€ 19,95
€ 17,96
Bespaar 10% (€ 1,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Meno + Vitamine D

Ymea is een natuurlijk middel dat helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, wisselende stemmingen, vermoeidheid, prikkelbare gevoelens, neerslachtige gevoelens en innerlijke onrust.

Ymea is gebaseerd op de plant cimicifuga racemosa ook wel zilverkaars genoemd. Tijdens de overgang neemt de productie van oestrogeen ongelijkmatig af. Daardoor ontstaan schommelingen in het lichaam, die overgangsverschijnselen kunnen veroorzaken.

Ymea brengt op een natuurlijke manier de schommelingen in het lichaam in balans, zonder het lichamelijk veranderingsproces te beïnvloeden. Ymea ondersteunt zowel de fysieke als de emotionele balans. Zodoende helpt Ymea op een natuurlijke wijze bij overgangsverschijnselen. Dus waarom zou je hiermee blijven rondlopen als je er op een eenvoudige en natuurlijke manier iets aan kunt doen?

Gebruik van Ymea Meno + Vitamine D

1 tablet met een beetje water liefst bij het ontbijt.
Als de klachten niet ophouden, het aantal mag verdubbeld worden

Ingrediënten Ymea Meno + Vitamine D

Extract van zilverkaars ( Cimicifuga racemosa, wortelstok), vulstoffen ( maltodextrine, microkristallijne, cellulose), glansmiddelen ( hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), anti - klontermiddelen ( siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat)
€ 19,95
€ 17,96
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea Meno + Vitamine D

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed product, zeer effectief en natuurlijk, dat 's nachts in de premenopauze fase de warmte vermijdt. Ik neem slechts één tablet per ochtend in

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  ymea met vitamine D is van de Ymea groep. Natuurlijk middel tegen opvliegers in de menopauze. Groot voordeel is dat je hier maar 1x per dag een klein pilletje van moet innemen en in mijn geval ook nuttig omwille van tekort aan vitamine D.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Ik had ervoor heel erge klachen ivm de overgang. Omdat ik liefst niet naar hormonen grijp, gezond naar een gezond alternatief. En sinds ik dit middel neem in combinatie met Damhert menopauze zijn mijn klachten veel leefbaarder geworden. Helemaal weg zijn ze niet, nog af en toe warmteopwellingen maar lang zo veel niet meer. Kan terug rustiger slapen, de onrust is weg.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ymea Meno + Vitamine D kopen

Je kan Ymea Meno + Vitamine D van het merk Ymea , geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze