€ 24,02
€ 21,62
Bespaar 10% (€ 2,40)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Zerochol

Zerochol is een voedingssupplement met natuurlijke plantensterolen. In combinatiemet een evenwichtige voeding ondersteunen de plantensterolen gezonde cholesterolwaarden.

Zerochol helpt voor een goede cholesterolspiegel.

Indicatie

Uitsluitend voor mensen die hun bloedcholesterol willen verlagen.

Gebruik van Zerochol

2 tot 3 tabletten per dag, waarvan 2 bij de hoofdmaaltijd. Een consumptie van meer dan 3g/dag toegevoegde plantensterolen dient vermeden te worden.

€ 24,02
€ 21,62

Laatste reviews en ervaringen met Zerochol

Schrijf een review
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik niet tegen statines kan zocht ik een natuurlijk middel tegen mijn te hoge cholesterolwaarden.Mijn huisarts raadde mij aan om plantensterolen te proberen, maar helaas werkt dit voor mij niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien de reviews lijkt het me een prima product maar ik gebruik het tekort om het al objectief te beoordelen. Heb 2 weken geleden cholesterol laten prikken. Zal Zerochol gebruiken tot de volgende controle. Dan heb ik een goed beeld of het zijn werk doet. Maar ik ben hoopvol.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Cholesterolwaarden in het bloed van mijn man waren alarmerend hoog. Zerochol gecombineerd met dagelijkse beweging hebben die waarde werkelijk veel doen zakken. Aan de voeding lag het niet. Hij eet nog net hetzelfde en durft nu al eens een stukje chocolade te eten.

Zerochol kopen

Je kan Zerochol van het merk Zerochol, geproduceerd door INNOCEUTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol