Omschrijving van XLS Medical Eetlust Remmer

XL-S Medical Eetlust Remmer is een natuurlijk product voor de beheersing van de eetlust, hongerbuien en ongecontroleerd eetgedrag. Klinische studies hebben aangetoond dat Redusure de eetlust en het hongergevoel onder controle houdt door een aangenaam gevoel van verzadiging te bevorderen. 

XLS Medical Eetlust Remmer is een efficiënt instrument voor gewichtsbeheersing in combinatie met een evenwichtige voeding en regelmatige fysieke activiteit. XL-S Medical Eetlust Remmer is bewezen veilig en heeft geen neveneffecten.

XLS Medical Eetlust Remmer is een gespecialiseerd product voor gewichtsverlies voor zwaarlijvige personen die een sterk vergrote maag hebben. Het product is geschikt voor personen die voortdurend honger hebben en bijkomen omdat ze te veel eten.

Dankzij zijn unieke formule heeft XLS Medical Eetlust Remmer de volgende effecten:
 • Geeft een langdurig verzadigd gevoel
 • Remt de eetlust en de drang naar tussendoortjes
 • XLS Medical Eetlust Remmer leidt daarom tot significant gewichtsverlies (gemiddeld 2,5 kg gewichtsverlies op 2 maanden) 

De unieke formulering van XLS Medical Eetlust Remmer leidt tot een langdurige respons van de bloedglucose na een maaltijd. Dit helpt:
 • De eetlust te remmen en hongertjes onder controle te houden
 • Een langdurig verzadigd gevoel te geven
 • De voedselopname te verminderen en een significant gewichtsverlies te verkrijgen

XLS Medical Eetlust Remmer: gemiddeld 2,5 kg gewichtsverlies op 2 maanden.1. Gerandomiseerde, placebogecontroleerde, dubbelblinde studie, Walsh DE, Yaghoubian V et al. Int. Journal of Obesity.; 8(4): 289-93, US, 1984

Indicatie

XLS Medical Eetlust Remmer is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing om het verzadigingsgevoel te verhogen en de eetlust onder controle te houden. Dit doeltreffend hulpmiddel bevat Redusure, een speciaal vezelcomplex met een grote zwelcapaciteit, wat zorgt voor een aangenaam gevoel van verzadiging.

De efficiëntie van de producten is klinisch bewezen en er zijn geen nevenwerkingen gekend. XLS Medical Eetlust Remmer stimuleert het verzadigingsgevoel, vertraagt de maaglediging en verlengt de glykemische respons na maaltijden.

Klinische studies tonen een bewezen doeltreffendheid op gewichtsverlies met een gemiddeld gewichtsverlies van bijna 3 kg extra versus placebo na 2 maand.

Gebruik van XLS Medical Eetlust Remmer

Hoe neemt u XLS Medical Eetlust Remmer?
 • Neem 3 capsules, 30 min. vóór een maaltijd en/of tussen de maaltijden om te vermijden dat u tussendoortjes gaat eten.
 • De capsules moeten worden genomen met een vol glas water.
 • Niet meer dan 9 capsules per dag nemen. 

XLS Medical Eetlust Remmer bevat een natuurlijk actief bestanddeel. Het is wetenschappelijk bewezen, heeft een duidelijk aangetoond veiligheidsprofiel en wordt goed verdragen.

Ingrediënten XLS Medical Eetlust Remmer

Samenstelling van XL-S Medical Eetlust Remmer:
Iedere capsule bevat 500 mg Redusure™.

Ingrediënten: Speciaal complex van uiterst absorberende vezels van plantaardige oorsprong (konjacwortel) en magnesiumstearaat.

XL-S Medical Eetlust Remmer, waarvan bewezen is dat het ongevaarlijk is, wordt goed verdragen.
XL-S Medical Eetlust Remmer bevat geen bestanddelen van dierlijke oorsprong en geen kleurstoen, kunstmatige aroma's, bewaarmiddelen en zout.

Bevat Vezelcomplex van amorfophallus konjac planten.

