Farmaline Logo

L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

L’Oréal – vernieuwende huidverzorgingsproducten

L’Oréal is een marktleider op het gebied van cosmetica en schoonheidsverzorging.

Het gamma dat wordt aangeboden in de apotheken en parapharmacie bestaat hoofdzakelijk uit hoogwaardige gezichtsproducten zoals make-up, crèmes en reinigingslotions.

De cosmeticafabrikant vertrouwt op meerdere onderzoekscentra waar nieuwe werkzame stoffen worden ontwikkeld met behulp van moderne biotechnologische procedures. Het Franse moederbedrijf bestaat sinds 1909.

Talrijke gekende merken in de cosmetica-, kappers-  en  parfumsector  behoren tot de onderneming en worden wereldwijd verdeeld. De cosmeticalijnen aangeboden in de apotheek worden gekenmerkt door hun hoogwaardige ingrediënten, hun hoge mate van huidvriendelijkheid en hun grote waaier aan toepassingen.
 
L’Oréal: het bewaken van de natuurlijke schoonheid

Voor het ontwikkelen van haar producten, werkt de onderneming samen met dermatologen; op die manier zijn ze speciaal aangepast aan de gevoelige huid.

De cosmeticaproducten zijn geschikt voor alle huidtypes en worden aangeboden in verschillende huidskleuren. Voor specifiek dermatolgisch gerelateerde problemen zoals psoriasis en neurodermitis, zijn er verschillende huidverzorgingen mogelijk die kunnen aansluiten bij de therapie. Er zijn ook zonbeschermingsproducten beschikbaar voor de normale of allergische huid.

De producten van L’Oréal kunnen gebruikt worden als basis- of specifieke verzorging en dragen bij aan een gezonde huid.
 

Best verkocht voor L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

Recente reviews voor producten van L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

 • Klant Annik gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  zeer goed

  Laat zich mooi openwrijven zonder dat je echt druk moet gebruiken op de oogleden. Geen irritatie en perfect als basis onder make up.

 • Klant Annik gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Aangenaam

  Aangenaam en niet irriterend. Geeft een een fris en hydraterend gevoel voor 24 u. Geen vettige sporen

 • Klant Etoile gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Praktisch en betrouwbaar

  Ik heb dit product gekocht voor mijn dochter die lijdt aan atopisch eczeem. Door de kleine, makkelijk mee te nemen verpakking en het opbergen in haar rugzak kan ze de crème meenemen naar school en discreet gebruiken. Zodra de drang om te krabben zich voordoet, gebruikt ze de stok en voelt ze verbetering en opluchting. Ze gebruikt deze crème als aanvulling op het dagelijks gebruik van de Lipikar lijn. Ik beveel het aan!