De kracht van plantaardige extracten

Al meer dan vijftig jaar lang pionier zijnde, en onder de bezielende leiding van oprichter Patrick Alès, ontleent Alès Groupe de meest effectieve extracten aan het hart van de plantenwereld die in synergie werken met de gezondheid en de schoonheid. Deze authentieke positie verzekert hun merken een vooraanstaande en internationale bekendheid.
 
De kern van Alès Groupe is de wens om te vertrouwen op producten van hoge kwaliteit, ‘’echte’’ producten waarvan de planten en hun actieve bestanddelen het DNA vormen.
 
In de loop der tijd hebben de managers van deze haarproducten internationaal gerenommeerde haarverzorgingsproducten gemaakt op basis van planten of plantenextracten. Dit dankzij de deskundigheid van teams van dermatologen, apothekers en kappers.
 
Het natuurlijke vervolg van het succes in de haarverzorging was de aanpak van de dermocosmetica. Ook hier weer met planten als actief bestanddeel.
Alès Groep heeft daarop Laboratoires Lierac overgenomen, een jong en nog kwetsbaar bedrijf dat haarverzorgingsproducten op de markt bracht, en heeft het mettertijd geleid tot de Europese leider van de technische schoonheid in de pharmaceutische sector.
 
Alès Groupe breidt ondertussen uit in verschillende takken met groeimogelijkheden, o.a. met cosmetica van Lièrac, haarverzorging van PHITO en huidverzorging van Jowaé.

Best verkocht voor Alès Groupe Benelux

Recente reviews voor producten van Alès Groupe Benelux

 • Lierac Phytolastil Gel Tegen Striemen 200 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5

  Aangename gel!

  Ik ben zeer tevreden van dit product. Op aanraden van een collega heb ik deze gel gekocht in het begin van mijn zwangerschap. De gel is aangenaam, droogt snel en is niet vettig. De verpakking is ook heel handig in gebruik. Ik gebruik de gel elke ochtend en elke avond en momenteel heb ik nog geen striemen gehad.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Lierac Sébologie Imperfectiecorrigerend Concentraat Stop Puistjes 15 ml flacon

  Beoordeeld door
   
  5/5

  Super voor spot treatment

  Waauw dit is top! Een pukkel door voeding of hormonaal? Super vervelend, dit werkt echt goed! Je stipt het plekje aan en laat het er de hele nacht of een goed tijdje opzitten en je merkt onmiddellijk resultaat, roodheid en zwelling nemen af, en langzaam maar zeker verdwijnt dat vervelende ding, zonder te groot of vervelend te worden! Top product, blijf ik zeker opnieuw kopen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Phyto Phytokératine Herstellende Shampoo 200 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5

  Top

  Ruikt ook heel lekker!!

  Was deze beoordeling nuttig?