Bijwerkingen van XLS Medical Eetlust Remmer

Er werden slechts zeer zelden ongewenste bijwerkingen vastgesteld (≤ 0,01 %). Het ging in die gevallen om overgevoeligheidsreacties die kenmerkend zijn voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte darmklachten. Als deze bijwerkingen zich voordoen dient u de behandeling stop te zetten.

Waarschuwing

 • Enkel aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Wordt afgeraden voor jongeren van 12 tot 18 jaar, behalve na medisch advies. 
 • Dit product wordt afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen met een BMI (Body Mass Index) lager dan 18,5. 
 • XL-S Medical Eetlust Remmer moet genomen worden met een groot glas water (ongeveer 250 ml). De capsules niet openen en niet innemen in poedervorm. 
 • Raadpleeg uw dokter alvorens XL-S Medical Eetlust Remmer in te nemen:
  - In geval van diabetes, daar XL-S Medical Eetlust Remmer een daling van het glucosegehalte in het bloed kan veroorzaken en zo de aanmaak van insuline kan verminderen. Voor personen met diabetes zou het dan ook nodig zijn met hun behandelend geneesheer een aanpassing van hun behandeling in overweging te nemen om het risico op hypoglykemie (te lage bloedsuikerspiegel) te vermijden.
  - In geval u een geneesmiddel tegen cholesterol inneemt. - bij bekende medische problemen. 
 • Er wordt aanbevolen ieder geneesmiddel ten minste 1 uur vóór of 4 uur na het innemen van XL-S Medical Eetlust Remmer in te nemen. Raadpleeg uw behandelend geneesheer om de dosering van XL-S Medical Eetlust Remmer aan te passen.
XLS Medical Eetlust Remmer 120 tabletten
€ 55,90
€ 41,93
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Xls medical eetlust remmer

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product het helpt werkelijk. ik heb minder eetlust en minder zin in zoete dingen en zal dit zeker nogmaals bestellen .....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt echt wel ik heb minder zin in tussendoortjes wat dus alleen maar tengoede komt . Ik neem dit product samen met xls medical om een optimaal resultaat te bekomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het al een hele tijd en het helpt. Het remt de honger wat af. Heb er geen bijwerkingen van. Aangeraden is om er 3 per dag te nemen, ik neem er 2. Is voor mij, persoonlijk voldoende.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zó blij met dit supplement! Ik eet niet meer teveel en ben op 4 dagen tijd al 2kg afgevallen. Ik probeer het te doen met 6 pillen per dag en dat lukt goed. Gisteren heb ik er zelfs geen enkel nodig gehad. Mijn maag is het precies al gewoon dat ik minder eet dan gewoonlijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij werkt dit product samen met een uitgebalanceerde voeding prima! Reeds 5 kilo kwijt op anderhalve maand! Was een fervente snoeper, en dit product helpt om van al dat lekkers af te blijven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt ontzettend goed tegen spierkrampen, gewoon eentje nemen als ik het heb en weg is het en heb een rustige nacht... duurt maar een 12 tal uren voor het terug is maar het helpt en daar ben ik heel blij om.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Samen met xxl vetbinder werk het perfekt je hebt te behoefte om tegevalle te snaaien en zonder te sporten ben ik in 7 maand 20 kg af te vallen dus twee maten broek kleiner . groet paul.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletten hebben mijn eetlust niet verminderd; integendeel, ik had vlugger honger dan vroeger. Het omhulsel van de poeder is niet stevig: bij het uitduwen van de tabletten zijn er enkelen stuk uit de verpakking gekomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed. Honger is gedurende enige tijd gestild. Na een tijdje is er toch wat gewenning. Hierdoor vermindert het effect na enkele weken gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb toch wat resultaat sinds ik dit product inneem. Graag wou ik toch enige informatie of er nog iets straffer op de markt is? Dit is ook goedkoper als ik het onlinr bestel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij werkt dit, hopelijk voor anderen ook. Werd vlug geleverd en zonder vragen te stellen zoals vaak in de apotheker, ik kan dit echt aanraden. 10/10
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Vermindert hongergevoel maar desondanks blijft de eetlust even groot. Reeds aan 2e grote verpakking bezig maar nog geen resultaat op de weegschaal ondanks gezonde voeding
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Eetlust is niet in orde gebracht - zin in suikers ook niet - maagpijn - constipatie - wat is termijn om resultaten te verkrijgen? Weinig effect..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product onderzocht, en ik heb meerdere dokters in Ierland gevraagd om een beoordeling te geven over dit product. Ik heb enkel goede feedback gekregen van de verschillende mensen. Jammergenoeg werkt dit product niet bij mij persoonlijk. Ik gaf het product ook aan een assistent van mij, en zij vond dat het heel goed werkte. Ik zou dit product een 5 geven, hoewel mijn persoonlijke ervaring met dit product iets minder is.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nu 2 weken 3 x 2 pillen per dag. Hongergevoel is weg, 2.5 kg kwijt. Wel opgeblazen gevoel in buik. Ontlasting wordt wel ontregeld. Van congestie tot diarree. Maar het gaat om het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product doet wat het moet doen. Na 1 week ben ik 3 kilo kwijt. Dit in combinatie met een goed voedingspatroon.Het remt de behoefte naar zoetigheid. Ik heb er (nog) niet bij gesport. Ik zou het zeker mensen aanraden met iets overgewicht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed afvalproduct, ik heb nog niet veel kilo's verloren maar ik houd me op +/- 2 kg per maand. Bedankt aan Farmaline om al deze medicijnen goedkoper te verkopen. Gelukkig nieuwjaar !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het regelmatig en ik ben zeer tevreden, ik snoep niet meer, behoud van ideale gewicht, ik raad het aan alle snoepers aan net zoals ik was.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tabletten liggen zeer zwaar op de maag en is ook niet makkelijk om altijd dertig minuten voor de maaltijd te nemen. Voor de rest wel iets minder hongergevoel maar niet spectaculair en ook geen gewichtsverlies. Dus niet voor herhaling vatbaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  uitstekend om te eetlust te remmen en eetporties te verkleinen, zonder hongergevoel of ongemakken die gepaard gaan aan minder te eten. aanrader om gewicht te verliezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het maakt afvallen tijdelijk makkelijker, voor lange termijn resultaat zal je echter ook je levensstijl moeten aanpassen. Voor op korte termijn kilo's verliezen zonder honger is dit middel ideaal.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De eetlustremmer vinden wij goed na de inname van de pillen heb je later bij de maaltijd niet zo een grote eetlust en zeker om tot de volgende maaltijd kan je goed verder.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik voel de eetlust minderen, enkel dat ik toch nog wat blijf snoepen door de drang, niet de honger dus heeft het toch nog wat meer tijd nodig denk ik
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik nu deze tabletten twee weken. Het lijkt iets te helpen (0,5 KG minder) Maar is misschien nog iets te kort om hierover definitief is te zeggen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb niet de indruk dat deze echt werkt . Ik had eerst geprobeerd er maar 2 capsulesin te nemen per maaltijd maar je hebt er echt 3 vandoen zodat je het gevoel krijgt dat je maag al vol zit.er staat een half uur voor de maaltijd maar ze hebben langere tijd nodig eer ze in werking schieten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan namelijk nog geen perfecte score geven, want ik heb het produkt namelijk nog niet helemaal gebruikt. Maar naargelang ik de bijsluiter lees, denk ik wel dat het goed in de markt ligt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een half uurtje, voor het eten van je maaltijd, twee pilletjes nemen. Ik heb dan precies het gevoel alsof ik een liter water gedronken heb en bijgevolg minder honger ervaar. Ook na het eten blijft de drang naar snacks enorm uit!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Veel minder honger, dus eet ook minder. Echt veel gewicht nog niet verloren, maar wel aanrader om vreetbuien en zin naar zoete en ongezonde tussendoortjes te beperken :)

XLS Medical Eetlust Remmer kopen

Je kan XLS Medical Eetlust Remmer van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Hongerstillers