€ 49,95
€ 37,46
Bespaar 25% (€ 12,49)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ZenixX 500

Voor een goede gemoedstoestand
Voor een betere concentratie

Gebruik van ZenixX 500

ZenixX 500 wordt het best ‘s avonds ingenomen, met een glas fris water. De aanbevolen dagdosis is 1 capsule onder 50 kg lichaamsgewicht en 2 capsules boven 50 kg lichaamsgewicht.

Vanaf de leeftijd van 3 jaar. Bij kinderen zijn kleinere capsules (ZenixX KIDZ met 250 mg EPA) aan te raden.

Inname van ZenixX 500 stoppen een paar dagen voor een heelkundige ingreep.

Verwittig uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.

Ingrediënten ZenixX 500

1 zachte capsule ZenixX 500 bevat minstens 500mg EPA (gemiddeld 525mg) en 160mg DHA. Antioxidantia worden toegevoegd om de olie te beschermen tegen oxidatie.

€ 49,95
€ 37,46

Laatste reviews en ervaringen met Zenixx 500

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product nog maar een paar dagen gebruikt. Wees voorzichtig, want de capsules zijn erg groot, maar je kunt ze slikken. Ik had liever kleinere capsules gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer degelijk product en helpt de cholesterol onder controle houden .Formaline zorgt voor een vlotte en vlugge leveringstermijn ,alles netjes verpakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De visolie van Zenixx is van hoogwaardige en zuivere kwaliteit. Als aanvulling van omega 3 zeker aan te raden. De capsules smaken niet vies en zijn makkelijk in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prijs kwaliteit zeer interessant in vergelijking met de apotheker om de hoek...het product zelf heeft sinds jaar en dag zijn efficiëntie bewezen . Regelmatig gebruik is noodzakelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik ZenixX 500 al jaren. Ik heb het leren kennen via mijn vader die dit ook al jaren gebruikt. Gemakkelijk om in te nemen en je bent zeker dat je de behoefte aan omega 3 binnen hebt. Vooral de vermelding dat het van wilde vissen afkomstig is, is voor mij een pluspunt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ging ooit naar een spreekbeurt over ouder worden en de invloed hiervan op ons lichaam. Daar leerde ik het ZenixX-gamma kennen en ik geloof zeker in Omega 3, het doet me goed.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voor mij een essentiële aanvulling op het mentale en fysieke welzijn, vooral als je niet genoeg vette vis eet! En voor de te veel cholesterol is een gunstige werking ook wetenschappelijk bewezen! Aanbevelen.............
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer licht verteerbaar in tegenstelling met zenixx plus! Ik ben het zolang nog niet aan het gebruiken maar op het eerste zicht geeft wel duidelijk resultaat !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht omdat ik een te hoge bloeddruk en choresterolgehalte had. Ik heb dit product samen met Bional knoflook + maretak+ meidoorn en Cholexx Red gekocht en binnen 3 weken was mijn bloeddruk gedaald van 168/101 naar 120/84. Ik voel me er erg lekker bij en ben blij verrast met dit snelle resultaat.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  E" un prodotto valido, con risultati importanti sulla buona circolazione. Preso regoralmente dà sensazioni di benessere e di buon umore, previene e cura.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wil graag een beoordeling geven over Farmaline zelf. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Supersnelle afhandeling, goede verpakking. S'middags besteld de dag erna had ik het in huis.Zal zeer zeker terug komen. Ga zo door. Dit mag ook wel eens gezegd worden.Een tevreden klant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goed product.Wij kopen dat omdat het van een hele zuivere kwaliteit is.Want daar zit juist het grote verschil met andere producten.We wisselen altijd af met de Gold van hetzelfde merk.

ZenixX 500 kopen

Je kan ZenixX 500 van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling ZenixX of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Emotioneel Evenwicht