€ 13,50
€ 12,02
Bespaar 11% (€ 1,48)

Omschrijving van Zincotabs

Zink stimuleert de werking van meer dan 200 enzymen, die tal van biochemische reacties in het lichaam bevorderen. Zink ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweermechanismen. Het heeft invloed op alles wat te maken heeft met celdeling en DNA- en eiwitsynthese.

Door zijn antioxiderende werking beschermt het de cellen tegen aanvallen door vrije radicalen. Een te hoge hoeveelheid vrije radicalen is schadelijk voor het lichaam.

Zink speelt ook een rol in het metabolisme van de polyonverzadigde vetzuren.

Zincotabs is ontworpen om een zinktekort te corrigeren. Zincotabs bevatten geen vitaminen of mineralen die zouden kunnen interfereren. Een vezelrijke voeding (volkorenbrood, graankorrels...) en hooggedoseerde ijzersupplementen kunnen de absorptie van zink verminderen. Het wordt aangeraden die stoffen niet tegelijk met Zincotabs in te nemen en de respectieve inname ervan te spreiden over de dag.

Indicatie

Ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweer.

Gebruik van Zincotabs

1 tablet Zincotabs per dag, bij voorkeur tussen twee maaltijden.

Ingrediënten Zincotabs

22,5mg zink per tablet.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.
€ 13,50
€ 12,02

Laatste reviews en ervaringen met Zincotabs

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Zeer tevreden over bestelling, levering en prijs. Hier kan je echt wel een verschil maken met de mooie promoties die Farmaline brengt. De levering is steeds correct en snel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  ik gebruik dit product al meer dan 10 jaar, zeer goed gedoseerd (22,5mg/tabletten) dus een uitstekende dosering. Ik neem er 's morgens een in de ochtend voor het ontbijt (let op dat ik het niet tegelijkertijd inneem met ijzer als er geen verlies van biologische beschikbaarheid is!) en niet op een lege maag als er geen risico op misselijkheid is. tijdens mijn menstruatieweek neem ik er twee in plaats van één, om mijn huid te helpen (vermindert ook onvolkomenheden)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  ik heb de zincotabs gekocht op aanraden van de huisarts. mijn haar begint dunner te worden volgens de arts zou dit wel helpen ... en inderdaad!! mijn haar groeit voller terug. een aanrader dus!

  Was deze beoordeling nuttig?

Zincotabs kopen

Je kan Zincotabs van het merk Omega OTC, geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink