€ 48,50
€ 32,57
Bespaar 33% (€ 15,93)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Totaal Duopack Promo

Ymea Totaal helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen dankzij Cimicifuga racemosa (zilverkaars) en Vitex agnus-castus (monnikenpeper). De vitamines B5, B6, B12 en C dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Daarenboven is vitamine B5 belangrijk voor een normale mentale prestatie. Vitamine C & zink dragen bij tot het behoud van een stralende huid en zijn net zoals de vitamines B6, B9, B12 en D belangrijk voor een normale werking van de weerstand. Voor het behoud van gezonde botten zijn vitamine D, C en zink belangrijk. Ymea Totaal bevat geen hormonen en fyto-oestrogenen.

Indicatie

 • Opvliegers & prikkelbaarheid
 • Vermoeidheid
 • Weerstand & botten
 • Stralende huid

Gebruik van Ymea Totaal Duopack Promo

1 tablet per dag met een glas water innemen. De ondersteuning die Ymea biedt bij overgangsverschijnselen treedt geleidelijk op en is na een aantal weken optimaal. Het veranderingsproces in het lichaam is tijdens de overgang continu. Daarom wordt aanbevolen Ymea dagelijks te gebruiken indien u de overgangsverschijnselen optimaal wilt helpen verminderen. Gebruiksvoorzorgen: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur (15-25 °C) in zijn originele verpakking.

Ingrediënten Ymea Totaal Duopack Promo

Vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), Vitamines [C (ascorbinezuur), B5 (calciumpantothenaat), D (cholecalciferol), B6 (pyridoxine HCl), Foliumzuur, B12 (cyanocobalamine)], Extract van zilverkaars (Cimicifuga racemosa, wortelstok), Extract van monnikenpeper (Vitex agnus-castus L., fruit), Mineraal [zink (zinkoxide)], Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), Glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, glycerine), Kleurstoffen (titaandioxide, geel ijzeroxide, zwart ijzeroxide, rood ijzeroxide).

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 48,50
€ 32,57
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea Totaal Duopack Promo

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ymea Totaal

  De Ymea Totaal tabletten hebben bij mij niet geholpen tegen kwaaltjes tijdens de menopauze. Het was wel een goede combinatie van vitamines in het algemeen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Sinds ik Ymea totaal tabletten gebruik zijn mijn opvliegers verminderd . Vooral overdag heb ik er minder last van . Als ik ze langer gebruik hoop ik er ook s'nachts ook vanaf te zijn .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een uitstekend product .Mijn vrouw is een totaal "gerenewed '.Het is jammer dat wij dit product niet eerder hebben besteld.Wij zullen dit product dan ook bij al onze vrienden c.q. familie leden aanbevelen

  Was deze beoordeling nuttig?

Ymea Totaal Duopack Promo kopen

Je kan Ymea Totaal Duopack Promo van het merk Ymea , geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze