€ 28,12
€ 25,31
Bespaar 10% (€ 2,81)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van XL-S Medical Koolhydratenblokker 60 tabletten

Omschrijving van XL-S Medical Koolhydratenblokker

XLS Medical Koolhydraten Blokker is een gespecialiseerd product voor gewichtsverlies voor personen met overgewicht en zwaarlijvigheid, die gek zijn op koolhydraten en bijkomen omdat ze dagelijks grote hoeveelheden meelproducten eten, zoals brood, pasta en rijst.

XLS Medical Koolhydraten Blokker kan u helpen als u uw koolhydraatconsumptie gewoon niet kunt verminderen.
 • De unieke formulering helpt de calorieopname uit koolhydraten te verminderen met 2/3 (66 %).
 • Omdat koolhydraten de neiging hebben om te worden opgeslagen rond de taille kan XLS Medical Koolhydraten Blokker u helpen uw tailleomtrek te verminderen met 8 cm in 4 weken. 

De doeltreffendheid van XLS Medical Koolhydraten Blokker is bewezen in talrijke klinische studies.
De unieke formulering van XLS Medical Koolhydraten Blokker helpt:
-2/3 (66 %) van de calorieabsorptie uit koolhydraten te verminderen.De tailleomtrek verminderen met 8 cm in 4 wekenAl deze resultaten werden bereikt zonder bijwerkingen.

1. Studie uitgevoerd aan de Universiteit van Scranton, Pennsylvania. Vinson JA & Shuta DM, 2001.
2. Dubbelblinde, gerandomiseerde en placebogecontroleerde studie, Udani J et al., Alternative Therapies, Vol 13(4):32-37; 2007.

Indicatie

 • Elke tablet XLS Medical Koolhydraten Blokker bevat , een gestandaardiseerd complex van glycoproteïnen afkomstig van een GGO-vrije plantaardige bron.
 • XLS Medical Koolhydraten Blokker vermindert de hoeveelheid calorieën opgenomen uit koolhydraten door de activiteit van het alfa-amylase (een enzym) in het koolhydraatverteringsproces te verminderen. Het blokkeert tot 2/3 van de calorieën uit koolhydraten (trage suikers).
 • XLS Medical Koolhydraten Blokker bevat een natuurlijk actief bestanddeel. Het is klinisch bewezen, heeft een duidelijk aangetoond veiligheidsprofiel en wordt goed verdragen.

Gebruik van XL-S Medical Koolhydratenblokker

Hoe neemt u XLS Medical Koolhydraten Blokker?
 • Neem 3 x 2 tabletten/dag.
 • Als u eet, moet u de pillen nemen vóór de maaltijd met vloeistof.
 • Neem niet meer dan 6 tabletten/dag.
 • Neem XLS Medical Koolhydraten Blokker gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen. 

Ingrediënten XL-S Medical Koolhydratenblokker

Elke tablet bevat:
 • Actief bestanddeel: PhaseLite™ (500 mg), Glycoproteïnecomplex van plantaardige oorsprong zonder GGO’s (bonen).
 • Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, Crospovidon, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat. 
PhaseLiteTM is een geconcentreerd glycoproteïnecomplex, afkomstig van een GGO-vrije plantaardige bron. Het glycoproteïnecomplex vermindert de absorptie (vermindert de activiteit van alfa-amylase) met ongeveer 2/3 van de koolhydraten aanwezig in een normale maaltijd van 600 calorieën. Dit betekent een vermindering van 25 % van het aantal geabsorbeerde calorieën. Een volwassen, gemiddeld actieve persoon neemt ongeveer 600 calorieën op per maaltijd, wat dus min of meer overeenkomt met een gemiddelde calorieopname van 1 800 calorieën per dag.

Waarschuwing

 • Enkel aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Vraag het advies van een arts voor jongeren van 12 tot 18 jaar. 
 • Dit product wordt afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen met een BMI (Body Mass Index) van minder dan 18,5. 

Raadpleeg uw dokter alvorens XL-S Medical Koolhydraten Blokker in te nemen:
 • In geval van diabetes, daar XL-S Medical Koolhydraten Blokker een daling van het glucosegehalte in het bloed kan veroorzaken en zo de aanmaak van insuline kan verminderen. Voor personen met diabetes zou het dan ook nodig zijn met hun behandelende geneesheer een op hypoglykemie (te lage bloedsuikerspiegel) te vermijden.
 • In geval van een allergie voor bonen of daaruit afgeleide producten. 
 • Bij bekende medische problemen. 
N.B.: PhaseLite™ vermindert de opname van koolhydraten afkomstig uit voeding, wat in de eerste dagen van inname bij gevoelige personen kan leiden tot tijdelijke winderigheid (darmgassen). Dit gevolg is niet onrustwekkend en zal verdwijnen zodra het lichaam zich aangepast heeft aan een hogere hoeveelheid niet-opgenomen koolhydraten. Deze zullen via de natuurlijke weg afgevoerd worden.

Er werden slechts zeer zelden ongewenste bijwerkingen vastgesteld (= 0,01 %). Het ging in die gevallen om overgevoeligheidsreacties die kenmerkend zijn voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte darmklachten. Als deze bijwerkingen zich voordoen, dient u de behandeling stop te zetten.
€ 28,12
€ 25,31

Laatste reviews en ervaringen met XL-S Medical Koolhydratenblokker

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  minder dan verwacht

  Ik neem nu het product ongeveer een maand. Aanvankelijk viel ik af, maar na verloop van tijd kwam ik terug bij.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  xl-s medical

  Ik neem dit product nu ongeveer 12 dagen. Het is steeds denken een 30 ' voor ik ga eten dat ik dit artikel moet innemen wat soms wel eens lastig is als ik het vergeet. Ik ervaar wel dat ik minder honger heb maar zie nog geen gewicht op de weegschaal minderen. Ik heb ook wel altijd een gewoonte gehad om heel gezond te eten. Omdat ik toch onverklaarbaar enkele kg was bijgekomen wilde ik dit eens proberen. Ik zal waarschijnlijk nog wat geduld moeten hebben om effect te hebben, vermoed ik.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Echt een topper

  Dit doet echt wat ze zeggen. Helpt super goed en is gemakkelijk om in te nemen

  Was deze beoordeling nuttig?

XL-S Medical Koolhydratenblokker kopen

Je kan XL-S Medical Koolhydratenblokker van het merk XL-S, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Combinatiepreparaten