€ 107,70
€ 66,77
Bespaar 38% (€ 40,93)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van XLS Medical Koolhydraten Blokker Tripack

XLS Medical Koolhydraten Blokker is een gespecialiseerd product voor gewichtsverlies voor personen met overgewicht en zwaarlijvigheid, die gek zijn op koolhydraten en bijkomen omdat ze dagelijks grote hoeveelheden meelproducten eten, zoals brood, pasta en rijst.

XLS Medical Koolhydraten Blokker kan u helpen als u uw koolhydraatconsumptie gewoon niet kunt verminderen.
 • De unieke formulering helpt de calorieopname uit koolhydraten te verminderen met 2/3 (66 %).
 • Omdat koolhydraten de neiging hebben om te worden opgeslagen rond de taille kan XLS Medical Koolhydraten Blokker u helpen uw tailleomtrek te verminderen met 8 cm in 4 weken. 

De doeltreffendheid van XLS Medical Koolhydraten Blokker is bewezen in talrijke klinische studies.
De unieke formulering van XLS Medical Koolhydraten Blokker helpt:
-2/3 (66 %) van de calorieabsorptie uit koolhydraten te verminderen.De tailleomtrek verminderen met 8 cm in 4 wekenAl deze resultaten werden bereikt zonder bijwerkingen.

1. Studie uitgevoerd aan de Universiteit van Scranton, Pennsylvania. Vinson JA & Shuta DM, 2001.
2. Dubbelblinde, gerandomiseerde en placebogecontroleerde studie, Udani J et al., Alternative Therapies, Vol 13(4):32-37; 2007.

Indicatie

 • Elke tablet XLS Medical Koolhydraten Blokker bevat , een gestandaardiseerd complex van glycoproteïnen afkomstig van een GGO-vrije plantaardige bron.
 • XLS Medical Koolhydraten Blokker vermindert de hoeveelheid calorieën opgenomen uit koolhydraten door de activiteit van het alfa-amylase (een enzym) in het koolhydraatverteringsproces te verminderen. Het blokkeert tot 2/3 van de calorieën uit koolhydraten (trage suikers).
 • XLS Medical Koolhydraten Blokker bevat een natuurlijk actief bestanddeel. Het is klinisch bewezen, heeft een duidelijk aangetoond veiligheidsprofiel en wordt goed verdragen.

Gebruik van XLS Medical Koolhydraten Blokker Tripack

Hoe neemt u XLS Medical Koolhydraten Blokker?
 • Neem 3 x 2 tabletten/dag.
 • Als u eet, moet u de pillen nemen vóór de maaltijd met vloeistof.
 • Neem niet meer dan 6 tabletten/dag.
 • Neem XLS Medical Koolhydraten Blokker gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen. 

Ingrediënten XLS Medical Koolhydraten Blokker Tripack

Elke tablet bevat:
 • Actief bestanddeel: PhaseLite™ (500 mg), Glycoproteïnecomplex van plantaardige oorsprong zonder GGO’s (bonen). 
 • Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, Crospovidon, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat. 
PhaseLiteTM is een geconcentreerd glycoproteïnecomplex, afkomstig van een GGO-vrije plantaardige bron. Het glycoproteïnecomplex vermindert de absorptie (vermindert de activiteit van alfa-amylase) met ongeveer 2/3 van de koolhydraten aanwezig in een normale maaltijd van 600 calorieën. Dit betekent een vermindering van 25 % van het aantal geabsorbeerde calorieën. Een volwassen, gemiddeld actieve persoon neemt ongeveer 600 calorieën op per maaltijd, wat dus min of meer overeenkomt met een gemiddelde calorieopname van 1 800 calorieën per dag.

Waarschuwing

 • Enkel aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Vraag het advies van een arts voor jongeren van 12 tot 18 jaar.
 • Dit product wordt afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen met een BMI (Body Mass Index) van minder dan 18,5. 

Raadpleeg uw dokter alvorens XL-S Medical Koolhydraten Blokker in te nemen:
 • in geval van diabetes, daar XL-S Medical Koolhydraten Blokker een daling van het glucosegehalte in het bloed kan veroorzaken en zo de aanmaak van insuline kan verminderen. Voor personen met diabetes zou het dan ook nodig zijn met hun behandelende geneesheer een op hypoglykemie (te lage bloedsuikerspiegel) te vermijden.
 • in geval van een allergie voor bonen of daaruit afgeleide producten.
 • bij bekende medische problemen. 

N.B.: PhaseLite™ vermindert de opname van koolhydraten afkomstig uit voeding, wat in de eerste dagen van inname bij gevoelige personen kan leiden tot tijdelijke winderigheid (darmgassen). Dit gevolg is niet onrustwekkend en zal verdwijnen zodra het lichaam zich aangepast heeft aan een hogere hoeveelheid niet-opgenomen koolhydraten. Deze zullen via de natuurlijke weg afgevoerd worden.

Er werden slechts zeer zelden ongewenste bijwerkingen vastgesteld (= 0,01 %). Het ging in die gevallen om overgevoeligheidsreacties die kenmerkend zijn voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte darmklachten. Als deze bijwerkingen zich voordoen, dient u de behandeling stop te zetten.
XLS Medical Koolhydraten Blokker Tripack 180 tabletten
€ 107,70
€ 66,77

Laatste reviews en ervaringen met Xls medical koolhydraten blokker tripack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt 7 weken bezig en al 10 kg vermagerd in begin last van winderigheid maar gaat over na drie dagen prijselijk tegen over andere producten die niet werken
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben een fan van koolhydraten en een blokker is dus iets voor mij. Ik heb echter niet de indruk dat die veel effect heeft. Het is ook vervelend dat ze niet in sticks bestaan, want ik kan de tabletten niet innemen zonder water.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit nu bijna 2 weken en ben al 3 cm extra kwijt, het helpt beter dan de gewone XLS Medical. Ben echt tevreden met het resultaat wat ik nu al heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed produkt om gewicht op pijl te houden geeft een beetje een veilig gevoel om te eten zonder schuldgevoel hoop dat dit nog een tijd op de markt blijft .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ter ondersteuning bij een koolhydraatarm dieet, voor als de behoefte aan een frietje of gewoon een stukje stokbrood te groot wordt. Het geeft een geruststellend gevoel bij het zondigen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  hey, de tabletten doen goed hun werk. als ik te veel suikers inneem dan protesteert men lichaam wat anders helemaal niet het geval was. dus nu hopen op gewichts verlies!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Koolhydratenblokker van XLS helpt dus wel. Maar uiteraard mag men geen wonderen verwachten. Het is nog altijd zo dat men op zijn voeding moet letten. Het is nog steeds een hulpmiddel. Maar je verliest wel kilo's. Een lichaam heeft koolhydraten nodig. Maar voor iemand die graag pasta eet of voeding met veel koolhydraten is het inderdaad wel (zoals eerder vermeld) een goed hulpmiddel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een etertje en daarom neem ik deze tabletten voor het eten. Ik heb de indruk dat ik niet meer bijkom blijf op gewicht maar ook hier heb ik het effect dat ik na mijn eten een half uur nadien naar wc moet lopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze prijsaanbieding is zeer goed voelbaar - in vgl met de prijs die ik betaalde in de apotheek om de hoek, maar ook in vgl als ik ze doos per doos aankoop. ZEER mooie aanbieding

XLS Medical Koolhydraten Blokker Tripack kopen

Je kan XLS Medical Koolhydraten Blokker Tripack van het merk XLS, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Combinatiepreparaten