Farmaline Logo

L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

L’Oréal – vernieuwende huidverzorgingsproducten

L’Oréal is een marktleider op het gebied van cosmetica en schoonheidsverzorging.

Het gamma dat wordt aangeboden in de apotheken en parapharmacie bestaat hoofdzakelijk uit hoogwaardige gezichtsproducten zoals make-up, crèmes en reinigingslotions.

De cosmeticafabrikant vertrouwt op meerdere onderzoekscentra waar nieuwe werkzame stoffen worden ontwikkeld met behulp van moderne biotechnologische procedures. Het Franse moederbedrijf bestaat sinds 1909.

Talrijke gekende merken in de cosmetica-, kappers-  en  parfumsector  behoren tot de onderneming en worden wereldwijd verdeeld. De cosmeticalijnen aangeboden in de apotheek worden gekenmerkt door hun hoogwaardige ingrediënten, hun hoge mate van huidvriendelijkheid en hun grote waaier aan toepassingen.
 
L’Oréal: het bewaken van de natuurlijke schoonheid

Voor het ontwikkelen van haar producten, werkt de onderneming samen met dermatologen; op die manier zijn ze speciaal aangepast aan de gevoelige huid.

De cosmeticaproducten zijn geschikt voor alle huidtypes en worden aangeboden in verschillende huidskleuren. Voor specifiek dermatolgisch gerelateerde problemen zoals psoriasis en neurodermitis, zijn er verschillende huidverzorgingen mogelijk die kunnen aansluiten bij de therapie. Er zijn ook zonbeschermingsproducten beschikbaar voor de normale of allergische huid.

De producten van L’Oréal kunnen gebruikt worden als basis- of specifieke verzorging en dragen bij aan een gezonde huid.
 

Best verkocht voor L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

Recente reviews voor producten van L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

 • Klant Fabienne gaf dit product 1 van de 5 sterren.
  1/5

  Gel hydroalcoolique Vichy

  Ayant lu un article de presse considérant ce produit à éviter pour diverses raisons, j'ai préféré ne pas l'utiliser...

 • Klant LV gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  zeer goed

  Dit merk vind ik kwalitatief zeer goed. Ik gebruik dit product om littekenvorming te verminderen. Is aangenaam omdat het goed inwerkende gel is. Kan ook toegepast worden na het weg laten laseren van oppervlakkige spatadertjes als nabehandeling. Smeer ik erover en werkt gemakkelijk in. Vooral nadat een korstje van een wondje is afgevallen, gebruik ik dit een tijdje achteraf om liefst geen lelijk litteken over te houden./ Laatst gevallen op mijn elleboog en deze gel gebruikt met name.

 • Klant Annik gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  zeer goed

  Laat zich mooi openwrijven zonder dat je echt druk moet gebruiken op de oogleden. Geen irritatie en perfect als basis onder make up.