XLS Vetverbrander Duo -50% Promo 120 St Tabletten

€ 44,90
€ 40,41
Bespaar 10% (€ 4,49)
Product uit handel

Omschrijving van XLS Vetverbrander Duo -50% Promo

XLS Vetverbrander Duo -50% Promo
 • Helpt lichaamsvetten te verminderen en de vetvrije massa te verhogen, wat bijdraagt tot een evenwichtigere lichaamssamenstelling.
 • Bevordert de afbraak van opgestapelde lichaamsvetten
 • Helpt de vetopslag te verminderen
 • Voor algemene gewichtsbeheersing door vermindering van lichaamsvetten.

Indicatie

Waarin verschilt het?
De unieke combinatie, Xanitrol genaamd, is een gepatenteerde formule die vier unieke extracten verenigt waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze de verbranding van opgestapelde lichaamsvetten helpen bevorderen en de vetopslag helpen verminderen, wat bijdraagt tot een evenwichtigere lichaamssamenstelling.

Gebruik van XLS Vetverbrander Duo -50% Promo

2 tot 3 tabletten met een glas water doorslikken, 30 min voor elke hoofdmaaltijd. Niet meer dan 6 tabletten per dag innemen.

Ingrediënten XLS Vetverbrander Duo -50% Promo

Extract van guttegomboom (Garcinia cambogia, gomhars) 650mg; extract van groene thee (Camellia senensis, blad) 100mg; extract van koffie(boon)(Coffea arabica L., zaad) 75mg; Vulstoffen (gepregelantiniseerd maïszetmeel, microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat); Geleermiddel (vernet natriumcarboxymethylcellulose); extract van banaba (lagerstroemia speciosa L., blad) 25mg; Anti-klondermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Waarschuwing

Voor gebruik de bijsluiter aandachtig lezen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
XLS Vetverbrander Duo -50% Promo 120 St Tabletten
€ 44,90
€ 40,41
Product uit handel

Laatste reviews en ervaringen met Xls vetverbrander duo -50% promo

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dus de vetbrander, de koolhydratenblokker alsook de Max van XLS. Eerlijk gezond ben ik niet zo 100% tevreden van de vetverbrander. Ik heb eerder resultaat met de Max van XLS en van de extra koolhydratenblokker. Misschien zijn andere mensen meer gebaat met enkel de vetverbrander. Jammer dat de producten toch relatief duur zijn. Daarmede toch, desondanks een aantal minpuntjes een 3. Een gemiddelde score.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Net zoals al de andere vermageringspillen helpen ze alleen maar samen met een aangepaste voeding en meer beweging. Als je je eetgewoonten niet wijzigt zal het ook niet helpen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vond deze pillen verschrikkelijk moeilijk om te slikken, ik heb nochtans normaal gezien nooit problemen met pillen slikken. Ik heb verschillende truukjes geprobeerd om ze beter te kunnen slikken, maar spijtig genoeg lukte dit niet en ben daarom op een bepaald moment gestopt met deze te nemen. De momenten dat het wel lukte, had ik wel minder eetlust. Ik ga ze dus niet meer bestellen, heb ze trouwens ook niet opgemaakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden, want ik ben al 11 kg vermagerd al kan de prijs nog iets lager zoals in Nederland. Wel ok met de gratis verzend kosten vanaf 40€. Groetjes Tandt Kathleen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag ZEER GOED PRODUCT dat geschikt is voor mijn VROUW en blijkbaar doeltreffend is, aan te raden! Mijn vrouw heeft 2 kilogram verloren in twintig dagen en daarom gaan we nog eens bestellen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Uitgeprobeerd na een aanzienlijke gewichtstoename. Moeilijk om iets over het effect te zeggen na een kuur van zo'n korte duur, we zien wel na een tijd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik bestel het alvast een tweede maal ! Eindelijk gaat het getal op de weegschaal omlaag en bovendien is ook mijn vetpercentage 3% gezakt op korte tijd. Geweldig !

XLS Vetverbrander Duo -50% Promo kopen

Je kan XLS Vetverbrander Duo -50% Promo van het merk XLS, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders