€ 99,95
€ 79,96
Bespaar 20% (€ 19,99)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van XLS Medical Max Strength 120 tabletten

Omschrijving van XLS Medical Max Strength

De XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit belangrijke voedingsstoffen: koolhydraten, suiker en vet. Het product bevat de werkzame stof Clavitanol™, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt.

Dit resulteert in een verminderde opname van calorieën, waardoor je meer afvalt dan met alleen een gebalanceerd voedingspatroon en lichaamsbeweging. Bovendien verlaagt het het glucosegehalte in het bloed. Dit helpt om uw zin in eten en zoetigheid te verminderen en bij het beheersen van het glucosegehalte in het bloed.

XL-S Medical Vetbinder Max Strength heeft een unieke werking:
- Vermindert de calorieopname uit KOOLHYDRATEN, SUIKER en VET
- Vermindert de eetlust

Natuurlijk en wetenschappelijk bewezen effectief in combinatie met gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

XL-S Medical Max Strength is nóg 33 % efficiënter dan de andere producten in het XL-S Medical gamma.

Indicatie

Voor wie?
Voor patiënten die zowel veel vet, snelle suikers als koolhydraten eten

Impact?
- Vermindert de taille met gemiddeld 3,17 cm in 12 weken
- Vermindert de heupomtrek met gemiddeld 2,99 cm in 12 weken
- Vermindert het lichaamsvet met gemiddeld 2,14 kg in 12 weken

Gebruik van XLS Medical Max Strength

Neem tweemaal daags twee tabletten voor de belangrijkste hoofdmaaltijden.
Dit zijn de maaltijden waar je de meeste koolhydraten, suikers en vetten binnenkrijgt, in de meeste gevallen zal dit de lunch en de avondmaaltijd zijn.

Meld je aan bij XL-S Support voor persoonlijk advies van de diëtiste om te bepalen wat voor jou het beste moment is.

- Neem niet meer dan 4 tabletten per dag
- Je kunt XL-S Medical Vetbinder Max Strength een maand of langer gebruiken, afhankelijk van jouw streefgewicht
- Voor een optimale werking wordt geadviseerd om minimaal 2 liter water per dag te drinken

Ingrediënten XLS Medical Max Strength

Actief bestanddeel = Clavitanol is een gepatenteerd natuurlijk complex dat het afbreken en omzetten van koolhydraten, suikers en vetten in calorieën beperkt

Inerte excipiëntia: microkristallijne cellulose, tricalciumfosfaat en magnesiumstearaat
Gecoat met: hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)
Tablet: ovalen vorm met witte coat

- Bevat geen toegevoegde smaakstoffen, zout of bewaarmiddelen
- Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong

Waarschuwing

- Alleen aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het gebruik van dit product door adolescenten van 12-18 jaar moet gebeuren onder het toezicht van een arts.
- Neem XL-S Medical Max Strength niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als uw BMI lager is dan 18,5.
- Lees de bijsluiter voordat u dit product gebruikt.
XLS Medical Max Strength 120 tabletten
€ 99,95
€ 79,96

Laatste reviews en ervaringen met Xls medical max strength

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt mij mijn darmen op peil te houden en de pijn te verlichten ondanks dat dit niet de medicatie daar voor is help het bij mij wel. Super gevoel en verzwaren doe ik ook niet. Is voor mij ideaal !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Help gevoelig voor mijn dieet. Gewichtsverlies, maar wees voorzichtig niet te vergeten om aanzienlijk te verminderen calorie-inname en de kosten te verhogen door regelmatige sportieve activiteit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben 5 kg vermager maar ik ben al 8 maanden bezig dus snel resultaat heb je niet. Ik had sneller resultaten verwacht.Want heeft dit geen nadeel voor de gezondheid?
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik begon het te gebruiken, maar het verstopt me heel hard... dus niet echt een succes ondanks de hoge prijs... Zeer teleurgesteld over dit product....
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het product voor het eerst en het ziet er niet erg effectief uit, ik verlies maar omdat ik elke dag tonijnsalade eet ......
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  tot nu kan ik nog niet oordelen wat ik wel weet is dat ik mijn derde week bezig ben en nog geen gram verminderd.hopelijk zal het toch wat helpen ik hoopte op een 5tal kg.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  XLS Medical is een zeer goed product voor een afslankend dieet 100% winnen op de hele lijn. Het assortiment medische hulpmiddelen is erop gericht om mensen met overgewicht gepersonaliseerde oplossingen te bieden om gemakkelijker gewicht te verliezen. Afhankelijk van hun doelstellingen is het resultaat zelfs klinisch bewezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en correcte levering. Heel vriendelijke bestuurder die alles heeft afheleverd op het voorziene tijdstip. Bedankt voor de juiste handeling op het juiste moment
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je recommande XLS Medical Max Strengh à toutes les personnes souhaitant faire régime. La perte de poids est garanti en utilisant ce produit. Le résultat est visible déjà après un mois.
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Met of zonder enig verschil. Ik dacht dat ik sneller gewicht zou verliezen met XLS Medical max sterkte 120 Tabletten. Maar ik maak voor u geen verschil. Lang leve sport
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik weet eigenlijk niet goed wat ik van dit product moet vinden. Er wordt wel heel weinig succes geboekt. Ondanks dat er zó veel reclame over gemaakt werd. Misschien ga ik toch iets anders uittesten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb 1 maand XLS Medical Max Strength 120 tabletten genomen en helemaal niets afgevallen en ook geen enkele centimeters smaller. Kan niet geloven dat andere hiermee gewicht en omtrek verliezen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas een week bezig met het innemen van het product en merk weinig verschil. Te kort om een mening te geven. Heb echter geen nevenwerkingen en volg de instructies goed op.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem xls medical nu twee weken en daarbij sta ik ook op een dieet van 1450 calorieën en ik sport 3 tot 5 keer per week! Ik ben niks afgevallen! Ik ben ook niet omhoog gegaan, maar ik had er meer van verwacht!
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Grote teleurstelling! Geen effect aangekondigd op mij of mijn dochter! Grote verstopping probleem, angst daarnaast voor een andere basisbehandeling die ik zo wachten 2 uur tussen neemt.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is moeilijk voor mij om een echt objectief oordeel te geven, omdat ik tegelijkertijd een voedselherstellende balans aan het opbouwen ben Ik zal de effectiviteit alleen kunnen testen als ik me stabiliseer om mijn gewicht te behouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  6 weken geleden gestart en 4,5kg lichter, wel heel de tijd geen suikers gegeten en weinig alcohol in het weekend, is goed hulpmiddel om dit vol te houden. Geloof niet dat je ervan vermagerd, gezond eten hoort erbij. Nog 2.5kg te gaan en ik ben tevreden.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Une grande déception ! Ça marche pas du tout et en plus ça fait de la constipation, donc dans 10 jours j'ai arrêté et donné la boîte à une copine, mais elle aussi m'a dit que elle est constipe avec
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze medicatie lijkt te helpen met het afvallen, in combinatie met gezond eten en regelmatig bewegen natuurlijk. Al weet ik natuurlijk niet zeker of de medicatie hier effectief aan bijdraagt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Neemt hongergevorl wel weg maar ik heb nog niet gewenst resultaat en vindt het moeilijk om een halfuur voor de maaltijd in te nemen met veel water drinken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet wat het beloofd. In combinatie met een dieet val je af. Of je er daadwerkelijk van vermagerd kan ik niet inschatten. Maar het neemt wel het hongergevoel en de drang naar suiker weg. In combinatie dieet met XLS medical op 3 weken, 3 kilo vermagerd is een resultaat waar ik zeer tevreden mee ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog maar bezig van begin februari maar zie toch al veranderingen. We houden jullie op de hoogte van het verdere verloop van de kuur met xls medical 120 tabletten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het helpt zeker met afvallen maar het gaat niet zo snel als op de reclame tenzij je echt ook nog op je eten gaat letten. Over het algemeen ben ik er dus wel tevreden mee
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan nog geen echt resultaat neerschrijven, daar ik het product eerst 2 weken neem. Ik neem 's middags en 's avonds een half uurtje voor het eten telkens 2 tabletten, verder let ik wat op mijn voeding en ik kijk uit naar daadwerkelijk resultaat.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  het beoogde resultaat heeft geen voldoening gegeven, doos opgebruikt en het helpt van geen kant, meer kan ik u niet vertellen, ontgoocheld, misschien eens iets anders proberen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tabletten nu bijna 3 maanden en ongeveer 5 kilo afgevallen. Let hierbij wel op mijn voeding. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en er wordt een leuk klein doosje meegeleverd waardoor je de tabletten overal kan meenemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  door de pillen een half uurtje voor het eten in te nemen, kan je minder (hoeveelheid) eten, en ben je snelle voldaan. handig is het bijgeleverde doosje om een paar pillen mee in je handtas te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 25 kilo afgevallen door gezonder te eten. Geen dieet. Enkel gezon en bewust eten Dit vind ik een prima middel om op gewicht te blijven. Nu gebruik ik het bij het avondmaal dan kan ik mee eten met iedereen en proeven van alles, zelfs frietjes en spaghetti eet ik mee. Het doet wat het beloofd.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wilde graag een beetje afvallen en heb dit product regelmatig naar gebruiksaanwijzing ingenommen maar zonder success. Ik heb geen gewicht verloren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product nog maar 2 weken maar heb een goede eerste indruk; mijn hongergevoel en goestinkjes in 'iets lekkers' zijn duidelijk afgenomen. Dit helpt heel zeker bij het diëten. Het is echter te vroeg om te weten of ik werkelijk gewicht verlies.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  merk geen werking , heb dit al enkele weken in gebruik.de prijs is te duur voor dit produkt.Het enigste wat ok is de verzending en de betaalmethodes bij farmaline
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende resultaten. Ik combineer het wél met gezond eten (veel fruit en rauwe groentes), maar vooral het aantal maaltijden per dag beperken tot 3.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  XLS-medical levert producten die doen wat moet. Het handige pillendoosje dat er bij geleverd wordt is superhandig, nooit meer zoeken achter de pilletjes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onderdrukt inderdaad het hongergevoel en volgens mij val ik inderdaad sneller af. Is makkelijk in te nemen, 2 tabletten net voor de 2 maaltijden met het meeste calorieën.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product voor het eerst gebruikt in 2016. Ik ben er super tevreden van, een aanrader. Iets duurder dan de producten in hetzelfde gamma maar het loont de moeite.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  in goede staat ontvangen en op zeer korte teermijn geleverd dit product benaderd mijn doelstelling, geen ongewenste neveneffecten ben zeer tevreden van dit product.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product nu 2weken - doe voldoende beweging -drink meer dan 2l water en kijk naar alles wat ik eet ma ar ben nog niets afgevallen -probeer dit nog eventjes vermits dosis voor 1 maand ontvagen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  helpt wel in combinatie met aangepaste voeding - stoelgang vergemakkelijkt opmerkelijk - in combinatie met een koolhydraat arm dieet weet ik niet of het nodig is
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het is nog te vroeg om daarover iets te zeggen (we zijn er nog niet met bezig ) de afhandeling verloop steeds zeer goed, en Farmaline is betrouwbaar;
