat ik de medicatie achterwege. Uiteraard blijft de echte medicatie straffer en is ze nog doeltreffender maar erg ongezond. Ik ben dus tevreden over dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een hoge bloeddruk is niet goed voor het lichaam, alternatieve geneesmiddelen kunnen deels dit probleem verhelpen. Solidago forte geeft goede resultaten, maar als de druk te hoog is moet men wel een klassiek geneesmiddel supplementair innemen, maar je kan de dosis ervan beperken tot het nemen van de helft ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik voor het eerst solidago tabletten, voordien solidago complex vloeibaar, waar ik zeer goed resultaat van ondervond. Maar ook de tabletten hebben een goed feffect.En deze zijn via uw aanbieding wel voordeliger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik solidago forte al een hele tijd en heb er goede ervaringen mee . Had veel last van gezwollen voeten maar dit is nu veel beter en vooral op warme dagen komt dit goed van pas !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Solidago Fort helpt mij dagelijks om van mijn overtollig af te geraken.Ik controleer dagelijks de hoeveelheid vocht die ik drink.Elke ochtend weeg ik me en kan zo controleren of ik alle vocht verdampt of uit gewaterd heb.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  het product helpt als je het een lange tijd inneemt. je merkt het verschil na een week ben er goed tevreden over. gemakkelijk als je snel vocht vast houd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product om het vocht af te drijven zonder schadelijke bijwerkingen. Het is een natuurproduct dus het werkt niet agressief maar voldoende voor mij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik Solidago forte enkele keren per jaar en in het bijzonder in de zomer bij warm weer, ik heb nog al de neiging vocht op te houden en dit helpt goed heel tevreden van dit product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de solidago vooral omdat ik tijdens mijn menstruatie veel vocht vasthoud. Met dit middel heb ik hier geen last meer van. Verder gebruik ik Solidago forte ook enkele keren per jaar bij een detox-kuur om de nieren wat te stimuleren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima produkt,gebruik dat dagelijks met mate voor de urine wegen. Dat gebruik ik dat ook al jaren.Groeten.Ik ben van plan dat voort te doen en heb geen problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik dit product al enkele maanden, werkt bij mij heel goed, heb last van vochtretentie wegens hoge bloeddruk. Ik combineer dit met allisan van a vogel
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als er een mindere waterafvoer is dan gebruik ik Solidago Forte. Dan wordt het euvel zachtaardig opgelost. Het werkt voor mij heel doeltreffend. Ook als ik op het vliegtuig ga neem ik dit middel mee, daar ik dan meer last heb van vocht bijhouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De werkzaamheid is heel snel waarneembaar, ik kreeg er wel een droge mond van. Is wel niet sterk genoeg om klassieke plasmiddelen te vervangen bij hoge bloeddruk, ik ben dan weer op deze moeten overschakelen, ik combineer ze nu in de hoop de plasmiddelen te verminderen omdat ik er soms erg misselijk van word. Het is te kort om nu al een echt resultaat te hebben, ik hoop dat het werkt. Dus wel goed bij zware benen, jicht en dergelijke maar voor hoge bloeddruk toch maar opletten voor men met de klassieke plasmiddelen stopt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vocht verdeling over gans het lichaam beter dan uitdroging van de huid en vele andere delen is beter werk er aan voor het te is solidago als verlamd persoon houd me goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Solidago neem ik altijd als kuur om mijn nieren profylactisch te ondersteunen, wat duidelijk goed is. Ik beveel het mijn collega's ook aan, net zoals andere Vogelproducten, die van uitstekende kwaliteit zijn.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voor een natuurproduct vind ik het niet slecht. Ben redelijk tevrede van de resultaten van dit product. Het zorgd voor een goede vochthuishouding en dat merk je wel.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldeed niet aan de verwachtingen. Er zijn betere producten op de markt voor dit soort problemen. Je verwacht nu eenmaal meer van een product met A. Vogel op de verpakking.

A.Vogel Solidago Forte kopen

Je kan A.Vogel Solidago Forte van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel flowers of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Afslanken > Vochtafdrijvers
50+ > Urineweginfecties