Zincotabs 60 tabletten

Omschrijving van Zincotabs

Zink stimuleert de werking van meer dan 200 enzymen, die tal van biochemische reacties in het lichaam bevorderen. Zink ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweermechanismen. Het heeft invloed op alles wat te maken heeft met celdeling en DNA- en eiwitsynthese.

Door zijn antioxiderende werking beschermt het de cellen tegen aanvallen door vrije radicalen. Een te hoge hoeveelheid vrije radicalen is schadelijk voor het lichaam.

Zink speelt ook een rol in het metabolisme van de polyonverzadigde vetzuren.

Zincotabs is ontworpen om een zinktekort te vorrigeren. Zincotabs bevat geen vitaminen of mineralen die zouden kunnen interfereren. Een vezelrijke voeding (volkorenbrood, graankorrels...) en hooggedoseerde ijzersupplementen kunnen de absorptie van zink verminderen. Het wordt aangeraden die stoffen niet tegelijk met Zincotabs in te nemen en de respectieve inname ervan te spreiden over de dag.

Gebruik van Zincotabs

1 tablet Zincotabs per dag, bij voorkeur tussen twee maaltijden.

Ingrediënten Zincotabs

22,5mg zink per tablet.

Zincotabs 60 tabletten
€ 12,60

Laatste reviews en ervaringen met Zincotabs

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om het tekort aan zink aan te vullen. We twijfelden om online te bestellen, maar het product is hetzelfde als in een gewone apotheek. Echter wel langer dan verwacht onderweg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Genomen op aanraden van de huidspecialiste. Mijn huid werd er niet alleen beter van, maar om de een of andere reden voelde ik me er ook beter door. Aanrader dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gunstig effect op mijn rosacea huid; veel minder jeukende papels. De moeite om het eens te proberen. Bevatten enkel zink en geen andere vitamines/mineralen wat ik ook een voordeel vind.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gestopt met de pil en daardoor een beetje last van acné. Ik heb vroeger ooit Zincotab genomen en dacht eraan nog eens een kuur te doen. Ik kan nog niet veel zeggen van het resultaat aangezien ik er nog maar pas mee gestart ben. Ik neem een pilletje tussen het middag- en avondmaal en heb er geen last van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van dokter gaan gebruiken wegens zink tekort . Ik neem nu 2 tabletten per dag en na nieuwe bloedtest check zijn mijn waarden al mooi verhoogd. Gemakkelijk in te nemen tussen de maaltijden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een zeer goed product. Ik kreeg het voorgeschreven door de dermatoloog wegens tekort aan zink in het bloed. Zou ook moeten helpen tegen haaruitval en stevigere nagels.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dermatoloog hiermee gestart voor een verbetering van huid en haar. Momenteel gebruik ik dit enkele weken, maar het is nog te vroeg om verbetering te zien.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  wegens zinktekort op doktersvoorschrift gestart met Zincotabs, 1x / dag en dit sinds juni 2017. Of het tekort reeds is aangevuld op 1,5 maand tijd zal de volgende bloeduitslag dienen uit te wijzen maar heb wel de indruk dat ik minder haarverlies heb + sterkere nagelgroei.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Juist wat ik nodig heb. Dit evenzeer op aanraden van mijn huisarts .als dagelijkse dosis in te nemen.dit zou mij ook kunnen helpen de eventuele latere tekorten op te vangen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DE DERMATOLOGE HEEFT ME ZINCOTABS AANGERADEN TEGEN ACNE ZWEERTJES EN INDERDAAD HET RESULTAAT IS HEEL BEVREDENEND, DE ACNE IS INMIDDELS VEEL MINDER GEWORDEN.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supersnel! Alles in orde, en perfect afgeleverd! Zal zeker nog bestellen bij jullie. En de producten zijn ook veel minder duur dan bij de apotheek hier in het dorp. Bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht voor de wratjes van de dochter. Schijnt te helpen bij 2 per dag. Wel makkelijk te pletten om in yoghurt te doen. Afwachten dus nu of het helpt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik het product nog niet lang gebruik ken ik de uitwerking ervan niet. Op aanraden van de dr. neem ik elke dag een tablet en zou zo de weerstand verhogen. De pilletjes zijn eenvoudig in gebruik en hebben schijnbaar geen nevenwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zincotabs , goed voor immuunsysteem en verstrekt dus de natuurlijke afweer. Werkt goed en doeltreffend . Best geen vezelrijke voeding, want werking neemt dan af
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem zincotabs voor mijn onrustige couperose huid op aanraden van mijn apotheker. Nadat ik een week de zincotabs inneem zie ik al resultaat: minder roodheden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zincotabs 60 tabletten zijn erg gemakkelijk in gebruik. Ze zijn niet groot en dus eenvoudig door te slikken. Een aanrader voor wie niet goed pillen kan nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben al in de veertig, en heb al heel m'n leven regelmatig een opstoot van acné, meestal zo'n twee tot drie dikkere puisten. Ben hiervan volledig verlost sinds ik een tablet per dag inneem.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer efficient middel bij een lichte acnehuid, zelfs als je de acnetijd al voorbij bent. Het duurt even voor je effect merkt, maar de huid wordt wel degelijk egaler en stralender!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik werd dit aangeraden door de dermatoloog tegen het ontstaan van wratten; wel nemen tussen de maaltijd of bij geen broodmaaltijd. opletten bij een gevoelige maag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product is een supplement tegen acné. Als onze zoon in een blokperiode zit met examens nadien, staat hij bloot aan veel stress. Hij heeft dan altijd last van acne.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Product werd voorgeschreven door de kinderarts om de behandeling van wratten aan te vullen. Na één kuur geen resultaat te zien, doch wratten zijn ook niet slechter geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  handige site makkelijk, en snelle levering, de mail dat het verzonden was kwam wel later. wat de bestelling was al bij de buren afgeleverd. zou de site bij andere aanbevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede zinksupplement, sterk gedoseerd en aan een eerlijke prijs. Bij voorkeur 's avonds innemen, niet bij de maaltijd want de smaak is helemaal niet aangenaam en kan braakneigingen veroorzaken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zink is een goed voedingssupplement, het verhoogt de immuniteit en is doeltreffend in geval van acne, en het voorkomt de maculaire degeneratie. Makkelijk in te nemen tablet en tegen een redelijke prijs.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is handig en zo klein om in te slikken. In het kader van een dieet heb ik zink nodig. Bovendien komt de bestelling snel aan, dat is super.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product aanbevolen gekregen van een huidspecialist. Mijn kinderen hadden last van acné en zincotab blijkt hiervoor zeer geschikt te zijn. De uitslag vermindert hierdoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zincotabs is een heel goed product.reeds jaren weet ik dat al. het is goed voor de huid, vroeger had mijn zoon water wratten eerst hebben ze die er uit gelepeld en die kwamen altijd terug toen is er zincotabs voorgeschreven en hij kreeg er geen bij en hij heeft er nooit nog gehad
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  daar dit produkt oraal genomen wordt heb ik geen inzicht wat de zink doet met mijn lichaam.ik merk geen verschil met of zonder de tabs.ik neem ze op voorschrift van de dermatoloog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens een bypass operatie van de maag en na een bloedanalyse bleek ik een tekort aan zink te hebben, sinds mijn huisarts mij Zincotabs heeft voorgeschreven neem ik er dagelijks 1 en met goed resultaat in de bloedanalyse. Ik zal het wel moeten blijven nemen.

Zincotabs kopen

Je kan Zincotabs van het merk Omega OTC, geproduceerd door OMEGA OTC , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink