€ 77,79
€ 70,01
Bespaar 10% (€ 7,78)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van XLS Medical Max Strength - Gewichtsverlies 120 tabletten

Omschrijving van XLS Medical Max Strength - Gewichtsverlies

XL-S Medical Max Strength laat kilo's dalen door de afbraak van vet, suikers en complexe koolhydraten te verminderen waardoor ze niet kunnen opgenomen worden door het lichaam. Het is daarom geschikt voor personen die houden van vetrijke en suikerrijke voeding, nam. chocolade, taartjes, pizza’s etc. De beperkte absorptie van koolhydraten verlaagt het glucose-en insulinegehalte in het bloed. Dit helpt om de zin in eten te verminderen.

XL-S Medical Max Strength is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor efficiënte gewichtscontrole, als het wordt gecombineerd met een evenwichtig dieet en regelmatige fysieke activiteit. Het veiligheidsprofiel en de tolerantie zijn grondig getest en zijn in lijn met de wetgeving voor medische hulpmiddelen. Het product bevat geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, zout of bewaarmiddelen.

XL-S Medical Max Strength beperkt de calorieopname van de belangrijkste voedingsstoffen: koolhydraten, suiker en vet. Het bevat Clavitanol, een gepatenteerd natuurlijk complex dat de afbraak en absorptie van deze voedingsstoffen beperkt. Dit leidt tot een beperktere calorieopname: u verliest meer gewicht dan met diëten en bewegen alleen. Dat is klinisch bewezen. Bovendien verlaagt het het glucosegehalte in het bloed. Dit helpt om uw zin in eten te verminderen en bij het beheersen van het glucosegehalte in het bloed.

 • Beperkt de calorieopname van de belangrijkste voedingsstoffen.
 • Bevat Clavitanol.
 • Klinisch bewezen werkzaamheid.

Indicatie

Voor de behandeling en preventie van overgewicht en obesitas.

 • Beperkt de calorieopname van de belangrijkste voedingsstoffen: Vetten, koolhydraten en snelle suikers.
 • Vermindert de eetlust en de zin in zoetigheid
 • Verbetert de darmtransit

Gebruik van XLS Medical Max Strength - Gewichtsverlies

 • Je moet de tabletten nemen voor de maaltijd, met vloeistof.
 • Om overgewicht te behandelen. Neem 2 x 2 tabletten/dag (steeds 2 tabletten per maaltijd, bij de 2 belangrijkste maaltijden). Neem niet meer dan 4 tabletten per dag.
 • Om uw gewicht te beheersen. XL-S Medical Max Strength is een uitstekend hulpmiddel om te voorkomen dat u bijkomt, want u kunt het nemen elke keer u calorierijk eet.

Ingrediënten XLS Medical Max Strength - Gewichtsverlies

Clavitanol, een op planten gebaseerd gepatenteerd complex, microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), tricalciumfosfaat en magnesiumstearaat.

Waarschuwing

 • Alleen aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het gebruik van dit product door adolescenten van 12-18 jaar moet gebeuren onder het toezicht van een arts.
 • Neem XL-S Medical Max Strength niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als uw BMI lager is dan 18,5.
 • Lees de bijsluiter voordat u dit product gebruikt.

Raadpleeg uw arts voordat u XL-S Medical Max Strength neemt:
 • als u diabetes hebt, want XL-S Medical Max Strength helpt om de zin in eten te verminderen door het glucosegehalte in het bloed in evenwicht te brengen. Patiënten met diabetes moeten hun dagelijkse diabetesbehandeling misschien aanpassen om hypoglykemische aanvallen te verminderen.
 • als u een bekende overgevoeligheid hebt voor druiven, maïs of afgeleide producten daarvan.
 • als u een medische aandoening heeft.
Bewaren:
 • Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
 • Droog bewaren bij maximaal 25 °C.
€ 77,79
€ 70,01

Laatste reviews en ervaringen met XLS Medical Max Strength - Gewichtsverlies

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Prima product.

  Als men zich een beetje aan de regels houd is dit wel de juiste product om te gebruiken. Ik ben er nu enkele weken mee begonnen en ben reeds onderhalve kilo kwijt... Dus een echte aanrader XLS Medical Max Strength en denk wel dat ik hiermee blijf doorgaan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullnonenonenonenone
  1/5
  Beoordeeld door
   
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik ben weer op men gewicht

  Ik woog 92 kg ben naar 89 gegaan in een paar dagen en nu terug 92 hoe komt dat of werkt dat maar achter een paar weken en ik moet nu antibiotica nemen mag ik nog die pillen nemen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   
  4 van 5 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ben er nog maar juist mee bezig , maar heb toch al minder eetlust.hopende op snel resultaat.kan het wel goed verdragen dus aftellen naar een positief resultaat

  Was deze beoordeling nuttig?

XLS Medical Max Strength - Gewichtsverlies kopen

Je kan XLS Medical Max Strength - Gewichtsverlies van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Mannen
Afslanken > Vetabsorbeerders
Afslanken > Vetverbranders
Afslanken > Suikerlustverminderende producten
Afslanken > Combinatiepreparaten