€ 37,95
€ 26,19
Bespaar 31% (€ 11,76)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van XLS Medical Vetbinder 60 tabletten

Omschrijving van XLS Medical Vetbinder

XL-S Medical Vet Binder + vitamines bevat de klinisch bewezen vetbinder Litramine, een gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke en organische oorsprong.

XL-S Medical Vet Binder + vitamines is een effectief middel voor gewichtsbeheersing, wanneer het gebruikt wordt in combinatie met een caloriearm dieet en de juiste fysieke inspanning. XLS Medical Vet Binder + vitamines is bewezen veilig en heeft geen gekende neveneffecten.

XLS Medical Vet Binder heeft een bewezen effect op het verzadigingsgevoel: 80% van de patiënten rapporteerde een matig tot sterk gevoel van verzadiging.


 

XLS Medical Vet Binder heeft een uniek, drievoudig effect: 
 • Bindt tot 28 % van de opgenomen vetten
 • Remt de eetlust en de drang naar zoetigheid
 • Verbetert de darmtransit

XLS Medical Vet Binder is ook goed voor uw gezondheid en heeft een bewezen effect op: 
 • Verlaging van de cholesterol
 • Vermindering van het metabool syndroom

Bekijk hoe XLS Medical werkt in uw lichaam: 
XLS Medical Vet Binder met vitamines bindt tot 28 % van de voedingsvetten in de maag door de vetmoleculen te absorberen en ze om te zetten in een vet-vezelcomplex. Het garandeert een optimale vetbinding in de eerste fase; in de tweede fase worden in vet oplosbare vitamines vrijgegeven om een optimale vitamineabsorptie te garanderen. 

Het voortreffelijke vetabsorptievermogen van XLS Medical Vet Binder is aangetoond in talrijke klinische studies:  • XLS Medical Vet Binder vermindert de vetabsorptie met wel 28 % zonder bijwerkingen
 • XLS Medical Vet Binder verlaagt de LDL-cholesterol (slechte cholesterol) met 10 % binnen 14 dagen.
 • XLS Medical Vet Binder vermindert het metabool syndroom met 39 % binnen 42 dagen.
 • XLS Medical Vet Binder heeft een bewezen effect op het verzadigingsgevoel: 80 % van de patiënten meldde een matige tot sterke toename van het verzadigde gevoel.
 • XLS Medical Vet Binder helpt u tot 3x meer gewicht te verliezen dan met diëten alleen. 


Al deze resultaten worden bereikt zonder bijwerkingen. 

1. In vivo placebogecontroleerde, dubbelblinde klinische pilootstudie, uitgevoerd door het CERN, (Centre d’Enseignement et de Recherche en Nutrition) in Frankrijk, 2003. 
2. In vivo, 2-armige, gerandomiseerde, placebogecontroleerde, dubbelblinde studie, uitgevoerd in Duitsland, 2009. 
3. Dubbelblind, gerandomiseerd, placebogecontroleerd, cross-over klinisch onderzoek om het effect te evalueren van Litramine op de fecale vetuitscheiding bij gezonde proefpersonen, Duitsland, 2012. 
4. Linarès E. et al., The effect of NeOpuntia on Blood Lipid Parameters – Risk Factors for the Metabolic Syndrome (Syndrome X), Advances in Therapy, September/October 2007.
 

Indicatie

XLS Medical Vet Binder is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine), bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren.

Het product is verrijkt met essentiële vetoplosbare vitaminen A, D en E om de verlaagde beschikbaarheid van deze vitamines door de verminderde vetabsorptie te compenseren. Het is klinisch bewezen dat XLS Medical Vet Binder tot 27,4% vetten uit voedsel kan binden. Naast het binden van vet, zorgt dit product ook voor een toename van het verzadigingsgevoel en een verlaging van de cholesterol.

Gebruik van XLS Medical Vetbinder

Hoe moet u XLS Medical Vet Binder nemen? 

 • Neem 3 x 2 tabletten/dag
 • Als u eet, moet u de tabletten nemen na de maaltijden met vloeistof
 • Neem maximaal 6 tabletten per dag
 • Neem XLS Medical Vet Binder gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen 


Gebruik je in vet oplosbare medicatie?
Dan is het advies om 2 uur na inname van de Vetbinder te wachten met het innemen van deze medicatie. Voorbeelden van in vet oplosbare medicatie zijn de orale anticonceptiepil, diabetesmedicatie en cholesterolverlagende middelen.

Ingrediënten XLS Medical Vetbinder

Wat zijn de hoofdingrediënten van XL-S Medical Vetbinder? 
LitramineTM, vitamine A (retinol), vitamine D (cholecalciferol) en vitamine E (alfa-tocoferol).

Totale hoeveelheid vitamines in 6 tabletten:
 • Vitamine A 800µg
 • Vitamine D 5µg
 • Vitamine E 10mg

Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, zout of conserveermiddelen.

Bijwerkingen van XLS Medical Vetbinder

XL-S Medical is gemaakt van natuurlijk verkregen cactusbladeren, die mild zijn op je gestel. Doordat het een gecertificeerd medisch hulpmiddel klasse IIb is wordt XLS-Medical beschouwd als een goed te verdragen product. Bijwerkingen die zijn gerapporteerd kwamen zeer zelden voor (≤0.01%). Deze overgevoeligheidsreacties werden gekenmerkt door voedselallergieën, zoals huiduitslag, jeuk, lichte zwelling en milde maagdarmklachten. In dergelijke gevallen moet de behandeling worden gestaakt. Als onderdeel van het certificeringproces is dit product voor meerdere veiligheidstests, die opgesteld zijn volgens de internationale normen voor de veiligheid van medische hulpmiddelen, geslaagd. Het is niet aanbevolen de dosering van zes tabletten per dag te overschrijden.

Waarschuwing

 • XL-S Medical Vetbinder is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn, of zwanger willen worden, noch voor vrouwen die borstvoeding geven. Verder is de Vetbinder niet geschikt voor personen die jonger dan 18 jaar zijn, een BMI lager dan 18.5 hebben, één maal per week of vaker Retinol consumeren (dit zit bijvoorbeeld in lever of lever-producten) en personen met een risico op osteoporose (bijvoorbeeld vrouwen in de menopauze en senioren).
 • Dit product is rijk aan vezels. Hierdoor kunnen sommige gebruikers milde constipatie ervaren als ze niet voldoende water drinken. In zeer zeldzame gevallen kan men maagpijn of winderigheid ervaren. Onze tip: Zorg ervoor dat je genoeg blijft drinken. Dit betekent per dag zo'n 2 - 2,5 liter water, koffie, thee, bouillon, frisdranken zonder suiker. Wat verder kan helpen is meer bewegen. Hierdoor ontspannen je spieren die rondom je darmen liggen en raak je de overtollige lucht kwijt.
€ 37,95
€ 26,19

Laatste reviews en ervaringen met Xls medical vetbinder

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product; doe wat het beloofd ; na vettige maaltijd twee pilletjes is ideaal. Geen bijwerkingen ; wordt goed verdragen door de maag. Ik zal het nog bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ja ik ben tevreden van vetbinders ik neen ze wel niet stipt in maar ze doen hun werkals mijn doosje leeg is bestel ik onmiddelijk een nieuw doosje ik ben tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  c'est parfait. C'est exactement ce que je voulais. Cette crème correspond au produit présenté. Je recommanderais ce produit à mon entourage et mes amis.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb daar 2 doosjes van uit genomen maar geen merkbaar resultaat!! En dit ondanks het feit dat ik de gebruiksaanwijzing strikt heb gevolgd. Omwille van de problemen met de transit in mijn darmen ben ik verplicht om minimum 8 stukken fruit per dag te eten. Dit speelt waarschijnlijk ook een rol. Ik wil het nog wel eens een voorlaatste maal proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is geweldig en bij farmaline voor een zeer goede prijs! Daarom beveel ik dit product aan! Elke keer dat ik iets koop bij farmaline, koop ik het voor de meest aantrekkelijkste prijs!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt me veel. Op een leeftijd waarop het steeds moeilijker is om gewicht te verliezen, mits uiteraard om evenwichtig te eten, is het een aanzienlijke stimulans.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed produkt ,gebruik dit al hele tijd en is ideaal om gewicht te behouden,een echte aanrader ,zeer gemakkelijk in gebruik en heeft helemaal geen bijwerkingen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  blij met dit product opgeslagen in mijn ca als ik een deel van de dag dat ik een deel van de dag ophang heb ik voedingspijnen dus ik neem 1 ochtend 1 15u en 1 avond, maar ik ben van plan om verder te gaan
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben begonnen met het nemen van het product, maar ik heb geen miraculeuze effecten opgemerkt, ik zal op de lange termijn zien of het zo goed is dat ze in de advertenties zeggen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  aangepast met een dieet, het is gemakkelijk en vooral zonder beperkingen, aanbevolen toch een minimum aan wil om ernaast een beetje lichaamsbeweging te doen, zoals ik van het lopen, het blijkt effectiever
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ondervind dat dit product prima werkt. Met dit product te nemen werkt ook mijn darm flora beter ( geen constipatie meer maar gewoon dagelijks bezoek aan het kleinste kamertje
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Het is van geval tot geval, afhankelijk van de persoon. Ik verlies langzaam maar zeker mijn extra kilo's terwijl ik af en toe eet wat ik wil.
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  kon het niet proberen omdat op de instructies niet aanbevolen voor mensen die cholesterol innemen..... maar dit staat alleen vermeld op de bijsluiter.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectief product om gewichtstoename te voorkomen. Het maakt niet dat je gewicht verliest, maar in mijn geval, het verloor me niet te nemen 1gr voor 1 week vakantie
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ondanks het combineren met veel beweging en gezond eten, is er van enig gewichtsverlies helemaal niets te merken. Laatste poging met deze derde doos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gewicht verliezen met Xls Medical gaat makkelijk! Zeker als je vaak uit eten moet helpt dit product je gewicht te behouden! Maar veel water drinken en sporten blijven een noodzaak!
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben niet erg overtuigd van dit product, althans niet na slechts één doos. Ik heb maar 2 K° te verliezen en dat is niet veel. Ik vraag me af hoeveel dozen er nodig zijn om 2 K° te verliezen en als je stopt, neem je ze niet terug?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  al een paar keer gebruikt, is niet vettig, handig in formaat, zullen dit vooral kunnen gebruiken als we in warm land zijn en het echt heel warm weer is. we hopen op het beste!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een zeer goed produkt, geeft resultaat als je de gebruiksaanwijzing goed gebruikt. is ten zeerste aan te raden samen te combineren met de body fat burner!
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  aangezien ik slechts 60 capsules gebruik voor het moment dat ik nog geen resultaat ben ik hoop er een paar te hebben die ik waarschijnlijk een kwart zal aanbevelen, maar ik heb er alle vertrouwen in
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wist niet goed wat ik hier van moest verwachten. Het lijkt me dat de vetophoping rond m'n buik mindert. Maar komt dit door de xls medical , of door het minder vet eten , ik weet het niet
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  het stilt de honger, en vet word afgebroken. ik voel dit vooral door het groot toilet. ben wel nog geen extra kilos afgevallen... hopelijk komt dit nog.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben het 1week aan t nemen maar zie nog geen verschil, ik zal nog verder blijven innemen om verder te beoordelen, ik ben ook niet echt om dieet aan het volgen.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik heb na 15 dagen een beetje leeggelopen, ik wacht tot het einde van de doos om mezelf te wegen maar bemoedigend! Ik raad dit product aan. Ik heb geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product is van hoge kwaliteit. De tablet is van de juiste grootte en daardoor gemakkelijk doorslikbaar, het heeft geen smaak of onaangename geur bij het openen van het deksel
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  redelijk goed resultaat na een langdurige innamen van deze pillen bij elke maaltijd.Goed verdragen door de maag,geen bijwerkingen maar vrij duur vind ik .
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  PRODUCT NOG NIET ERG OVERTUIGEND OM OP TIJD TE ZIEN....GEEN ONAANGENAME PROBLEMEN OM DEZE TABLET IN TE NEMEN....NET ALS ANDERE PRODUCTEN DIE VET VERBRANDEN........
