€ 28,12
€ 25,31
Bespaar 10% (€ 2,81)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van XLS Medical Koolhydraten Blokker 60 tabletten

Omschrijving van XLS Medical Koolhydraten Blokker

XLS Medical Koolhydraten Blokker is een gespecialiseerd product voor gewichtsverlies voor personen met overgewicht en zwaarlijvigheid, die gek zijn op koolhydraten en bijkomen omdat ze dagelijks grote hoeveelheden meelproducten eten, zoals brood, pasta en rijst.

XLS Medical Koolhydraten Blokker kan u helpen als u uw koolhydraatconsumptie gewoon niet kunt verminderen.
 • De unieke formulering helpt de calorieopname uit koolhydraten te verminderen met 2/3 (66 %).
 • Omdat koolhydraten de neiging hebben om te worden opgeslagen rond de taille kan XLS Medical Koolhydraten Blokker u helpen uw tailleomtrek te verminderen met 8 cm in 4 weken. 

De doeltreffendheid van XLS Medical Koolhydraten Blokker is bewezen in talrijke klinische studies.
De unieke formulering van XLS Medical Koolhydraten Blokker helpt:
-2/3 (66 %) van de calorieabsorptie uit koolhydraten te verminderen.De tailleomtrek verminderen met 8 cm in 4 wekenAl deze resultaten werden bereikt zonder bijwerkingen.

1. Studie uitgevoerd aan de Universiteit van Scranton, Pennsylvania. Vinson JA & Shuta DM, 2001.
2. Dubbelblinde, gerandomiseerde en placebogecontroleerde studie, Udani J et al., Alternative Therapies, Vol 13(4):32-37; 2007.

Indicatie

 • Elke tablet XLS Medical Koolhydraten Blokker bevat , een gestandaardiseerd complex van glycoproteïnen afkomstig van een GGO-vrije plantaardige bron.
 • XLS Medical Koolhydraten Blokker vermindert de hoeveelheid calorieën opgenomen uit koolhydraten door de activiteit van het alfa-amylase (een enzym) in het koolhydraatverteringsproces te verminderen. Het blokkeert tot 2/3 van de calorieën uit koolhydraten (trage suikers).
 • XLS Medical Koolhydraten Blokker bevat een natuurlijk actief bestanddeel. Het is klinisch bewezen, heeft een duidelijk aangetoond veiligheidsprofiel en wordt goed verdragen.

Gebruik van XLS Medical Koolhydraten Blokker

Hoe neemt u XLS Medical Koolhydraten Blokker?
 • Neem 3 x 2 tabletten/dag.
 • Als u eet, moet u de pillen nemen vóór de maaltijd met vloeistof.
 • Neem niet meer dan 6 tabletten/dag.
 • Neem XLS Medical Koolhydraten Blokker gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen. 

Ingrediënten XLS Medical Koolhydraten Blokker

Elke tablet bevat:
 • Actief bestanddeel: PhaseLite™ (500 mg), Glycoproteïnecomplex van plantaardige oorsprong zonder GGO’s (bonen).
 • Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, Crospovidon, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat. 
PhaseLiteTM is een geconcentreerd glycoproteïnecomplex, afkomstig van een GGO-vrije plantaardige bron. Het glycoproteïnecomplex vermindert de absorptie (vermindert de activiteit van alfa-amylase) met ongeveer 2/3 van de koolhydraten aanwezig in een normale maaltijd van 600 calorieën. Dit betekent een vermindering van 25 % van het aantal geabsorbeerde calorieën. Een volwassen, gemiddeld actieve persoon neemt ongeveer 600 calorieën op per maaltijd, wat dus min of meer overeenkomt met een gemiddelde calorieopname van 1 800 calorieën per dag.

Waarschuwing

 • Enkel aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Vraag het advies van een arts voor jongeren van 12 tot 18 jaar. 
 • Dit product wordt afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen met een BMI (Body Mass Index) van minder dan 18,5. 

Raadpleeg uw dokter alvorens XL-S Medical Koolhydraten Blokker in te nemen:
 • In geval van diabetes, daar XL-S Medical Koolhydraten Blokker een daling van het glucosegehalte in het bloed kan veroorzaken en zo de aanmaak van insuline kan verminderen. Voor personen met diabetes zou het dan ook nodig zijn met hun behandelende geneesheer een op hypoglykemie (te lage bloedsuikerspiegel) te vermijden.
 • In geval van een allergie voor bonen of daaruit afgeleide producten. 
 • Bij bekende medische problemen. 
N.B.: PhaseLite™ vermindert de opname van koolhydraten afkomstig uit voeding, wat in de eerste dagen van inname bij gevoelige personen kan leiden tot tijdelijke winderigheid (darmgassen). Dit gevolg is niet onrustwekkend en zal verdwijnen zodra het lichaam zich aangepast heeft aan een hogere hoeveelheid niet-opgenomen koolhydraten. Deze zullen via de natuurlijke weg afgevoerd worden.

Er werden slechts zeer zelden ongewenste bijwerkingen vastgesteld (= 0,01 %). Het ging in die gevallen om overgevoeligheidsreacties die kenmerkend zijn voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte darmklachten. Als deze bijwerkingen zich voordoen, dient u de behandeling stop te zetten.
€ 28,12
€ 25,31

Laatste reviews en ervaringen met Xls medical koolhydraten blokker

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer gemakkelijk in gebruik,ideaal om huidige gewicht te behouden ,ben zeer tevreden over dit product,kan langere tijd gebruikt worden en heeft geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product bevalt prima. Inmiddels binnen 3 maanden zo'n 2 mg afgevallen! Het is heel goed te zien en te merken aan mijn buik- en heupstreek. Xls is top!!
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben begonnen met het innemen van de koolhydraatblokker, maar ik heb nog geen wonderbaarlijke effecten gezien, misschien geeft het op de lange termijn betere resultaten
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  aangepast met een dieet, het is gemakkelijk en vooral zonder beperkingen, aanbevolen toch een minimum aan wil om ernaast een beetje lichaamsbeweging te doen, zoals ik van het lopen, het blijkt effectiever
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik denk dat het inderdaad zeer effectief is, want als ik een beetje zoeter eet (wit brood of zelfs wijn drink), kom ik niet aan. Ik ben er dan ook van overtuigd;)
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Waardeloos, doet helemaal niets!!! Strikt gehouden aan de dosering en zelfs minder gegeten dan normaal en minder koolhydraten. Werkelijk een SOF product, volsverlakkerij en bedrog
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu 2 weken bezig met het nemen van de XLS medical koolhydratenblokker maar ik heb er tot hiertoe nog niet veel effect van ondervonden. Voor mij lijkt het product dus niet te werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt is ons zeer snel geleverd worden,het resultaat zullen we nog moeten afwachten,maar we hebben goede hoop op afvallen,wat het produkt belooft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt echt. Ik combineer dit met de vetbinder en dit is een ideale combinatie. k wissel dit af met de Max strenght. Die gebruik ik vooral bij feestjes.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb tot nog toe geen resultaat gehad hiermee en probeer er naast zo koolhydraatarm mogelijk te eten . Zou moeten helpen na inmiddels 5 weken .Eet in het geheel ook niet vet of veel.Helaas geen gram afgevallen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik wou het eerst niet geloven: koolhydratenblokkers maar blijkbaar doen ze toch hun werk: 2 kg afgevallen na een doosje, hopelijk blijft de werking duren want ik heb net een nieuw doosje besteld en ook mijn zoon wordt gebruiker!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Je moet niet verwachten dat je ervan afvalt, maar het helpt wel om niet teveel extra aan te komen bij het gebruiken van koolhydraten. Blijf het wel nemen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het lijkt erop dat ik niet zoveel suiker wil, maar ik neem er maar 2 in de ochtend. Ik heb er 's morgens 2 geprobeerd en 's middags 2, maar mijn maag deed veel pijn!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  remt de koolhydraten inname af en zorgt tegelijkertijd ook voor een normale stoelgang. Alles is beter geregulariseerd. aan te raden voor wie graag veel pasta, brood en aardappelen eet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vet-blokkers zijn er in overvloed, maar dit is handig als je van koolhydratenrijk voedsel houdt of naar een feestje moet. Je kan dan heerlijk van dat toetje genieten zonder je schuldig te voelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem ze allemaal. Koolhydratenblokker, vetverbrander en de Maxx van XLS. Gekoppeld met een relatief vrijarm dieet, maar desondanks toch genoeg ruim te eten, ben ik ongeveer een 20 tal kg vermagerd op 7 maanden. Alles samen is het toch wel relatief duur, maar het helpt. Nadien pak ik enkel nog een onderhoudskuur en halveer het ganse geheel.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het een hele tijd geprobeerd en ben er niets mee afgevallen. Heb het samen met een aangepast voedingsschema gedaan en heb meer bewogen.Het resultaaat was geen meerwaarde
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  geweldig ben al 5 kilo afgevallen. en ga er mee door tot ik nog 10 kilo kwijt ben. het helpt ook tegen het honger gevoel. h gr sonja
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een cursus van XLS Medical Carbohydrate Blocker gecombineerd met XLS Medical Fat Sensor gevolgd gedurende 2 maanden. Ik ben vijf kilo afgevallen!!! Het is een deal!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog maar pas begonnen met het in nemen van de XLS Medical Koolhydraten blokker. Dus ik kan tot nu toe nog niet echt beoordelen of het product echt helpt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Van mezelf weet ik dat ik teveel koolhydraten eet, mede door de stress rond gezondheidsproblemen van een van onze kinderen. Dit blijkt voor mij dan ook het ideale middel. Na 3 weken gebruik zit mijn kleding duidelijk wat losser rond mijn lende. En wat meer is: mijn drang naar koolhydraten is stilaan ook afgenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt goed om tijdens periodes van iets teveel opname van koolhydraten zoals vakanties etc.. niet bij te komen. Heeft helemaal geen bijwerkingen alleen een beetje gassen in de buik.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu een week koolhydraten blokker tabletten genomen maar tot nu toe weinig resultaat,intussen besteld de vetbinder van XLS en ben nu gestart met beiden ik zal zien wat dat geeft na een week,hopelijk in de goede richting, dus afwachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product doet wat het zegt. het is ook motiverend om een beetje hulp te krijgen bij het op de lijn letten. Het heeft geen vervelende neveneffecten op de stoelgang bv zoals zoveel producten wel. Dit geeft het gevoel een verantwoorde keuze te zijn in het proces. Een hulp niet de grote oplossing. Mijn echtgenoot is er erg tevreden over.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer snel en efficiënt resultaat! Ik raad dit product zonder aarzelen aan alle vrouwen aan die inches rond hun middel willen verliezen!)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind het een fijn product, en het houd mijn gewicht op pijl op momenten dat ik teveel koolhydraten tot mij neem.in het begin ben ik er ook 10kg mee afgevallen in combinatie met een dieet.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Eerst niet nocere (eerst geen kwaad doen), dit is het geval omdat er geen bijwerkingen, ik gebruik het onregelmatig tijdens de maaltijd te rijk aan koolhydraten en ik ben tevreden met het (op de schaal!).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel te vrede met XLS Medical Koolhydraten Blokker 60 tabletten heef ze nu het 3 keer bestelt ben u 6kg af en ik kan te iedereen bevelen het stop direct u honger.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Alleen blokkeert langzame suikers, wat niet is wat ik had verwacht. Misschien moet dit worden vermeld in de presentatie van geneesmiddelen op het internet.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product! Ik neem aan dat dit het geval is. Hoe te meten? Het is onmogelijk om het product in verband te brengen met enig resultaat. Ik woog 46 kg voordat ik het oppakte. Ik weeg nog steeds 46 na 3 weken gebruik. Het is gewoon voor het goede geweten om niet te veel suiker te nemen!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu 2 doosjes opgemaakt die ik gekocht heb en ik zie nog steeds geen verschil in mijn kilo's. Ik voel wel een verschil in mijn vertering dat ik niet kan verklaren. Het voelt anders. De komende weken gaan we zien of er iets veranderd is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als koolhydratenaddict helpt dit om alles wat te beperken. Ik kom niet meer bij. Eerste dagen last van constipatie maar na gewenning alles ok. Makkelijk te volgen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het is een zeer goed product ik gebruik het regelmatig wanneer ik ga eten op restaurant, het geeft zeer goede resultaten daarom gebruiken wij het samen mijn vrouw en ik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Ik gebruik het nu reeds een viertal maanden a ratio van 2 capsules per dag(1 's middags en 1 's avonds bij het eten). De kilo's verdwijnen langzaam maar zeker, ongeveer 1,5 kg per maand, meer moet dat voor mij niet zijn.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ga een tweede doos proberen want met de eerste heel weinig resultaat.Het komt misschien door mijn voeding waar ik nu beter ga op letten, maar ik vind dat daar ietsje meer uitleg zou bij mogen gegeven worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel content over dit produkt! Neem voor het eten 3 tabletten in. Geeft een goed gevoel na het eten. Ik neem dit nu al geruime tijd en voel me er heel goed mee!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wou 10 kg. kwijt. Dus in januari begonnen met weight watchers on-line. De eerste 6 kg. gingen zonder probleem. Maar ik eet zo graag alles waar koolhydraten in zitten dus na een aantal maanden was ik het een beetje beu. Nu neem ik koolhydratenblokker sinds een maand en ik ben nog anderhalve kilo kwijt. Ik let wel op de hoeveelheid koolhydraten die ik inneem, maar de blokker ondersteunt mij wel. Wel jammer van de prijs, toch echt niet goedkoop.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb niet gemerkt dat het ook maar enigszins werkt, dus zal het niet meer aanschaffen. Jammer, maar heb ooit Alli geprobeerd en dat werkte wel degelijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product jammerlijk verkeerd aangekocht, daar ik een proteinedieet volg is dit blijkbaar niet aangeraden om beiden te combineren, maar als ik terug op gewicht ben, zal ik dit zeker proberen wanneer ik terug koolhydraten zal eten.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Enige resultaat is dat ik vlottere stoelgang heb maar zeker geen gewichtsverlies dus niet voor herhaling vatbaar. En ook niet aan anderen te adviseren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet zijn werk zoals het moet!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden, zeker omwille van het feit dat ik een grote broodeter ben. Niks op aan te merken! Daarbij, veel goedkoper dan in de apotheek en snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  helpt om de opname van koolhydraten te beperken. nog niet lang aan het gebruiken, maar wel al tevreden met de resultaten. zeker een aanrader voor mensen die veel brood/pasta eten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb niet de indruk dat deze tabletten echt helpen. Misschien is het nodig deze een lange tijd te nemen. Misschien bestel ik er nog een doos om uiteindelijk toch resultaten te hebben
