€ 59,90
€ 47,32
Bespaar 21% (€ 12,58)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ZenixX Gold

ZenixX GOLD is het uitzonderlijk “complete” paradepaardje uit het ZenixX-gamma, met een zeer hoge dosis van zowel EPA als DHA, een krachtig anti-aging complex, vitamine B12, foliumzuur en co-enzym Q10.

DHA (docosahexaeenzuur) draagt bij tot een gezonde werking van het brein en ondersteunt aldus geestelijke vermogens, helpt bij het behoud van een normaal gezichtsvermogen en draagt, met EPA, bij tot een normale hartfunctie.

Vitamine A draagt onder meer bij tot een normaal ijzermetabolisme, tot het behoud van een normale/normaal: huid, gezichtsvermogen, energiemetabolisme en immuniteit.

Vitamine E helpt bij de bescherming van lichaamscellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine C draagt onder meer bij tot een regeling van de hormonale activiteit, tot het behoud van de immuunfunctie tijdens en na intense fysieke activiteit, tot de normale functie van beenderen, bloedvaten en kraakbeen, tot de bescherming tegen oxidatieve stress en tot het verminderen van vermoeidheid en moeheid.

Foliumzuur draagt bij tot een normale bloedvorming, heeft een rol in de normale stofwisseling van homocysteïne, ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.

Vitamine B12 draagt onder meer bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel, van de immuniteit en tot het verminderen van vermoeidheid en moeheid.

Selenium draagt bij tot het behoud van normaal/normale: haar, nagels, schildklierfunctie, immuunsysteem en tot de bescherming tegen oxidatieve stress.

Zink draagt onder meer bij tot een normaal koolhydratenmetabolisme, een normale geestelijke functie, tot het behoud van een normaal/normale: gezichtsvermogen, immuniteit, beenderen en nagels, haar, huid en tot de bescherming tegen oxidatieve stress.
 • Bescherming en vitamine complex tegen vrije radicalen

Indicatie

Anti-verouderingscomplex

Gebruik van ZenixX Gold

ZenixX GOLD wordt het best ‘s morgens ingenomen, met een glas fris water. De aanbevolen dagdosis is 2 capsules.

Inname van ZenixX GOLD stoppen een paar dagen voor een heelkundige ingreep.

Verwittig uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.
2 capsules per dag.

Ingrediënten ZenixX Gold

2 zachte capsules ZenixX GOLD bevatten 500 mg DHA, 500 mg EPA, 30 mg co-enzym Q10 en een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een antioxidantencomplex (vitamines A, C en E, selenium en zink), vitamine B12 en foliumzuur.
30 mg Q10, vit A, C, E, B12, foliumzuur, Se, Zn
€ 59,90
€ 47,32

Laatste reviews en ervaringen met ZenixX Gold

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Omega3

  Het zouden van de meest zuivere omega3 oliën zijn daarom mijn aankoop. Wel grote pillen om in te slikken en behoorlijk prijzig. Bij het openen van de pot komt er een walgelijke visgeur uit. Ook als ik de pillen vastneem dezelfde vieze geur op mijn handen en in mijn mond. Ik heb het vroeger nog eens genomen en toen was dit niet. Hopelijk wel goede werking

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed product

  Resultaten zijn niet onmiddellijk zichtbaar maar ik voel mij goed bij Zenixx Gold.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een perfecte aanvulling tijdens de winterperiode

  We gebruiken dit vitaminepreparaat ter aanvulling tijdens de wintermaanden en zijn er heel tevreden over. Het bevat niet alleen alle nodige supplementen maar ook goede oliën die je hart en hersenwerking ondersteunen wat onze leeftijd zeker ten goede komt.

  Was deze beoordeling nuttig?

ZenixX Gold kopen

Je kan ZenixX Gold van het merk ixX Pharma , geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling ZenixX of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Emotioneel Evenwicht