€ 25,00
€ 20,00
Bespaar 20% (€ 5,00)
Promotie 20% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Zink Extra

Zink is een onmisbaar mineraal met talrijke functies in het lichaam. Zink is immers als onderdeel van vele enzymen belangrijk in het productieproces van testosteron en draagt op deze manier bij tot het behoud van normale testosterongehaltes in het bloed.

Op deze manier draagt zink bij tot een normale fertiliteit en reproductie. Verder speelt zink als co-factor een belangrijke rol bij de vorming van collageen hetgeen van belang is bij de instandhouding van de botten, huid, haren en nagels. Zink is eveneens erg belangrijk voor de goede werking van ons immuun systeem, het is immers nodig voor de vorming van thymushormonen en voor het vrijmaken van vit A reserves uit de lever. Als onderdeel van het SOD-Zn-enzym ageert het in het lichaam ook als anti-oxidant, dit wil zeggen dat het onze cellen beschermt tegen de schadelijke gevolgen van oxidatieve stress.

Zink Extra bevat 22.5mg zinkcitraat (=zink gebonden aan citroenzuur) per capsule. Zinkcitraat is dus een organisch zinkzout dat beter wordt opgenomen door het lichaam dan anorganische zinkzouten zoals zinkoxide en zinksulfaat.

Indicatie

• Bij bewezen zinktekort (zink< 70ug/dl).
• Voor gezonde botten, haar, huid en nagels.
• Voor de optimale werking van het immuun systeem.
• Voor een normale fertiliteit en reproductie.
• Als antioxidant

Gebruik van Natural Energy Zink Extra

De eerste maand: 2/d
Als onderhoudsdosis: 1/d

Ingrediënten Natural Energy Zink Extra

Vulstof (Microkristallijnecellulose), Plantaardige capsule (Hypromellose),Zink (Zinkcitraat) 22,50mg (225% RI), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Magnesiumsilicaat)
 
RI: Referentie- inname

Bijwerkingen van Natural Energy Zink Extra

Bij het gebruik van ZINK EXTRA zijn geen schadelijke gevolgen gekend.
Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

De verpakking goed afsluiten en op een droge, koele en donkere plaats bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 25,00
€ 20,00

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Zink Extra

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Helaas

  Mijn huisartse schreef dit voor, hier zou ik extra energie door krijgen. Mijn immuniteitsysteem zou er beter van worden (ik heb bij zero immuniteit), waarschijnlijk voelt men zoiets niet; er is nog geen nieuwe bloedanalyse gebeurd dus ik kan niet beoordelen of dit er beter door geworden is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Acne

  Ik neem elke dag 1 zinktablet in bij mijn avondmaal. Hiermee gestart om mijn acne wat meer onder controle te krijgen samen met mijn medicatie die de endocrynoloog voorschreef. Ik weet niet of het toeval is, maar het minderde ook mijn last van winderigheid. Gelezen dat zink de darmwand zou kunnen herstellen dus zou wel hiermee te maken kunnen hebben misschien. Tevreden van dit product dus.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Minder snel ziek

  Op aanraden van orthomoleculair arts gestart met extra zink in te nemen. Versterkt de immuniteit. Ben sinds ik dit doe minder vatbaar voor verkoudheden ed. Ben opvallend minder ziek sinds ik extra zink inneem.

  Was deze beoordeling nuttig?

Natural Energy Zink Extra kopen

Je kan Natural Energy Zink Extra van het merk Natural Energy , geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink