De kracht van plantaardige extracten

Al meer dan vijftig jaar lang pionier zijnde, en onder de bezielende leiding van oprichter Patrick Alès, ontleent Alès Groupe de meest effectieve extracten aan het hart van de plantenwereld die in synergie werken met de gezondheid en de schoonheid. Deze authentieke positie verzekert hun merken een vooraanstaande en internationale bekendheid.
 
De kern van Alès Groupe is de wens om te vertrouwen op producten van hoge kwaliteit, ‘’echte’’ producten waarvan de planten en hun actieve bestanddelen het DNA vormen.
 
In de loop der tijd hebben de managers van deze haarproducten internationaal gerenommeerde haarverzorgingsproducten gemaakt op basis van planten of plantenextracten. Dit dankzij de deskundigheid van teams van dermatologen, apothekers en kappers.
 
Het natuurlijke vervolg van het succes in de haarverzorging was de aanpak van de dermocosmetica. Ook hier weer met planten als actief bestanddeel.
Alès Groep heeft daarop Laboratoires Lierac overgenomen, een jong en nog kwetsbaar bedrijf dat haarverzorgingsproducten op de markt bracht, en heeft het mettertijd geleid tot de Europese leider van de technische schoonheid in de pharmaceutische sector.
 
Alès Groupe breidt ondertussen uit in verschillende takken met groeimogelijkheden, o.a. met cosmetica van Lièrac, haarverzorging van PHITO en huidverzorging van Jowaé.

Best verkocht voor Alès Groupe Benelux

Recente reviews voor producten van Alès Groupe Benelux

 • Lierac Phytolastil Gel Tegen Striemen 200 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5

  parfait

  je l ai utilisé lors de ma 1ere grossesse et cette crème est impeccable. l odeur est moyenne mais s evapore rapidement. la consistance est telle une crème fluide s applique facilement. s utilise en prévention et si la peau se craque il existe le soluté. deja recommandé ce produit à maints reprises.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Jowae Anti-wrinkles Gift Set 1 set

  Beoordeeld door
   
  5/5

  aangename crème

  De Gladmakende Lichte Anti-Rimpel Crème is een heel aangename crème, met een subtiele geur en trekt snel in de huid.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Lierac Hydragenist Hydraterend Serum 30 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5

  Super

  Trekt heel snel in de huid en blijft de hele dag gehydrateerd

  Was deze beoordeling nuttig?