Farmaline Logo
Natuurlijk en gezond

Al sinds 1955 ontwikkelt, produceert en verkoopt Biohorma fytotherapeutische en homeopathische (genees)middelen.

Biohorma BV is partner van het Zwitserse Bioforce AG, dat in 1963 werd opgericht door Alfred Vogel. Biohorma Belgium NV werd opgericht in 1984 en richt zich – met zo’n 15 medewerkers – op de distributie van A.Vogel-middelen naar de Belgische en Luxemburgse markt.

Alfred Vogel had een bijzonder doel voor ogen, namelijk het helpen van mensen om op een natuurlijke manier gezond te worden en te blijven

Iedere dag opnieuw is Biohorma bijzonder trots op de levensvisie van de grondlegger van het bedrijf.
Ze stemde haar missie daarom af op een bekende uitspraak van A.Vogel:

Gezondheid is leven in harmonie met de natuur” Alfred Vogel (1902 – 1996)

en besloot dat alle huidige en toekomstige activiteiten naar deze missie terug te herleiden moeten zijn.

Biohorma helpt mensen op een natuurlijke wijze gezond te worden en te blijven, met natuurlijk (genees)middelen en heldere voorlichting over een gezond en evenwichtig leven. De (genees)middelen zijn van natuurlijke oorsprong, veilig, van hoge kwaliteit en bewezen effectief. 

De kwaliteit. Die staat bijzonder hoog in het vaandel bij Biohorma. Daarom verloopt de productie volgens internationaal erkende, farmaceutische normen. 

Bij het gehele fabricageproces worden bovendien strenge regels gehanteerd op het gebied van hygiëne van personen, machines, grondstoffen, materialen en fabricageruimten. En, niet te vergeten, het hele proces staat onder streng apothekerstoezicht. 

Het resultaat is de garantie dat de natuurlijke producten van Biohorma aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. 
 
 

Best verkocht voor Biohorma Belgium

Recente reviews voor producten van Biohorma Belgium

 • Klant Kj gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Oogdruppels

  Ik bestel deze oogdruppels voor mijn zus, zij wisselt ze af met de andere oogdruppels van A. Vogel voor droge ogen. Zij is zeer tevreden over het product en gebruikt dit al enkele jaren.

 • Klant Kj gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Oogdruppels

  Ik bestel deze oogdruppels voor mijn zus, zij wisselt ze af met de andere oogdruppels van A. Vogel voor droge ogen. Zij is zeer tevreden over het product en gebruikt dit al enkele jaren.

 • Klant Vervaet gaf dit product 1 van de 5 sterren.
  1/5

  Geen echt een goed gevoel na gebruik

  Als alternatief van mijn huidige oogdruppels geprobeerd, maar niet echt tevreden De oogdruppels van A.Vogel mag je maar max. 30dagen na elkaar gebruiken ( waarom)