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Farmaline zorgde voor een snelle levering van het gevraagde product. XLS Medical maakt dat ik af en toe pasta of brood kan eten en toch kan afvallen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is geen wondermiddel, maar in combinatie met beter voeding en meer beweging versnelt het het vermageringsproces wel. Vooral als je veel brood, pasta en andere voedingsmiddelen met veel koolhydraten eet zoals mij, en je dat niet volledig wil laten vallen tijdens een dieet, is dit de ideale oplossing. Mijn eerste doos is bijna op, en ik heb al een nieuwe besteld!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product helpt wel maar het heeft zijn tijd nodig. Het werkt niet onmiddellijk vanaf inname. Levering was zeer goed zoals ik gewend ben van Farmaline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt echt bij het op gewicht blijven.Ik neem steeds 1a2 pilletjes bij een broodmaaltijd en 3pilletjes bij een hoofdmaaltijd. Ik geef een 4 omdat ik de kostprijs hoog vind..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader als je veel koolhydraten eet, gewoon een gewoonte van maken om voor de maaltijd in te nemen. Voor zover ik ondervonden heb, geen 'lastige' bijwerkingen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk kan je eens een spaghetti eten zonder de schuldgevoelens erna. Ik ben zeer tevreden omdat er geen neveneffecten aan zijn verbonden, voor zover ik weet.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is effectief en heeft geen bijwerkingen. Ik ben vijf kilo afgevallen door een beetje aandacht te besteden aan wat ik eet. Het vermijdt de gebruikelijke frustraties van traditionele diëten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product vind ik wel een aanrader. Niet om dagelijks te gebruiken in hoge dosering, maar af en toe als je té veel koolhydraten hebt gegeten. Elke dag 3 tabletten verdraag ik niet. De flatulentie is dan niet te harden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet zo lang bezig met het slikken van dit middel. Nog niet afgevallen maar ook eindelijk niet bijgekomen! Ik reageer extreem op koolhydraten dus ben blij met dit product, alleen jammer dat het zo duur moet zijn.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  bij mij werkt dit produkt niet echt , ik eet ook niet echt veel koolhydraten , ik heb er wel last van aan mijn maag ,noch thans neem ik er maar twee voor een koolhydraten menu .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk een duidelijk verschil bij gebruik/niet gebruik van de tabletten. De vetverbrander vond ik niet goed, de koolhydraten blokker dan weer wel. Je moet ze wel drie weken nemen eer je het verschil merkt!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt helpt mij om bij eventueel overmatig koolhydraten verbruik toch de indruk te hebben dat dit niet direct in een gewichtstoename resulteert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon gebruikt dit product al een lange tijd en samen met een dieet heeft hij een zeer goed resultaat bekomen. Hij had geen neveneffecten en het is heel makkelijk te gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb geen negatieve bijwerkingen ondervonden bij gebruik en ben persoonlijk tevreden over het gebruik in combinatie met sport en gezondere levenstijl.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Als je zelf de discipline hebt om je aan een aangepast dieet te houden, kunnen deze pillen dit dieet ondersteunen. Zelfs als je eens zondigt, zullen de pillen er toch voor zorgen dat je geleidelijk afvalt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon gebruikt deze al enige tijd. Met een aangepast dieet behaalde hij hier een prachtig resultaat. Heeft ook geen bijwerkingen en is gemakkelijk te gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon gebruikt deze al enige tijd. Met een aangepast dieet behaalde hij hier een prachtig resultaat. Heeft ook geen bijwerkingen en is gemakkelijk te gebruiken.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Tot op heden is mijn gewicht door het innemen van de koolhydratenblokker nog niet verminderd. Het is ook niet toegenomen. Mijn manier van leven, nl. eten en bewegen is hetzelfde gebleven. Ik ga er toch nog efkes mee door, eventueel in combinatie met de vettenblokker? De levering van jullie producten verloopt heel correct.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de XLS MEDICAL KOOLHYTRATEN BLOKKER, ik ga ze zeker terug bestellen, kan met een gerust hart al eens iets meer eten zonder dat gevolgen heeft op mijn gewicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon gebruik deze reeds geruime tijd hij heeft hier met een aangepast dieet een mooi resultaat geboekt. Heefd ook geen bijwerkingen en is gemakkelijk in gebruik
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik XLS Medical Koolhydraten Blokker nu bijna 2 weken in combinatie met een gezonde en gevarieerde voeding. Geen bijwerkingen, nog geen spectaculair gewichtsverlies.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Heb nu reeds twee dozen opgebruikt in combinatie met een gezonde voeding (géén speciaal dieet) Géén bijwerkingen maar ook géén werking vastgesteld maw géén enkel verschil en niet afgevallen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij gebruik van deze pillen samen met een gevarieerd voedingspatroon en beperkte calorieinname alsook koolhydraten beperking + beweging is dit ideaal om je doel te bereiken en zeker om het te behouden
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik neem al 3 weken koolhydraatblokkers, ik ben nog niet afgevallen, maar ik ben wel veel afgevallen mijn maag is minder gezwollen en ik heb geen zin om te snacken ik kan langer meegaan tussen de maaltijden door
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tot hier toe toch al wat gewicht verloren... Mogelijk is dieet en XLS voor mij de juiste combinatie? Kan nu eindelijk weer eens een volgranenbroodje eten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product nu 2 weken, kan wel niet zeggen aan gewicht verloren te hebben dankzij deze tabletten. wat me wel is opgevallen, dat als je deze tabletten neemt voor de maaltijd, dat je sneller een verzadigingsgevoel hebt als anders. Je moet er wel op letten dat het ook koolhydratenblockers zijn, betekent wel niet dat je daardoor koolhydraten kan eten tot je omvalt. Het helpt, maar natuurlijk alleen in combinatie met een evenwichtige voeding.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nog geen verbetering gezien aan mijn gewicht hoewel ik XLS Medical al 3 weken neem, hoop er nog kort op en dat het dan beter wordt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  XLS Medical Koolhydraten blokker doet precies wat het belooft: het vermindert de opname van koolhydraten met 2/3. Je kunt dus normaal eten en neemt minder calorieën op. In combinatie met een beweegprogramma een prima manier om af te slanken, zonder al te veel afzien.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb geen commentaar op het nut van dit product in een dieet, maar voor een diabeticus, het gebruik van dit product stelt hem in staat om te durven, van tijd tot tijd een incartade aan zijn dieet, ik neem een tablet voor de maaltijd de rijkste aan koolhydraten van de dag en dit stelt me in staat om een meer evenwichtige bloedsuikerspiegel hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt zo goed. Ik eet graag pasta en zoetigheden, maar ik kom te snel bij. Met deze capsules is dat echt minder en kom ik dus minder bij. Bij mij werkt het echt, en ik kan niet meer zonder.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal hulpmiddel bij gewichtsbeheersing. Voert tweederde van de koolhydraten af via de ontlasting. Gezond eten en bewegen blijft natuurlijk wel belangrijk bij het afvallen. Maar dankzij deze tabletten kun je toch een normale maaltijd eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit werkt enorm goed. Ik eet graag pasta en zoete dingen, maar verdik makkelijk. Met deze pillen blok je dit echt en je komt niet bij. Bij mij werkt het echt en ik kan niet meer zonder.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Het gebruik van dat product heeft bij ons geen enkel effect , 3 dozen zijn reeds gebruikt tezamen met mijn vrouwtje en zij is zelfs iets bijgekomen . meer kan ik daar niets aan toe voegen. we zijn met vetbinder begonnen , toch iets beter resultaat Guido
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze medicatie sindskort in, samen met Alli. ik merk nog niets (ook geen last van de bijwerkingen die vermeld zijn op de bijsluiter). Dus afwachten... Indien resultaat, zal ik zeker dit hier delen...
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het middel nog maar sinds een goede week, misschien te kort, maar ik merk nog geen verschil noch werking, d.w.z. geen gewichtsverlies, ondanks een gematigd dieet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  XLS Medical vermindert het de opname van koolhydraten, waardoor men sneller afvalt. Geen grote beloftes, maar de verwachtingen die het product creëert, lost het ook in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in gebruik en het belangrijkste... zonder vervelende bijwerkingen! Als ik op restaurant ga of naar een BBQ moet, heb ik deze altijd bij. Normaal kom ik heel snel bij maar met deze hou ik mijn gewicht mooi op peil!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk niet dat het product werkt en de pillen smaken vies. Ik heb het product voor de maaltijden ingenomen maar helaas op de weegschaal is dat niet zichtbaar.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  helpt mij in de strijd tegen de kilo's. Jammer dat het redelijk duur is. Je hebt 6 tabletten nodig per dag waardoor je slechts iets langer dan 2 weken toekomt met een verpakking.

XLS Medical Koolhydraten Blokker kopen

Je kan XLS Medical Koolhydraten Blokker van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Combinatiepreparaten