€ 48,50
€ 40,46
Bespaar 17% (€ 8,04)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Totaal Duopack Promo

Ymea Totaal helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen dankzij Cimicifuga racemosa (zilverkaars) en Vitex agnus-castus (monnikenpeper). De vitamines B5, B6, B12 en C dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Daarenboven is vitamine B5 belangrijk voor een normale mentale prestatie. Vitamine C & zink dragen bij tot het behoud van een stralende huid en zijn net zoals de vitamines B6, B9, B12 en D belangrijk voor een normale werking van de weerstand. Voor het behoud van gezonde botten zijn vitamine D, C en zink belangrijk. Ymea Totaal bevat geen hormonen en fyto-oestrogenen.

Indicatie

 • Opvliegers & prikkelbaarheid
 • Vermoeidheid
 • Weerstand & botten
 • Stralende huid

Gebruik van Ymea Totaal Duopack Promo

1 tablet per dag met een glas water innemen. De ondersteuning die Ymea biedt bij overgangsverschijnselen treedt geleidelijk op en is na een aantal weken optimaal. Het veranderingsproces in het lichaam is tijdens de overgang continu. Daarom wordt aanbevolen Ymea dagelijks te gebruiken indien u de overgangsverschijnselen optimaal wilt helpen verminderen. Gebruiksvoorzorgen: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur (15-25 °C) in zijn originele verpakking.

Ingrediënten Ymea Totaal Duopack Promo

Vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), Vitamines [C (ascorbinezuur), B5 (calciumpantothenaat), D (cholecalciferol), B6 (pyridoxine HCl), Foliumzuur, B12 (cyanocobalamine)], Extract van zilverkaars (Cimicifuga racemosa, wortelstok), Extract van monnikenpeper (Vitex agnus-castus L., fruit), Mineraal [zink (zinkoxide)], Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), Glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, glycerine), Kleurstoffen (titaandioxide, geel ijzeroxide, zwart ijzeroxide, rood ijzeroxide).

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Ymea Totaal Duopack Promo 2x60 tabletten
€ 48,50
€ 40,46
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea totaal duopack promo

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Ymea totaal tabletten gebruik zijn mijn opvliegers verminderd . Vooral overdag heb ik er minder last van . Als ik ze langer gebruik hoop ik er ook s'nachts ook vanaf te zijn .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend product .Mijn vrouw is een totaal "gerenewed '.Het is jammer dat wij dit product niet eerder hebben besteld.Wij zullen dit product dan ook bij al onze vrienden c.q. familie leden aanbevelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen last meer van stemmingswisselingen hoera ! Bijna geen last meer van warmteopwellingen en je hebt ineens de nodige vitamines binnen die je nodig hebt als je in de menopauze zit, veel energieker ! De moeite om het eens te proberen . 1 minpunt mijn slaapprobleem is nog niet opgelost jammer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  weet ik nog niet moet er nog mee starten Eerder andere Ymea producten geprobeerd Daar merkte ik niets mee en van. Benieuwd of ik hier iets van ga merken
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Afwachten en op langere termijn bekijken. De opvliegers zijn zeker niet verergerd sinds ik Ymea neem maar ook niet spectaculair verminderd. Ik ben er nu een maand mee bezig.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit produkt nu ter vervanging van een hormoonprodukt, natuurlijk kan de werking niet vergeleken met elkaar,maar omdat ik al jaren een homoon slikte en ondertussen ook al een tien jaar ouder ben wilde ik daar wel mee stoppen en op aanraden,daar ik heel veel last heb van de menopauze wil dat niet zeggen dat dit voor iedereen zo is,dus het is wel een aanrader voor menopauzeklachten als je er bij gebaat zijt ,en het je voldoende helpt is het een goed produkt,groeten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had heel hevige zweetbuien zowel overdag als 's nachts. Na inname van Yméa merkte ik na twee weken een duidelijke verbetering. De zweetbuien namen af en ik kon opnieuw beter slapen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement tegen klachten van de menopauze is zwaarder gedoseerd dan de voorgangers. Hierdoor is het nog iets effectiever tegen opvliegers. Geeft geen spijsverteringsproblemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb er veel over gelezen en uiteindelijk besteld. Ik gebruik het nog maar 3 weken maar voel mij toch al minder gezwollen. Ook de humeurschommelingen zijn al geminderd. Volhouden is de boodschap !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik reeds sinds het begin van mijn menopauze dit product, ben daar zeer tevreden over ! heb zo goed als geen vervelende menopauze-bijwerkingen, kan het alleen maar aanraden !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dus nog steeds tevreden en ga Ymea Totaal zeker blijven gebruiken. Heb geprobeerd om zonder door de dagen te komen maar dat is me helaas niet gelukt. Heel blij ze terug in huis te hebben !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit werkt echt. Ik had dagelijks wel een keer of 8 last van opvliegers. Sinds ik Ymea neem heb ik nog slechts af en toe eens een opvlieger maar niet meer zoals vroeger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Godzijdank ontdekte ik Ymea via mijn apotheek! Het was echt onhoudbaar die menopauzale klachten. Elk half uur stond ik te druipen van het zweet door die verdomde vapeurs. Mijn huid werd helemaal vettig en ik kreeg overal jeugdpuisten. 's Nachts was er van slapen geen sprake. Ik werd zo vet als een pad. De homeopaat heeft geprobeerd met verschillende middelen om mijn klachten te verhelpen, maar deze keer helaas zonder succes. Toen begon ik Ymea te nemen, een beetje ten einde raad. Het duurde 2 weken en toen begon ik precies iets te voelen. De opvliegers werden minder heftig en het nachtelijk zweten nam ook af. Ik moest plots geen handdoeken meer in bed leggen. 3 weken Ymea en ik was van AL mijn klachten verlost. Het strafst van al was dat mijn gewicht weer helemaal normaal was, ik was ook verlost van de vreetbuien en mijn slanke taille is weer helemaal terug. Een maand geleden voelde ik mij een oud vrouwtje en nu straal ik weer zoals op mijn 30ste. Ik vraag mij af hoe het komt dat Ymea zo goed helpt, tenslotte zijn het maar 2 plantextracten en een portie vitaminen, maar het WERKT! Super content! Een echte aanrader. Sleep u niet door die menopauze, maar voel je weer bruisen met Ymea!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Ymea Totaal nu een 2-tal weken en begin langzaamaan het effect ervan te voelen. De opvliegers zijn zeker nog niet helemaal overwonnen maar de bijsluiter vermeldt ook dat het product verschillende weken moet genomen worden alvorens het volledig werkzaam is. Daarom is het goed dat je aan een goede prijs een voordeelpakket kan kopen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu al enkele maanden en ondanks het feit dat mijn huisdokter niet echt gelooft in de werking hiervan moet ik zeggen dat het voor mij wel zijn nut heeft.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ymea helpt heel goed bij mij. De opvliegers zijn zo goed als weg bijgevolg heb ik een veel betere nachtrust. Het opgejaagd gevoel is nog niet weg maar misschien gaat ook dit beter na een tijdje gebruik. Het effect op mijn huid is moeilijk na te gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na ongeveer 1 maand inname van Ymea voelde ik me terug top. Ik neem dit na al geruime tijd en zou zonder Ymea niet kunnen, dit help je echt door deze moeilijke periode. Hopelijk kan je de duopack steeds verkrijgen, enorm voordelig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ymea totaal is voor mij het beste product ,daarmee heb ik helemaal geen last meer van de opvliegers waar ik anders meermaals per dag en nacht geplaagd zat.Echt een hele verademing voor mij .

Ymea Totaal Duopack Promo kopen

Je kan Ymea Totaal Duopack Promo van het merk Ymea, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze