€ 54,95
€ 49,46
Bespaar 10% (€ 5,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Zaffranax

Zaffranax breed spectrum bevat een gestandaardiseerd saffraanextract dat helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve stemming te behouden, een mentale opfrissing voor een goed humeur. Dit saffraanextract ondersteunt de innerlijke rust tijdens emotioneel beladen periodes, vb. tijdens grote veranderingen in het leven.

De vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 uit het vitamine B-complex helpen bovendien bij het behoud van een goede werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie.

Zaffranax is een nutri-complex verwerkt in hoogwaardige Vcapsplus capsules die worden aangeboden in blisters. Hierdoor zijn de bestanddelen optimaal beschermd en kunt u de capsules gemakkelijk meenemen.


Indicatie

Nutri-complex met saffraanextract, dat helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve instelling te behouden. De vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 helpen een gezonde psychologische functie in stand te houden.

Gebruik van Zaffranax

1 à 2 capsules per dag in nemen, ’s morgens bij de maaltijd

Ingrediënten Zaffranax

Bestanddelen per 2 capsules
saffraanextract 70mg
- waarvan 2% Safranal
- waarvan 4% Crocine
B1 1,1 mg
B2 1,4 mg
B3 16 mg
B6 1,4 mg
B8 50 μg
B9 200 μg
B12 2,5 μg

Vulstof:
microkristallijne cellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, Gestandaardiseerd saffraanextract (Crocus Sativus): 70 mg getitreerd op 2% Safranal & 4% Crocine, antiklontermiddel: siliciumdioxide, niacinamide, cyanocobalamine, riboflavine, pyridoxine hydrochloride, thiamine hydrochloride, foliumzuur, biotine. V-cap: hypromellose, kleurstoffen: titaandioxide, geelijzeroxide,koperchlorofyllinecomplex.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
€ 54,95
€ 49,46
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Zaffranax

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zaffranax

  Ik ben het nu 4dagen aan het innemen en voel geen verschil,zelf nog slechtere slaapproblemen,en veel te duur

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  werkt niet

  Gebruik saffranax nu al 2 weken 2 capsules per dag Heeft totaal geen werking En is bovendien veel te duur

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  1 maand

  Ik gebruik al 1 maand zaffranax in een tempo van 2 capsules per dag, ik voel me minder gestrest, meer ontspannen en rustig, vooral omdat ik momenteel een zeer moeilijke periode doormaak en ik vind dat deze medicatie me goed helpt en bovendien is het natuurlijk. De enige klacht is dat de capsules groot zijn en dat ik soms een beetje moeite heb om ze in te slikken. Zeer goed product dat ik op medisch advies heb gekregen. Dank u wel

  Was deze beoordeling nuttig?

Zaffranax kopen

Je kan Zaffranax van het merk Zaffranax , geproduceerd door OMEGA OTC , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
50+ > Menopauze