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nog geen mening over die pillen. Ik heb ze 2 weken geleden besteld en nog niet genomen zoals het hoort. Ik vind het niet gemakkelijk om er elke dag 6 te nemen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden van dit product. Kan dit product zeker aanbevelen aan anderen want het werkt ook effektief. Ik vind dat prijs/kwaliteit in een goeie verhouding zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  bij mij is er 4kg af ik let wel op dat ik niet meer dan 1500cal eet soms minder maar zeker niet meer dan 1900 en het gaat goed ik heb geen honger of zie zeker niet af en ik ben een heel slechte gewicht verliezer normaal dus tevreden jjjjjjjaaaa!!!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb gemengde gevoelens bij deze vraag. Ik ben na 6O tabletten 1 kg bijgekomen. Misschien geeft dit wel een gunstig resultaat op langere termijn. Ik ben wel vanaf vandaag begonnen met 'konjac'!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik volg een caloriearm dieet tijdens de week waarbij ik ook nog eens 4 keer per week ga sporten. Tijdens het weekend zondig ik wel eens omdat je anders dat dieten toch niet volhoudt. De pilletjes van xls medical zijn een grote hulp bij het dieten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb nog niet echt resultaat maar dat komt ook dat ik het niet elke dag heb ingenomen. ik ben van plan om nog te bestellen en als ik dat elke dag inneem zal er wel resultaat komen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb geprobeerd met 1 doosje met 60 tabletten. Je neemt er telkens 2 na iedere maaltijd. Heb geprobeerd om wat vette dingen, zoals kaas en varkensvlees te mijden. Ik ben in gewicht maar heel weinig afgevallen, maar ik voel me wel lichter en mijn 'dikke buik' is ook toch geminderd. Ik voel het aan m'n broekriem. Ik kreeg het wel ontzettend warm als ik de pillen nam, en blijkbaar is het niet aangewezen om deze pillen te nemen als je pillen neemt tegen cholesterol. Het werkt dus redelijk ....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Artikel overeenkomstig mijn bestelling en zeer snelle leveringstermijn. De promotietarieven zijn interessant. Ik zal nogmaals bestellen op deze site. Bedankt Farmaline.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik het product nog niet lang geleden gekocht heb, ben ik het nog maar net aan het testen, dus ik kan er nog niet veel over zeggen, maar voorlopig OK.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een beetje strikt want men dient er 2 in te nemen bij elke maaltijd. Doeltreffend denk ik want ik heb niet veel opgepast op vakantie en ben geen enkele gram bijgekomen, ik voel me minder opgeblazen.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb tot nu toe geen verschil gemerkt. Niets afgevallen en dit terwijl ik ook let op mijn eten en sport. Over verzending en behandeling van het product kan ik kort zijn. Super!!! Snelle bezorging en in goede staat ontvangen en pakken goedkoper als in de gewone apotheek in de straat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de vetbinder. Kort na het eten ééntje inpakken. Wel opletten na het eten voor mogelijke na effecten. Stoelgang kan wel eens voorkomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product omdat er totaal géén neveneffecten zijn. En je blijft lang na de maaltijd een verzadigd gevoel hebben. Een aanrader! En als je regelmatig beweegt + op je voeding let heb je zeker de garantie dat je kilo's verliest. Mvg,
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product nog niet lang. Misschien is dat de reden waarom het vooralsnog niet werkt bij mij. Ik verkies oenibiol capsules. Ik wacht nog even af. Persoonlijk vind ik het ook duur.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb niet veel effect van dit product gemerkt. Of moet je misschien vele dozen na elkaar nemen ? Toch één positief puntje : in vergelijking met andere gelijkaardige producten geeft dit geen onplezierig gevoel op de darmen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  daar ben ik wel tevreden over , ben al twee kilo afgevallen , mijn broeken zitten ook al beter , spannen niet meer , dus zal ik het nog verder nemen ook
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt me om stabiel te blijven maar om nog echt gewicht te verliezen moet ik meer innemen en mijn eetgewoonten aanpassen. Het is echt wel nodig om minder te eten om gewicht te verliezen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden aangezien m'n gewicht op peil blijft gewoon door een beetje te letten op m'n eetgewoonte voldoende bewegen en m'n dagelijkse dosis XLS Medical.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb er reeds enige dagen genomen na onze maaltijden, tot op heden is bij ons nog geen afslanking .mijn vrouwtje doet ook mee ander zou het niet we zijn We doen verder en zullen nog niet opgeven ,wat we wel bemerken is dat we niet meer bijkomen.dat is al iets.ik hou U zeker op de hoogte . Guido en Therese
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het middel nog maar sinds een goede week, misschien te kort, maar ik merk nog geen verschil noch werking, d.w.z. geen gewichtsverlies, ondanks een gematigd dieet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product nog niet lang genoeg in gebruik om de effectieve werking te beamen,maar in mijn huidig dieetprogramma heb ik toch de indruk dat de tabletten het afslanken wel degelijk ondersteunen, mits gezonde voeding te eten en door nog eens extra gezonde lichaamsbeweging te beoefenen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  XLS medical is een eenvoudig middel dat zijn verwachtingen volledig inlost. In tegenstelling tot andere producten belooft XLS geen grote noch grootse dingen, maar blijft realistisch.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elke dag na de maaltijd neem ik 1 Medical Vet Binder capsule om slank te blijven en het bevalt goed, ik ben nu al 5kg kwijt en ik heb geen hongergevoel meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in gebruik en het belangrijkste... zonder vervelende bijwerkingen! Als ik op restaurant ga of naar een BBQ moet, heb ik deze altijd bij. Normaal kom ik heel snel bij maar met deze hou ik mijn gewicht mooi op peil!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt wel en ik heb wel het gevoel dat ik minder vet opbouw heb. Maar wellicht is dat ook deels doordat ik minder vet eet. Maar dit produkt doet wel degelijk iets.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hoi, werkt goed en zonder neveneffecten. Ben nog niet veel kilo's kwijt, maar ik heb de grootste moeite om al dat lekkers te laten staan en met de vet binder voel ik me toch al iets minder schuldig!

XLS Medical Vetbinder kopen

Je kan XLS Medical Vetbinder van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Vetabsorbeerders