€ 32,50
€ 29,25
Bespaar 10% (€ 3,25)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Totaal

Ymea Totaal - menopauze
Het natuurlijke antwoord op de overgang

Ymea Totaal helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen.Ymea Totaal is een natuurlijk product met een mengeling van plantaardige extracten, vitamines en mineralen dat speciaal ontworpen is om menopauzesymptomen te verlichten, zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en stemmingswisselingen. Het helpt je een gezond energieniveau te behouden, bestrijdt vermoeidheid en ondersteunt mentale prestaties.

Tijdens de menopauze moet je lichaam zich aanpassen aan een nieuwe werking. Een lager oestrogeenniveau veroorzaakt een onbalans in je lichaam , wat kan leiden tot opvliegers, stemmingswisselingen en nachtelijke transpiratie. Bovendien kan deze schommeling in je hormoonniveau ervoor zorgen dat je je de hele dag vermoeid en uitgeput voelt. Een gebrek aan essentiële voedingsstoffen kan tot oververmoeidheid leiden.

Ymea Totaal is een product dat op natuurlijke wijze met je lichaam samenwerkt. Het helpt je om een gezond energie-metabolisme te behouden (vitamine B12), vermoeidheid te verminderen (foliumzuur) en mentale prestaties te ondersteunen (vitamine B5). Tegelijkertijd verlicht het opvliegers, nachtelijke transpiratie en stemmingswisselingen dankzij de natuurlijke extracten van zilverkaars en monnikspeper. Bovendien draagt vitamine B6 bij tot de regeling van de hormonale activiteit en ondersteunen vitamine D, vitamine C en zink je immuunsysteem.

Indicatie

 • Opvliegers & prikkelbaarheid
 • Vermoeidheid
 • Weerstand & botten
 • Stralende huid

Gebruik van Ymea Totaal

Je neemt Ymea het best in met een glas water tijdens of na een maaltijd. Ymea wordt aangeraden als een dagelijks supplement tijdens de menopauze. Alle plantaardige extracten in de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je kunt Ymea dan ook je hele menopauze lang gebruiken.

Ingrediënten Ymea Totaal

Vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), Vitamines [C (ascorbinezuur), B5 (calciumpantothenaat), D (cholecalciferol), B6 (pyridoxine HCl), Foliumzuur, B12 (cyanocobalamine)], Extract van zilverkaars (Cimicifuga racemosa, wortelstok), Extract van monnikenpeper (Vitex agnus-castus L., fruit), Mineraal [zink (zinkoxide)], Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), Glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, glycerine), Kleurstoffen (titaandioxide, geel ijzeroxide, zwart ijzeroxide, rood ijzeroxide).

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 32,50
€ 29,25
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea Totaal

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  hier veel goedkoper produceert dan elders. Geen bijwerkingen, ik kan het heel goed aan. Ymea Ik neem het al jaren en er is alles wat de huisvrouw nodig heeft. Alles is natuurlijk en ik beveel het aan. Bij elk bezoek aan de specialist is alles altijd perfect. Ik ben erg blij en ik zal het blijven doen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super product. Na drie weken voelde ik al een duidelijk verschil wat spierstijfheid en opvliegers betreft. Ook de gemoedswisselingen namen sterk af!!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  In het begin had ik mijn twijfels want ik voelde niet direct beterschap. De nachtelijke zweetbuien waren nog steeds in overvloed aanwezig. Nu,na een maand gebruiken is de frequentie sterk gedaald en slaap ik beter.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ymea Totaal kopen

Je kan Ymea Totaal van het merk Ymea , geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze