€ 33,95
€ 26,48
Bespaar 22% (€ 7,47)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Zaffranax

Zaffranax breed spectrum bevat een gestandaardiseerd saffraanextract dat helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve stemming te behouden, een mentale opfrissing voor een goed humeur. Dit saffraanextract ondersteunt de innerlijke rust tijdens emotioneel beladen periodes, vb. tijdens grote veranderingen in het leven.

De vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 uit het vitamine B-complex helpen bovendien bij het behoud van een goede werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie.

Zaffranax is een nutri-complex verwerkt in hoogwaardige Vcapsplus capsules die worden aangeboden in blisters. Hierdoor zijn de bestanddelen optimaal beschermd en kunt u de capsules gemakkelijk meenemen.

Indicatie

Nutri-complex met saffraanextract, dat helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve instelling te behouden. De vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 helpen een gezonde psychologische functie in stand te houden.

Gebruik van Zaffranax

1 à 2 capsules per dag in nemen, ’s morgens bij de maaltijd

Ingrediënten Zaffranax

Bestanddelen per 2 capsules
saffraanextract 70mg
- waarvan 2% Safranal
- waarvan 4% Crocine
B1 1,1 mg
B2 1,4 mg
B3 16 mg
B6 1,4 mg
B8 50 μg
B9 200 μg
B12 2,5 μg

Vulstof:
microkristallijne cellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, Gestandaardiseerd saffraanextract (Crocus Sativus): 70 mg getitreerd op 2% Safranal & 4% Crocine, antiklontermiddel: siliciumdioxide, niacinamide, cyanocobalamine, riboflavine, pyridoxine hydrochloride, thiamine hydrochloride, foliumzuur, biotine. V-cap: hypromellose, kleurstoffen: titaandioxide, geelijzeroxide,koperchlorofyllinecomplex.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
€ 33,95
€ 26,48
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Zaffranax

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Heb het een tijdje ingenomen. Het verschil voor de inname en nu is niet zo als ik had verwacht . Kan zijn dat er niet genoeg tijd is overheen is gegaan .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  ik ben uiterst tevreden over zaffranax, het helpt me om het leven door een roze bril te zien. Het vlakt de negatieve emotie's af zodat men een positievere houding heeft

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Snelle werking. Voelde mij al een stuk beter na een week van 2 capsules per dag. Heel doeltreffend, ik zou het aan iedereen aanraden. Ik ben een stuk positiever geworden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Zaffranax kopen

Je kan Zaffranax van het merk Zaffranax , geproduceerd door OMEGA OTC , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
50+ > Menopauze