€ 70,08
€ 63,07
Bespaar 10% (€ 7,01)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van XL-S Medical Max Strength Gewichtsverlies 120 tabletten

Omschrijving van XL-S Medical Max Strength Gewichtsverlies

XL-S Medical Max Strength laat kilo's dalen door de afbraak van vet, suikers en complexe koolhydraten te verminderen waardoor ze niet kunnen opgenomen worden door het lichaam. Het is daarom geschikt voor personen die houden van vetrijke en suikerrijke voeding, nam. chocolade, taartjes, pizza’s etc. De beperkte absorptie van koolhydraten verlaagt het glucose-en insulinegehalte in het bloed. Dit helpt om de zin in eten te verminderen.

XL-S Medical Max Strength is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor efficiënte gewichtscontrole, als het wordt gecombineerd met een evenwichtig dieet en regelmatige fysieke activiteit. Het veiligheidsprofiel en de tolerantie zijn grondig getest en zijn in lijn met de wetgeving voor medische hulpmiddelen. Het product bevat geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, zout of bewaarmiddelen.

XL-S Medical Max Strength beperkt de calorieopname van de belangrijkste voedingsstoffen: koolhydraten, suiker en vet. Het bevat Clavitanol, een gepatenteerd natuurlijk complex dat de afbraak en absorptie van deze voedingsstoffen beperkt. Dit leidt tot een beperktere calorieopname: u verliest meer gewicht dan met diëten en bewegen alleen. Dat is klinisch bewezen. Bovendien verlaagt het het glucosegehalte in het bloed. Dit helpt om uw zin in eten te verminderen en bij het beheersen van het glucosegehalte in het bloed.

 • Beperkt de calorieopname van de belangrijkste voedingsstoffen.
 • Bevat Clavitanol.
 • Klinisch bewezen werkzaamheid.

Indicatie

Voor de behandeling en preventie van overgewicht en obesitas.

 • Beperkt de calorieopname van de belangrijkste voedingsstoffen: Vetten, koolhydraten en snelle suikers.
 • Vermindert de eetlust en de zin in zoetigheid
 • Verbetert de darmtransit

Gebruik van XL-S Medical Max Strength Gewichtsverlies

 • Je moet de tabletten nemen voor de maaltijd, met vloeistof.
 • Om overgewicht te behandelen. Neem 2 x 2 tabletten/dag (steeds 2 tabletten per maaltijd, bij de 2 belangrijkste maaltijden). Neem niet meer dan 4 tabletten per dag.
 • Om uw gewicht te beheersen. XL-S Medical Max Strength is een uitstekend hulpmiddel om te voorkomen dat u bijkomt, want u kunt het nemen elke keer u calorierijk eet.

Ingrediënten XL-S Medical Max Strength Gewichtsverlies

Clavitanol, een op planten gebaseerd gepatenteerd complex, microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), tricalciumfosfaat en magnesiumstearaat.

Waarschuwing

 • Alleen aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het gebruik van dit product door adolescenten van 12-18 jaar moet gebeuren onder het toezicht van een arts.
 • Neem XL-S Medical Max Strength niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als uw BMI lager is dan 18,5.
 • Lees de bijsluiter voordat u dit product gebruikt.

Raadpleeg uw arts voordat u XL-S Medical Max Strength neemt:
 • als u diabetes hebt, want XL-S Medical Max Strength helpt om de zin in eten te verminderen door het glucosegehalte in het bloed in evenwicht te brengen. Patiënten met diabetes moeten hun dagelijkse diabetesbehandeling misschien aanpassen om hypoglykemische aanvallen te verminderen.
 • als u een bekende overgevoeligheid hebt voor druiven, maïs of afgeleide producten daarvan.
 • als u een medische aandoening heeft.
Bewaren:
 • Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
 • Droog bewaren bij maximaal 25 °C.
€ 70,08
€ 63,07

Laatste reviews en ervaringen met XL-S Medical Max Strength Gewichtsverlies

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Motiverende pillen

  Ik gebruik de pillen ongeveer 2 weken. Ik merk dat ik hierdoor gemotiveerder ben om af te vallen. Echt gewichtsverlies heb ik nog niet gemerkt, maar ik ben ook niet bijgekomen. De pillen zijn wel echt effectief na het eten van een zware maaltijd, je hebt ook minder honger door het nemen van de pillen. Handig formaat ook om in je tas mee te nemen bv. op restaurant.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Afvallen.

  Nu ongeveer een week aan het innemen en inderdaad minderhonger. Echter wel nog s avonds nog zin in zoetigheid. Misschien nog ff afwachten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Gewicht blijft stabiel

  Ik heb dit product nu ongeveer 3 maanden gebruikt. Ik doe sinds enkele maanden zittend werk en beweeg daarnaast veel te weinig. Daardoor begon mijn gewicht langzaam aan te toe te nemen. Door dit product te beginnen gebruiken, en enkel bij de hoofdmaaltijd te gebruiken (slechts 1x 2 pillen per dag) (hoewel 2x 2 pillen per dag geadviseerd), bleef mijn gewicht stabiel, ook al heb ik mijn bewegings- en voedingspatroon niet aangepast. Ideale luilekker oplossing! Enige minpunt: er moet gelet worden dat je 30min voor de maaltijd de pillen inneemt: dat is soms moeilijk in te schatten en daarom neig ik om over te stappen naar XL-S Medical Ultra 5.

  Was deze beoordeling nuttig?

XL-S Medical Max Strength Gewichtsverlies kopen

Je kan XL-S Medical Max Strength Gewichtsverlies van het merk XL-S, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Mannen
Afslanken > Hongerstillers
Afslanken > Vetabsorbeerders
Afslanken > Vetverbranders
Afslanken > Suikerlustverminderende producten
Afslanken > Combinatiepreparaten