€ 27,95
€ 20,96
Bespaar 25% (€ 6,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van XLS Kuur Duo Heupen & Dijen

XLS Kuur Duo Heupen & Dijen is ontwikkeld voor vrouwen die wensen af te slanken ter hoogte van de dijen, heupen en benen.

Indicatie

XLS Kuur Duo Heup & Dijen bevat verschillende plantenextracten die helpen bij het verminderen van plaatselijk overtollig vet door:

1. De verbranding van de vetten (groene thee);
2. Een goede circulatie in de benen (druivenpitten);
3. Het bevorderen van de drainage (rozemarijn).

Al deze werkingen zijn onontbeerlijk voor het afslanken van de benen.

Gebruik van XLS Kuur Duo Heupen & Dijen

Twee tabletten per dag met een glas water doorslikken, na het ontbijt. De tabletten kunnen in tweeën worden gebroken, zodat ze makkelijker door te slikken zijn.
Voor een optimaal resultaat wordt een afwisselende en evenwichtige voeding aanbevolen, met een dagelijkse calorieopname van 1 500 kcal (voor vrouwen) of 2 000 kcal (voor mannen) en dient minstens 1,5 liter water per dag te worden gedronken.

Het is belangrijk om de vijf volgende grondbeginselen in acht te nemen:
-Minstens 1,5 liter water per dag drinken.
-De hoeveelhuid zout, alcohol, vet- en suikerrijke voedingsmiddelen verminderen.
-’s Avonds een lichte maaltijd nemen omdat het lichaam ’s nachts minder calorieën verbrandt.
-Drie maaltijden per dag nemen, met twee gezonde tussendoortjes om de stofwisseling te stimuleren. Voldoende tijd nemen om te eten.
-Regelmatig aan lichaamsbeweging doen om de overtollige calorieën te verbranden.

Ingrediënten XLS Kuur Duo Heupen & Dijen

Extract van groene thee (Camelia sinensis, blad) – Extract van paardenbloem (Taraxacum officinalis, blad) – Extract van rozemarijn (Rosmarinus officinalis, bloem) – Druivenpitextract (Vitis vinifera, zaad) – Vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose) – Geleermiddel (hydroxypropylcellulose) – Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat, stearinezuur) – Kleurstoffen (titaandioxide, geel ijzeroxide, rood ijzeroxide).

Waarschuwing

-De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
-Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
-Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
-Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of de borstvoedingsperiode.
-Niet gebruiken in geval van allergie voor één of meerdere bestanddelen.
-Op een koele en droge plaats bewaren bij kamertemperatuur.
XLS Kuur Duo Heupen & Dijen 30 tabletten
€ 27,95
€ 20,96

Laatste reviews en ervaringen met Xls kuur duo heupen & dijen

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Merk niks van dat ik deze inneem.Mss toch goede resultaten na enkele dozen. jammer het ymea product dat ik ook neem merk je na 10 dagen al....gr en zal zeker nog iets anders proberen
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Dit raad ik echt niemand aan. Ik had vanaf de eerste inname een vol gevoel (lijkt op het eerste zich positief) en dus ook geen eetlust. Maar vanaf dag twee had ik last van constipatie en ben ik op dag 3 overgegaan op het nemen van Laxido in de hoop dat dit zou helpen. Spijtig genoeg geen beterschap, ik viel geen gram af en had vreselijk buikkrampen. In totaal heb ik het iets meer dan een week geprobeerd en heb ik meer dan een week nodig gehad om te herstellen van de aanslag op mijn darmen!!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Na inname van 2 dozen, in combinatie met 4x wekelijks sporten en gezonde voeding: geen enkel resultaat te merken. Ook behoorlijk moeilijk door te slikken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er pas mee begonnen en het lijkt te werken, ik heb veel minder eetlust en ongeveer 800g verloren. Ik denk dat ik het ga aanbevelen aan de personen rondom mij.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na bijna een maand zie ik nog geen flagrante resultaten in het kader van mijn dieet dat ik nochtans strikt volg. Ik ga nochtans een doosje bestellen om resultaten te zien aan het einde van de maand.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt goed de dijen en de heupen te verstevigen. Perfect middel om af te vallen. Vetten worden spieren. Een perfecte aanrader bovenop vetverbranders.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Positieve mening, dankzij XLS ben ik 2kg afgevallen in 2 weken in combinatie met een dieet ! Net wat ik nodig had! De tabletten zijn deelbaar dus de inname is makkelijk. Niets negatiefs op aan te merken!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een vermindering opgemerkt op vlak van cellulitis door het innemen van een supplement dat de koolhydraten vermindert. Ik ben niet dik (52kg voor 1m68) maar heb wel last van vetmassa op mijn heupen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voelde de eerste dagen "tintelingen" in mijn benen. Dat wijst op een betere bloedsomloop... Mijn cellulitis is ook verminderd, in combinaties met 3 x 1 uur cardio per week.. En een creme. Maar het is zeker geen wondermiddel en ik denk niet dat ik opnieuw zal bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is ook een super produkt bij het plots aankomen zonder gewichtsvermeerdering van de overgang,samen met een gezonde voeding en veel beweging.Ik ben heel erg blij.

XLS Kuur Duo Heupen & Dijen kopen

Je kan XLS Kuur Duo Heupen & Dijen van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling XLS Kuur of via de volgende categorie:
Afslanken > Combinatiepreparaten