€ 13,50
€ 11,88
Bespaar 12% (€ 1,62)

Omschrijving van Zincotabs

Zink stimuleert de werking van meer dan 200 enzymen, die tal van biochemische reacties in het lichaam bevorderen. Zink ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweermechanismen. Het heeft invloed op alles wat te maken heeft met celdeling en DNA- en eiwitsynthese.

Door zijn antioxiderende werking beschermt het de cellen tegen aanvallen door vrije radicalen. Een te hoge hoeveelheid vrije radicalen is schadelijk voor het lichaam.

Zink speelt ook een rol in het metabolisme van de polyonverzadigde vetzuren.

Zincotabs is ontworpen om een zinktekort te corrigeren. Zincotabs bevatten geen vitaminen of mineralen die zouden kunnen interfereren. Een vezelrijke voeding (volkorenbrood, graankorrels...) en hooggedoseerde ijzersupplementen kunnen de absorptie van zink verminderen. Het wordt aangeraden die stoffen niet tegelijk met Zincotabs in te nemen en de respectieve inname ervan te spreiden over de dag.

Indicatie

Ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweer.

Gebruik van Zincotabs

1 tablet Zincotabs per dag, bij voorkeur tussen twee maaltijden.

Ingrediënten Zincotabs

22,5mg zink per tablet.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.
€ 13,50
€ 11,88

Laatste reviews en ervaringen met Zincotabs

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Uitstekende product...

  Wens U de haaruitval te verminderen , en zelfs te stoppen … neem een kuurtje van Zincotabs gedurende een paar maanden. Zinc is ook heel nuttig in ons bloed, vermoeidheid - fitloos en zoals gezegd tegen haaruitval. ZINCOTABS is een zeer goede product. En heeft geen enkele bijwerking. Het is een echte aanrader. Deze doet mij denken, dat ik een nieuwe doos moet bijbestellen ;-) Eén maandje meer nemen , om meer haar te hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zincotabs

  Ik neem Zincotabs voor acne problemen. Na een paar dagen gebruik, minder puistjes en minder vette huid. Ik neem 1 tablet in de ochtend. Ik raad je af om acne problemen te voorkomen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ZINCOTABS

  HET PRIJSVERSCHIL IS NIET GROOT, MAAR BLIJFT AANTREKKELIJK HAARUITVAL MEDICATIE

  Was deze beoordeling nuttig?

Zincotabs kopen

Je kan Zincotabs van het merk Omega OTC, geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink