€ 31,90
€ 25,52
Bespaar 20% (€ 6,38)
Promotie 20% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ZenixX Plus

DHA (docosahexaeenzuur) draagt bij tot een gezonde werking van het brein en ondersteunt aldus geestelijke vermogens, helpt bij het behoud van een normaal gezichtsvermogen en draagt, met EPA, bij tot een normale hartfunctie.

Foliumzuur draagt bij tot een normale bloedvorming, heeft een rol in de normale stofwisseling van homocysteïne, ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.

Vitamine B12 draagt onde meer bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel, van de immuniteit en tot het verminderen van vermoeidheid en moeheid.

Selenium draagt bij tot het behoud van normaal/normale: haar, nagels, schildklierfunctie, immuunsteem en tot de bescherming tegen oxidatieve stress.

Indicatie

Ondersteunt de circulatie, cognitieve bescherming.

Gebruik van ZenixX Plus

ZenixX Plus wordt het best 's avonds ingenomen, met een glas fris water. De aanbevolen dagdosis is 1 capsule.

Inname van ZEnixX Plus stoppen een paar dagen voor een heelkundige ingreep. Verwittig uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.

1 capsule per dag.

Ingrediënten ZenixX Plus

1 zachte capsule bevat minstens 520mg DHA en 160mg EPA. Bovendien bevat de capsule selenium (70µg), vitamine B12 (1µg) en foliumzuur (200µg). Antioxidantia worden toegevoegd om de olie te beschermen tegen oxidatie.
525 mg DHA, 155 mg EPA, Se, foliumzuur, vit B12

€ 31,90
€ 25,52

Laatste reviews en ervaringen met ZenixX Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Zenixx plus

  Is een goed voedingssuplement van Omega 3 met essensiële visolie. Is goed voor je hart , psygisch, stress, vermoeidheid alsook voor een normaal zicht. Is zeker aan te raden op zekere leeftijd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Beste voedingssupplement

  Aan te raden voor herfst en winterperiode.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  efficace

  Produit prescrit par mon médecin après une prise de sang assez catastrophique, efficace je crois bien avec en plus un régime adapté, la prise de sang de contrôle est revenue à la normale. Je continue à les prendre, ça ne fera que renforcer le système immunitaire et ça doit contribuer au bon fonctionnement du corps en général.

  Was deze beoordeling nuttig?

ZenixX Plus kopen

Je kan ZenixX Plus van het merk ixX Pharma , geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling ZenixX of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie