€ 37,45
€ 32,90
Bespaar 12% (€ 4,55)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Platte Buik Duo

Ymea Platte Buik is een voedingssupplement op basis van de natuurlijke bestanddelen, zoals Dioscorea, dat helpt bij de verschijnselen van de menopauze zoals opvliegers, (nachtelijk) transpireren en stemmingswisselingen. Groene thee en Spaanse peper in deze formulering zorgen voor een gewicht in balans. Venkel en Malrove bevorderen de spijsvertering en helpen om darmgassen af te voeren die zorgen voor een opgeblazen gevoel en voor een bredere taille. Door zijn relaxerende eigenschappen, zorgt malrove voor een rustige slaap.

Indicatie

Dankzij de speciale formule heeft Ymea Platte Buik een drievoudige werking:
- Ondersteunt overgangsverschijnselen (Dioscorea villosa);
- Speelt een rol bij het voorkomen van een opgeblazen gevoel(Foeniculum vulgare, Marrubium vulgare)waardoor de buik platter wordt;
- Draagt bij tot het behoud van een gezond gewicht (Camellia sinensis, Capsicum annuum).

Gebruik van Ymea Platte Buik Duo

2 tabletten per dag, onmiddellijk na de hoofdmaaltijd met een glas water innemen. De ondersteuning die Ymea Platte Buik biedt bij overgangsverschijnselen treedt geleidelijk op en is na een aantal weken optimaal. Het veranderingsproces in het lichaam is tijdens de overgang continu. Daarom wordt aanbevolen Ymea Platte Buik dagelijks te gebruiken indien u de overgangsverschijnselen optimaal wilt helpen verminderen.

Ingrediënten Ymea Platte Buik Duo

Vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), Extract van groene thee (Camellia sinensis (L.) Kuntze), Extract van venkel (Foeniculum vulgare Mill.), Extract van malrove (Marrubium vulgare L.), Extract van wilde yam (Dioscorea villosa L.), Extract van Spaanse peper (Capsicum annuum L.), Antiklontermiddelen (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), Glansmiddelen(hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose), Middellange keten triglyceriden, Kleurstoffen (titaandioxide, geel ijzeroxide, zwart ijzeroxide, rood ijzeroxide).

Waarschuwing

De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Ymea Platte Buik Duo 2x60 tabletten
€ 37,45
€ 32,90
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea platte buik duo

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  heel goed, ik voel dat ik er een paar zal aanraden, me beter zal voelen in mijn huid, minder stemmingswisselingen, minder zwaar zweten 's nachts, echt aan de top
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik mag vanwege borstkanker enkel natuurproduct nemen en ben 100% tevreden van Ymea. Ook de bestelling en levering via Farmaline verlopen prima. Een echte aanrader !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  voorkomt opvliegers en moet worden aanbevolen zeer effectief. U kunt het 's morgens en 's avonds twee tabletten met een glas water innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  nog even wachten met te beoordelen , ben nog maar twee weken weken bezig met dit product , maar ervaar toch al een verbetering in mijn overgang patroon .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik ymea neem, heb ik veel minder last van de gekende vapeurs. Het zweten is ook sterk verminderd. Door ymea platte buik heb ik ook geen last meer van een opgeblazen gevoel. een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem reeds geruime tijd Yméa (platte buik) in. Het duurt wel eventjes vooraleer je beterschap voelt. Je mag toch op een vijf à zes weken rekenen voooraleer je resultaat merkt. De prikkelbaarheid neemt af, mijn opgezwollen buik vermindert en het nachtelijk zweten vermindert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product Ymea platte buik geeft al vrij snel resultaat. Het opgeblazen gevoel is na enkele dagen reeds verdwenen. De rest volgt hopelijk ook vrij snel.

Ymea Platte Buik Duo kopen

Je kan Ymea Platte Buik Duo van het merk Ymea, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Black Friday - welzijn en gezondheid of via de volgende categorie:
Afslanken > Platte Buik > In te nemen