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind xls een goed product . eerst viel ik niet af maar na een paar weken volhouden wel . ik eet minder en heb sneller een vol gevoel. ben nu 5 kilo kwijt . en dat vind ik super
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  GEEN enkel resultaat enkel verstoppingen wel lichte toename in gewicht. OORZAAK? Na een diner (na 7-8 uur) wel 1 dringende grote stoelgang en dat vond ik niet normaal
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had deze tabletten gekocht in de hoop op een vrij korte periode wat kilo's te kunnen verliezen. Ik ben nog niet door de hele voorraad maar voorlopig jammer genoeg nog geen gewicht verloren.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Hiervoor is het nog te vroeg denk ik. Tot nu toe geen gewichtsverlies te merken. Ik de k dat het over een maand beter zal zijn, dat hoop ik althans.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het product helpt niet altijd om aan gewicht te verliezen; het vermijdt wel een te groot hongergevoel te hebben en is beslist niet schadelijk voor de gezondheid. Ik ga het nog eens aanschaffen om het resultaat te zien . Ik ben tot nog toe 1 kilo vermagerd op 4 weken met rekening te houden met mijn calorie inname en geregeld te bewegen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij mij is er op nog geen 2 weken -3,7kg af, helpt tegen het hongergevoel. Ik doe het in combinatie met gezond eetpatroon, ik verschiet vooral dat er op nog geen 2 weken al zoveel aan af is, dat lukt mij niet door alleen op mijn voeding te letten. Wel zeker genoeg water bij drinken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Best wel tevreden van XLS Medical Max Strength. Reeds 1 maand genomen (zonder echt op eten te letten) en toch 2kg kwijt. Intussen een 2de doos aangeschaft..... Denk mits aanpassing van de voeding dat de resultaten wel mooi kunnen zijn met dit product. De moeite waard alvast om es te proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt echt. Ik wissel dit af met een combinatie van de koolhydraten blokker en de vetbinder en dit is een ideale combinatie. Deze gebruik ik vooral bij feestjes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In het begin goede resultaten en gewichtsverlies. Na langdurig gebruik nl aantal maanden was de werking van de pillen niet meer zo zichtbaar. Al bij al toch goede resultaten in de eerste 6 weken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een kuur ben ik reeds 4kg vermagerd. Het product remt de eetlust af en persoonlijk ondervind ik geen nevenverschijnselen. Ben nu begonnen met tweede kuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste week al gewichtsverlies. Tweede week ziet er ook goed uit. Ben blij dat ik ermee begonnen ben en hoop dat de trend van afvallen zich voortzet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben pas over een tiental dagen gestart en moet zeggen dat ik de bijgekomen kilotjes die ik ben bijgekomen tijdens de vakantie op een weekje verdwenen zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik kan er nog niet veel over zeggen daarom gebruik ik het nog niet lang genoeg maar verwacht er wel van wat het belooft heb wel al van anderen gehoord dat het helpt dus probeer ik ook zo enkele kilos kwijt tegeraken
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  heb tot vandaag geen enkel verschil ondervonden ,ben toch bijna 14 dagen aan het nemen ,veel te grote tabletten dit maakt het innemen niet zo makkelijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het product helpt tegen gewicht verlies, en iets minder eetlust maar je moet zeker ook bewegen. het is geen wondermiddel. het is dus een goed hulpmiddel
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben ze nu een 2-tal weken aan het nemen maar er is nog geen extra gewicht af. Bij mij helpt het dus niet. Ook geraak ik precies verstopt van deze pillen. Terwijl ik lees dat andere mensen na een half uur naar het toilet moeten lopen. Jammer, had toch gehoopt nog een paar extra kilo's kwijt te geraken voor onze trouw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is nog maar mijn tweede doos, maar stel toch een verminderde drang naar zoetigheid vast, een rem op de eetlust en een licht gewichtsverlies. Benieuwd naar het resultaat na 12 weken?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt goed in combinatie met een goede dieet en voldoende beweging. Zorgt er voor dat je gemotiveerd verder blijf doen. Ik raad deze product zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is net zoals het beschreven wordt, wij nemen er enkel niet zoveel of je zou mogen nemen omdat wij afwisselen met de xl-s medical vetbinders. goed resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de tabletten zitten in een grote verpakking. Gelukkig zit er een klein pillendoosje bij, waardoor het niet opvalt, bijvoorbeeld; in je handtas als je gaat uit eten.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt niet zoals ze zeggen je zou er door minder gaan eten dat je maag gevuld is bij mij in ieder geval niet hopelijk werkt het bij andere mensen wel
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  redelijk goed maar ben nog niet lang bezig deze pillen in te nemen dus nog eventjes afwachten voor een beoordeling dan ben ik pas zeker dat dit de juiste pillen voor mij zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  XLS Medical Max Strength 120 tabletten Is een goede ondersteuning bij een zinvol dieet, men moet wel degelijk op zijn voeding,letten, anders weinig resultaat
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij dit product moet je geduld hebben . Ik ben nu aan mijn 3 de pot begonnen en nu begint het optimaal te werken . Na de 2de pot had ik al minder honger . Ik ben nu 4 kg afgevallen na 3 maanden .
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product nog maar 1 week en heb nog geen resultaat, ik hoop dat ik na 30 dagen kan zeggen dat het resultaat geeft aangezien de prijs van het product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product 1 maand gebruikt , maar tot hiertoe geeft het geen voldoening . Ik let op mijn voeding en probeer meer te bewegen . Ik zal het product nog 1 maand verder proberen in de hoop dat er toch gewichtsverlies is .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de eerste keer dat ik iets bestel , de bestelling werd snel en discreet geleverd,over het product zelf kan ik nog niets nuttig vertellen daar ik pas gestart ben met deze..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig mee te nemen en discreet op zak te hebben zodat je toch gewoon kan mee-eten met andere tafelgasten. Je hebt hier maar 1 product nodig en kan toch van een volwaardige voeding te genieten.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele dagen ben ik gestopt met dit product, darmen totaal uit balans. Buik opgeblazen gevoel, gasvorming, zou normaal zijn maar voor mij heel pijnlijk. Ik probeer het later nogmaals maar verwacht er niet veel van.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Om het resultaat echt te weten ben ik er op dit moment nog niet lang genoeg mee bezig maar toch al enige vooruitgang op de weegschaal, dus volhouden maar. Groeten
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam XLS Medical max strength drie weken en was 2kg afgevallen. Ik heb wel heel veel last van mijn ingewanden gehad en ben er mee opgehouden. Een zeer onaangenaam nadeel!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben 2 kg kwijt, ik denk dat het een goede ondersteuning kan bieden, niet spectaculair, maar het helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De XLS Medical Max Strength heeft na 3 weken gebruik, met inbegrip van soberder eten, veel water drinken en beweging reeds 3 kg vermindering gebracht. Ben erg tevreden. Zal zo een tempo wel niet blijven houden - maar de aanzet is gegeven. Ik geef een vijf.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik twijfel niet aan de zuiverheid in de samenstelling van het product maar vermageren zit er niet in. Tevens werkt het zo laxatief dat diaree niet uitgesloten nis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb al zoveel afslankingsproducten geprobeerd en dit is voor mij iets wat echt werkt .daarom ga ik het ook aanbevelen aan personen die last hebben van overgewicht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tabletten samen met XLS poeder sticks. Daarnaast ben ik meer gaan sporten en beter op eten aan het letten. Ik ben verbaasd over het resultaat. Ik zit echt strakker in mijn lijf en voel me fit. Ik ga door!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt gecombineerd met de vetbinder van dit merk brengt resultaat op! voldoende beweging en gezonde voeding geeft nog betere resultaat maar scoort met minder ook !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nog te vroeg om iets definitief hierover te schrijven. Maar het helpt tot nog toe goed. Ben niet spectaculair afgevallen. Maar ik eet toch minder en een klein beetje laat ons zeggen 1/2 kg afgevallen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wou het ook is proberen maar heb er geen resultaat mee . Moet wel zeggen ik blijf op mij gewicht toch wou ik dat ik er een beetje gewicht mee verloor. Ik heb een 2 de doosje aangekocht daar blijf het ook bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product voldoet volledig aan mijn verwachtingen alsook de service die door Farmaline wordt geleverd: snelle levering en indien er toch iets fout loopt bij levering wordt deze fout zonder problemen door Farmaline rechtgezet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het enige nadeel dat ik er aan ondervind (al meeerdere malen) is dat ik een halfuur na het gebruik en dus na de maaltijd naar het toilet dien te vluchten, waarbij dus bewezen is dat er voedingsstoffen niet worden opgenomen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Heb hier nog geen resultaat mee !!!!maar blijf het door nemen ,omdat je het mischien een tijdje moet nemen om resultaten te bekomen ,en ik hoop dat ik dan kan zeggen dat het een goed product is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger " platte buik en nog andere producten geprobeerd " en met weinig resultaat en nu eens overgeschakeld op dit product na er door tv veel goede heb over gehoord
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed en verantwoord product waar je rustig van afvalt wat de kans op een jojo effect vermindert en het makkelijk te gebruiken omdat het maar 2 maal per dag ingenomen hoeft te worden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  hongergevoel is veel kleiner, Hoop hierdoor ook vele kilo's te verliezen, deze week 3 kilo minder. Heb natuurlijk ook enorm op mijn voeding gelet. Ben nu nog ook maar 1 wek bezig. hoop in de toekomst verder positief commentaar te mogen geven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super produkt als je een zwaardere maaltijd eet! 2 tabletten volstaan voor de maaltijd. Ik raad dit supplement aan iedereen aan die wilt vermageren of op gewicht wilt blijven. Zijn geld meer dan waard.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu bijna een ganse pot uitgenomen en ben nog steeds maar een halve kilo afgevallen, ondanks dat ik goed op mijn eten let en veel water drink. Ik had meer verwacht van dit produkt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem de pillen nu ongeveer 1 week en ben al 1 kg kwijt zonder extra inspanningen te leveren. Het voordeel is dat je ze vlak voor de maaltijd kan innemen en geen half uur of dergelijke moet respecteren. Ik vind deze formule beter in vergelijking met de sticks die naar fruit smaken, aangezien die met de smaak van de hele maaltijd gingen lopen. Enig nadeel: de winderigheid en bijhoudende geur vallen niet mee. Volgens de bijsluiter zou dit na een korte periode ook afnemen. Ik ben in blijde verwachting.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nu een week bezig. Neem ze volgens gebruiksaanwijzing en na een week nog geen verschil. Maar het is een dosis van een maand dus we zien wel. Deze week heb ik niet gesport maar deze 2de week ga ik dat wel doen. Dus we zullen zien...
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten werken goed, in een week 2 kilo afgevallen, je hebt geen trek of honger en je raakt snel voldaan. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en in het handige extra bijgeleverde doosjes kunnen 6 tabletten voor onderweg worden gedaan. Zeker een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondanks het feit dat ik in de 1e week dat ik het innam 2x uit eten ben gegaan was ik 700gr af. Vind het pillendoosje dat erbij zit heel handig. Ben heel tevreden over het product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw neemt al een paar maanden dit product en is er 'tevreden' over doch zij volgt niet de juiste procedure en ikzelf zie weinig verschil maar zij is diabetes!!! De huisarts beveelde dit product aan! Nog een paar maanden geduld ???
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een tweede doos besteld. Persoonlijk wel niet het geval dat ik door de inname van de pillen ben vermagerd. Ik volg wel een dieet, maar door de inname denk ik toch wel dat mijn gewicht met hier en daar een lichte schommeling stabiel blijft. Toch na een vermagering van bijna 14kg. Ik durf al iets meer eten, en het gewicht blijft toch relatief stabiel. Dan denk ik wel dat dit mede door XL-S Medical is. Het is geen wondermiddel, dus een dieet en gezonde voeding is en blijft toch de hoofdoorzaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zelf ervaar ik het is als een goed product heeft mij zeker geholpen. Makkelijk in gebruik en handige meeneem doosjes. Bijwerking soms is wel het laten van winden, die onaangenaam zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle vlotte levering, keurig verpakt. Ik ben tevreden over het produkt. Moet nog even afwachten of het echt goed gaat helpen. Maar Rene Froger het kan kunnen wij het ook!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt geeft me net dat extra zetje bij het afvallen. Ik neem het 2xdaags, bij de lunch en het avondeten en ik heb er baat bij. Het afvallen gaat niet extreem snel maar wel gestaag en dat is precies wat ik ook wil. Op deze manier is het goed vol te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind dat jullie goede site hebben ,veel uitleg bij ieder product heel duidelijk voor de prijs en de inhoud snelle levering binnen 1 dag prima verpakking en prijs in vergelijking met apotheker en andere sites de goedkoopste dus ik raad iedereen aan hier te bestellen ;-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werd op een goede en vlugge manier afgeleverd. De volgende keer ga ik niet meer betalen met een overschrijving zodat de leveringsperiode iets minder lang is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het nu 2 weken, geen idee of het zijn werk doet want nog geen kilo's kwijt, wel centimeters. Maar ik blijf het proberen want zal wel iets van effect hebben.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het nog maar een week maar heb wel een minder honger gevoel voor de rest wacht ik nog af of mijn kilo's gaan verminderen buik is wel minder opgezet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel erg tevreden met deze pillen kan ik op mijn gewicht blijven .vermageren is bij mij moelijk maar als ik het niet neem heb ik teveel trek naar zoete producten ,ik ben heel erg ziek en ben gemiddeld maar 4 tot max.6 u uit bed per 24 u .de prijs is ook heel intressant .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo Ik vind het een zeer goed middeltje, het stopt de honger en geeft ook extra een boost vind ik ervan.het helpt zeer goed om gewicht te verliezen, ik ben wel nog niet op de weegschaal gaan staan, maar voel al aan mn kleding dat er gewicht verdwenen is. Het is allezins beter dan de vorige versie, die ik ook heb gebruikt, vind de deze meer hongerstillend en het verlangen naar zoet gaat er ook van over, en dat was waar ik het meeste last van had. Mvg Marina
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik het neem ben ik niets bij gekomen maar ook niet vermagerd. Ik volg wel geen dieet en als ik eerlijk ben vergeet ik het af en toe in te nemen .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  is nog te vroeg om al een mening te hebben over de werking, heeft geen bijwerkingen en gemakkelijk in te nemen. Praktisch om mee te nemen. Nu nog wachten naar het resultaat
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben het nu 2 weken aan het innemen en ben nog steeds niets afgevallen, ik let erg op wat ik eet en probeer wat meer lichaamsbeweging te nemen. Ik vind het zeer dure pillen om geen effect te hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eenvoudig te nemen tabletten. Best is een half uurtje voor de maaltijd te nemen met hroot glas water. Helpt echt. Op 1 maand tijd toch -2kg zonder echt te dieten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik denk dat dit produkt echt werkt. Ik weet echter niet hoelang ik dit zonder gevaar mag gebruiken. Ik gebruik het al een 6tal maanden ...met effect, dat wel!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gaat de goede kant uit nu ik mijn voedingspatroon heb aangepast. Vakantie in zicht dus extra gemotiveerd om een tandje bij te steken en er voor te gaan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb xls voor vetten en xls koolhydraten gebruikt en ben daar tevreden over, kan dit nog niet echt beoordelen daar het nog nieuw is, ik hoop dat het minstens even goed werkt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede ervaringen met dit product. Geen bijwerkingen vastgesteld en m'n gewicht gaat gestaag naar beneden, zonder dat ik ergens last van heb. een aanrader voor wie het moeilijk heeft met zijn dieet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs en prompte levering. I neem nu al 4 dagen XLS en heb al 500gr vermagerd, maar ben ervan overtuigt dat het in de komende dagen de eerste kilo zal zijn. I let er ook wel op wat ik eet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel dat mijn kledij al wat losser zit. Ik vergeet het af en toe voor de maaltijd te nemen maar dan pak ik het tijdens of erna nog in. Ik ben wel tevreden van het product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt maar heel beperkt. Je merkt het vooral als je over de schreef gaat, de weegschaal slaat dan niet direct uit maar om nu te zeggen dat ik enorm ben afgevallen, nee.... er wordt ook aangeraden om als vrouw 1400 tot 1600 cal. te gebruiken, ja zo val je sowieso af...
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ik slik dit nu twee weken en ben 2,5 kilo BIJGEKOMEN! voorheen slikte ik de koolhydraat blocker van XLS en bleef ik minimaal stabiel op dit moment ben ik dus niet zo heel erg tevreden, hopelijk verandert het nog heb voor 2 maanden liggen dus...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het nog tekort om spectaculaire resultaten ervan te hebben....maar ik heb wel het idee dat het werkt met ernaast natuurlijk goede voeding en sporten!

XLS Medical Max Strength kopen

Je kan XLS Medical Max Strength van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Mannen
Afslanken > Vetabsorbeerders
Afslanken > Vetverbranders
Afslanken > Suikerlustverminderende producten
Afslanken > Combinatiepreparaten